Podbeskidzie – Ružomberok 1:2 (kon.) | Zabrze – Karviná 0:0 (kon.) | Mattersburg – Dukla Praha 4:1 (kon.)
WSG Wattens – Slavia 0:8 (kon.) | Myjava – Olomouc 1:5 (kon.) | Brno – Admira 0:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
0:0 (0:0)
FC Admira Wacker Mödling
Pátek 10.07.2015, 19:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a u dalších přenosů se těším nahledanou! (20:49:00)
     
    Máme tu konec! Přátelské utkání mezi Zbrojovkou Brno a Admirou Wacker je za námi a branky jsme se v něm nedočkali. V úvodním poločase byl jasně aktivnější celek z Rakouska, který prakticky prvních 45 minut opanoval. Do druhé půle lépe vstoupilo Brno, ale zhruba po 20 minutách se opět zpět do tlaku dostal Wacker, který pak až do závěrných minut bojoval o vítězství, kterého se však nedočkal a tak se oba celky rozešly remízou, kterou určitě více bere Zbrojovka.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jednu střelu za druhou nyní posílají na branku Brna hráči Admiry, ale i tato ráno minula tři tyče.
     
    90+1
    Závěrečné minuty opět patří Rakušanům, kteří nyní doslova ždímají Zbrojovku, ale do konce duelu již zbývají pouze sekundy.
     
    90
    Tentokrát již po rohu musela být obrana Zbrojovky v pohotovosti, jelikož se Wacker dostal k zakončení, ale branku svého soupeře nakonec neohrozil, další střela vedle.
     
    89
    Ještě tu je však šance pro Wacker, který bude zahrávat další rohový kop.
     
    88
    Tak už to mohlo být! Dobrým střeleckým pokusem se nyní prezentoval jeden z útočících hráčů Admiry, ale brankář Zbrojovky si s jeho pokusem poradil a tak zápas směřuje krok za krokem k remíze.
     
    87
    V posledních minutách už je to opět ta Admira z úvodního poločasu, která nyní zatlačila Zbrojovku, ta však stále odolává a drží bezbrankový stav.
     
    86
    Obrana Brna si nyní neoddychne, opět se totiž do útočného snažení dostává Admira.
     
    85
    Kousek před velkým vápnem se jeden z hráčů Admiry opřel do míče, který přeletěl zeď, ale branku Zbrojovky neohrozil a končí mimo.
     
    84
    Na druhé straně hřiště je tu však zajímavá pozice pro Wacker, po zbytečném faulu totiž přichází dobrá standardní situace.
     
    83
    Dalším zajímavým útokem se prezentovala Zbrojovka, ale i tentokrát se s tímto pokusem obrana Admiry poradila.
     
    81
    Dočkáme se v dnešním utkání vstřelené branky? Oba týmy se snaží útočit, ale ke střeleckým pokusům se již dlouho dobu nikdy nedostal.
     
    79
    Tempo hry každou minutou spíše upadá a navíc je hra plná nepřesností, jelikož každou chvilku kontroluje hru buď Zbrojovka nebo Admira, ale ke gólové radosti to zatím ani v jednom táboře nevypadá.
     
    78
    Ani čtvrtý rohový kop v tomto duelu nenadělal velké problémy obraně, která jej zrovna lehce odvrací a Zbrojovka má nyní navíc míč pod kontrolou.
     
    77
    Po delší době opět zahrozil Wacker, který si vybojoval rohový kop.
     
    76
    Tak přece jen se Zbrojovka dostala ke své další střele, ale ta ani tentokrát neměla gólové parametry a Kuttin půjde odkopávat.
     
    75
    Brno nyní dlouho kombinuje na polovině svého soupeře, ale do vápna se zatím nedostává.

    Dominik Špringer

    Branky:


    FC Zbrojovka Brno: Melichárek – R. Buchta, P. Buchta, Košťál, Kerestes – Lacko – Vávra, Zavadil, Zoubele, Škoda – Řezníček.
    FC Admira Wacker Mödling: Kuttin – Zwierschitz, Schößwendter, Wostry, Wessely – Bajrami, Lackner, Ebner, Grozurek – Knasmüllner, Starkl
    thejrc.org