Liberec – Chomutov 3:2 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 4:6 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 5:7 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:7 (1:0, 3:1, 1:6)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 07.01.2016, 18:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to dnes vše, přeji Vám hezký zbytek dne a těším se někdy příště u dalších onlajn přenosů. (20:54:43)
     
    Je tu konec utkání. Ač to zní neuvěřitelně, třetí třetina končí poměrem 1:6, což hraje v prospěch pro Spartu Praha. Té se dnes povedlo naprosto něco famózního, když otočila zápas z nepříznivého stavu 0:4 na 7:5. Pražané vstřelili za 22 minut sedm gólu, čímž ukázali své kvality v DHL extralize a zaslouženě si dnes připsali další tři body k prvnímu místu v tabulce. Pro hradeckou mládež to je již druhý smolný zápas v tomto dni, neboť i mladší dorost dnes prohrál s Pardubicemi doma 3:6.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dílo je dokonáno. JIŘÍ HOZÁK trefuje prázdnou branku a zpečeťuje dnešní osud hradeckému týmu. Asistence: Albert Michnáč.
     
    58:47
    Sparta vyhodila puk přes celé pásmo, Hradečtí hrají bez golmana v šesti.
     
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:03
    Ondřej Procházka si připsal další střelu, Mountfield se po ní zmocnil puku a získává pásmo.
     
    57:24
    Mountfield se teď snaží dostat do pásma soupeře, prozatím ale neúspěšně. Poslední akce byla přerušena po zakázaném uvolnění.
     
    56:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    I zázraky se někdy dějí a fantazií máme na světě. MAREK PULKRAB našel kotouč jako první po nastřelení a s obtížemi se mu ho podařilo dostat za záda domácího golmana. Asistence: Martin Jandus, Ondřej Procházka.
     
    56:07
    Mountfield si komplikuje situaci zbytečným faulem. Marek Malinský hákoval protihráče a jde si sednout na trestnou lavici. Sparta má možnost rozhodnout celý zápas.
     
    55:33
    Radim Šalda nahodil puk na bránu, který se při vší smůle Hradce odrazil na opačnou stranu, než kde stál volný hradecký útočník, který mohl dorážet do prázdné klece.
     
    54:53
    Pražané mají problém se založením útoku, Hradec velmi dobře nyní brání.
     
    54:31
    Akce Hradeckých byla přerušena postavením mimo hru.
     
    53:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta to přece jen dokázala! Stav je 5:5 po zásluze ALBERTA MICHNÁČE. Ten si vyjel do pravého kruhu v útočném pásmu a přes hráče nastřelil puk přímo na bránu. Tomáš Vomáčka ho ale neviděl a nemohl s danou situací nic dělat. Asistence: Václav Klindera, Jiří Hozák.
     
    52:51
    Zvoní tyč! Jan Havel dostal přihrávku před hradeckou bránu a krásnou kličkou k levé části branky netrefil prázdnou bránu.
     
    52:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    A přece jen se blafák povedl. LUKÁŠ LOJKA naznačil brankaři kličku na levou stranu do forhendu, puk ale umístil na poslední chvíli k levé tyči.
     
    52:28
    Lukáš Lojka byl faulovaný po úniku na bránu, bylo nařízené trestné střílení.
     
    51:46
    David Košař zkoušel kotouč nahodit od modré k brance, ten jí minul o značnou vzdálenost.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 10. Pilař (Krátoška, Hnik), 27. Miškář (Orság), 35. Zahradník (Lier, Moník), 36. Lier (Matějček), 47. Drašnar (Orság) – 38. Hozák (Michnáč, Jandus), 42. Procházka (Havel), 46. Kulda (Lojka, Schwamberger), 53. Lojka (TS), 54. Michnáč (Klindera, Hozák), 57. Pulkrab (Jandus, Procházka), 60. Hozák (Michnáč)


    Mountfield HK: Vomáčka (Veselý) – Hroudný, Lier, Košař, Bureš, Havránek, Šalda, Piegl – Zahradník, Hnik, Miškář "A", Malinský, Drašnar, Krátoška, Moník, Matějček, Orság, Gančarčík "A", Pilař "C". Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Sparta Praha: Chour (Pírs) – Jandus, Klobloch "C", Bednárik, Vlad, Kadeřávek, Duben – Krátký, Michnáč, Lojka "A", Havel, Klindera, Kudla, Pulkrab "A", Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Procházka. Trenér: Darek Stránský.

    Rozhodčí: Horinek – Lučan, Kis
    bahis siteleri