Chomutov – Sparta 7:2 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 3:0 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:4 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Vítkovice 4:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
Mountfield HK
Pátek 20.01.2017, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to v tuto chvíli již vše, přeji hezký víkend a u dalších onlajnů se těším na shledanou! (18:10:06)
     
    Vyrovnaný duel je u konce! Dlouho to vypadalo, že skóre třetí třetiny zůstane 0:0 a půjde se do prodloužení, nakonec však k tomuto scénáři nedošlo. Během 141 vteřin v poslední pětiminutovce totiž dokázalo Kladno vstřelit hned dvě branky, jimiž rozhodlo o osudu dnešního klání. Tři body za výhru 3:1 berou Rytíři.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Hosté si ještě berou timeout, na vstřelení dvou branek a vyrovnání skóre už však mají velmi málo času.
     
    58:18
    Matěj Bartozel je na střídačce a Hradečtí zkoušejí hru v šesti!
     
    57:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A rozdíl ve skóre je už dokonce dvougólový! Mezi dvěma beky se do palebné pozice dokázal probít ADAM KALAJ, který z mezikruží výrazně Rytíře přiblížil k zisku tří bodů – 3:1. Asistence: Petr Patyk.
     
    55:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Necelých pět minut před třetísirénou jdou Rytíři podruhé v zápase do vedení! Po ose Keszi – Schildhabel se kotouč dostal k PETRU PATYKOVI, který zamířil do levé horní části hostující brány – 2:1. Asistence: Krešimír Schildhabel, Vimcent Keszi.
     
    55:21
    Rytíři svého soupeře v přesilovce tlačili a vyslali několik nebezpečných střel, hostující síť ale nerozvlnili a Hradec je už v pěti.
     
    53:21
    Za sekání putuje k trestoměřičům hradecký Malík, o jednoho muže v poli navíc bude mít tak po dobu dvou minut Kladno.
     
    49:36
    Při nestandardním počtu hráčů na ledě si trochu nezvykle zachytali oba gólmani, ani jeden ale nekapituloval a Kladenští jsou již kompletní.
     
    47:36
    Nedovoleně si v útočném pásmu počínal Čermák, jenž sekl jednoho z protihráčů, a Kladno se tak bude dvě minuty bránit ve čtyřech.
     
    46:55
    Pod obráncovou hokejkou poslal Štěpán Bláha puk Dominiku Vachovi, jemuž gólovou radost překazil bleskurychle vykopnutý beton hostujícího brankáře!
     
    44:23
    Po křižné nahrávce pálil z vrcholu pravého kruhu Petr Patyk, Matěj Bartozel se však stihl přesunout včas a schovat kotouč na své hrudi!
     
    42:52
    Nepříjemně se s Chalupou seazil kladenský Jakub Kiml, jenž opustil led za doprovodu spoluhráčů a je otázkou, zda do dnešního zápasu ještě zasáhne.
     
    42:09
    Patrik Hidveghy tvrdě vypálil z levého kruhu, David Stahl však udržel puk na své hrudi.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Stejně jako první perioda, také druhá nabídla jednu branku. Tentokrát však na rozdíl od prvního případu skóroval východočeský tým, a to zásluhou teče Davida Chalupy. Po čtyřicetiminutách hry je tak stav nerozhodný 1:1. Uvidíme, zda nám o vítězi klání napoví víc třetina třetí, která začne přibližně v 17:25.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 10. Řepka (Bláha), 56. Patyk (Schildhabel, Keszi), 58. Kalaj (Patyk) – 34. Chalupa (T. Kynčl, Bureš)


    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, J. Kučera, Malý – Vach, Patyk (C), Bláha, Okegawa, Schildhabel, Janeček, Řepka, Keszi, M. Kučera, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický.
    Mountfield HK: Bartozel (Bechný) – T. Kynčl, Gaspar, Šalda, J. Moník, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik (C), F. Moník, Řepík, Hidveghy, Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rozhodčí: Jechoutek – Krátký, Šmika
    thejrc.org