Mountfield HK – Jihlava 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 22.01.2018, 17:30 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to v tuto chvíli už vše. Přeji příjemný zbytek dne a u dalších onlajnů z juniorského hokeje se těším na počtenou. (19:33:21)
     
    Zápas je u konce! Hradec v něm těžil především z velmi povedené druhé třetiny, v níž vstřelil tři branky a celkově se dostal do pohodlného vedení 4:0. Z toho sice Jihlava část ukrojila, nicméně trefou v konci třetí části nenechali domácí nic náhodě. Duklu porazili poměrem 5:2 a tři body dnes zůstávají pod Bílou věží.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Střelu Štěpána Havránka tečovala jedna z hradeckých hokejek těsně před gólmanem, puk ale šel jen mimo bránu.
     
    58:24
    Jihlava se hrnula do útoku, zastavila ji ale přihrávka rukou.
     
    57:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši nechtějí připustit drama, zvyšují na 5:2! na pravý kruh dostal kotouč PATRIK MAŠÍN, který zamířil přesně do horní části brány. Asistence: Jakub Moník.
     
    56:58
    Z mezikruží vypálil František Hnik a ze střely toho brankář moc neviděl, kotouč minul horní tyč.
     
    56:19
    Hradečtí sice přišli o čtyřbrankový náskok, stále ale vedou o dva góly. A vypadá to, že vzít si toto vedení jen tak nenechají.
     
    54:46
    Na druhé straně zase vypálil Dominik Adam, úspěšný zákrok si pro změnu připsal Matěj Bartozel.
     
    53:38
    Filip Jirásek dobře vybojoval kotouč a předložil ho sjíždějícímu si bekovi Adamu Jonášovi. Ten ale obrovskou šanci neproměnil!
     
    52:50
    Jakub Hašek chtěl projít kolem mantinelu do útočného pásma, rozhodčí ale odpískal ofsajd.
     
    50:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Početní výhoda je rychle využita, Jihlavští stahují na dvougólový rozdíl! Ihned po vyhraném buly putoval kotouč k ALEŠI HEINRICHOVI, jen procpal kolem gólmanovy lapající ruky kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Aleš Heinrich.
     
    49:41
    Rozhodčímu se před vhazováním nepozdávalo chování Patrika Mašína a hradecký forvard vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry. Přesilovka pro Jihlavu.
     
    49:33
    Tomáš Vala a po něm ještě Aleš Krtek nadělali neplechu v Bartozelově brankovišti, hradecký gólman ale situace i za pomoci spoluhráčů dokázal vyřešit.
     
    48:31
    Štěpán Matějček vybojoval ve vlastním pásmu kotouč, přes tři hráče se probojoval až před Judu, kotouč ale nedokázal poslat pod Judovy betony.
     
    47:01
    A aktér samostatného nájezdu Jaroslav Dvořák obdržel deset minut za nesportovní chování, nějaký čas tak bude mimo hru.
     
    47:01
    Jaroslav Dvořák se pomalu rozjel a poté s kotoučem zamíchal, jeho forhendové zakončení ale na poslední chvíli vykryla Judova hokejka.
     
    47:01
    Joshua Waller hákoval hradeckého hráče a je nařízeno trestné střílení!
     
    46:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dočkala snížení, náskok Hradce se ztenčil na 4:1! Aleš Heinrich našel od zadního mantinelu naprosto přesně hůl DAVIDA ČERMÁKA, který z první napálil kotouč za brankářova záda. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Vala.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 13. Hroudný (Hnik, Havelec), 23. Pavlík (Matějček, Sklenář), 23. Hašek (Pažourek, Mašín), 37. Havránek (Hnik), 58. Mašín (J. Moník) – 47. Čermák (Heinrich, Vala), 51. Heinrich (Čermák)


    Mountfield HK: Bartozel (D. Dvořák) – Hroudný (C), Muška, Havránek (A), J. Moník, T. Kynčl (A), Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hnik, Hašek, Mašín, Sklenář, Havelec, Chalupa, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Dukla Jihlava: Šťastný (37. Juda) – Rašín, Trávník, Krtek – Kadleček (A), Jindra, Adam, Vala, Heinrich (A), Mejzlík (C), Hrbatý, Strnad, Waller, Slabý, Peschout, Čermák, Norris. Trenér: Karel Nekvasil.

    Rozhodčí: Úlehla – Pechánek, Roischel
    thejrc.org