Jihlava – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | HC Plzeň – Slavia 8:1 (kon.) | PZ Kladno – Chomutov 2:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 1:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:7 (kon.) | Vítkovice – Technika Brno 8:0 (kon.) | Letňany – Pardubice 1:5 (kon.)
Třemošná – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Zlín – Vsetín 4:0 (kon.) | Ústí n/L – K. Vary 2:4 (kon.)
Sparta – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (1:0, 1:1, 0:4)
Mountfield HK
Sobota 04.11.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (13:51:45)
     
    59:01
    Matyáš Budina mohl ke dvěma asistencím přidat přesnou trefu, ale jeho bekhendový pokus z těsné blízkosti dokázal Lidák podržet a vytěsnit jej mimo tři tyče.
     
    57:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    O vítězi dnešního zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Petr Moravec vyhodil kotouč z obranného do středního pásma, kde se ho po chvíli ujmul DANIEL ŠEDIVÝ, který se tak také stává dvougólovým střelcem dnešního zápasu. Asistence: Matyáš Budina.
     
    57:17
    Václav Svach kontaktní gól nepřidává! Od modré čáry pohotovu střelou ze zápěstí trefil jen mantinel za Sajdlovo brankou.
     
    56:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí nyní budou mít co dělat, pokud ještě budou chtít pomýšlet na zisk bodů. KRYŠTOF LANG si sebral kotouč a poté ho dnes již podruhé dokázal neomylně zasunout za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    55:33
    Pelda hned po přechodu útočné modré vypálil, ale jen do zadního mantinelu. Ihned po něm se k puku dostal Matyáš Budina, kterého ale zablokoval první clonící hráč.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pojar – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Šedivý – 2 min., hrubost).
     
    54:05
    Pavel Pojar se pustil v obranném pásmu do šarvátky proti Danielu Šedivému. Z tohoto souboje nikdo nevyšel jako vítěz, rozhodčí ho totiž ukončil poměrně brzy.
     
    53:26
    Václav Svach to neudělal špatně! Prosmýkl se až před branku, kde ale neměl na jakékoli razantnější zakončení čas, a tak neměl s klouzajícím kotoučem Sajd žádné problémy, dokázal ho uschovat pod rukavicí.
     
    52:34
    Budina taktéž při průchodu do útočného pásma zkoušel z první přiklepnout přihrávku svému spoluhráči, ale neuspěl. Přihrávku poslal výrazně mimo.
     
    50:55
    Hrakholski přenechal při průchodu do pásma kotouč Jiřímu Michalovi, ten si ale kotouč nezpracoval úplně ideálně, díky čemuž se o chvíli později k puku opět dostávají Hradečtí.
     
    49:58
    Spolupráce Pavla Nováka s Tomášem Hanákem nevyšla. První jmenovaný adresoval přihrávku právě na Hanáka na vzdálenější tyče, ovšem tam se stihl vrátit i pozorný obránce Hradce, který pas nepropustil.
     
    48:13
    Petr Moravec dokázal vypíchnout Jaroslavu Pouzarovi při přechodu do pásma kotouč, načež ho bekhendovým obloučkem směřuje do bezpečné zóny. Přesilová hra Motoru se pomalu blíží ke konci.
     
    47:01
    Pavlu Novákovi byla adresována přihrávka na modrou čáru a také ji dostal. Jenže byl v tísni, čehož využil Jaroslav Kašpar, kterému se povedlo Nováka vytlačit z pásma ven.
     
    46:33
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Králik – 2 min., hákování).
     
    46:24
    Václav Svach dostal přihrávku od mantinel, načež zkusil své štěstí z nápřahu. Jeho pokus ale skončil poměrně výrazně mimo pravou tyč z pohledu Sajdla.
     
    45:13
    Jiří Michal velmi šikovně podržel kotouč při cestě kolem mantinelu. Poté zkoušel chytrou přihrávkou oslovit Jaroslava Pouzara, ovšem do ni stihl sáhnout ještě hostující bek, čímž ji zneškodnil a nepropustil.
     
    43:50
    Střídání v týmu HC Motor České Budějovice: ze hřiště odchází Korytar, přichází Lidák.
     
    43:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení Mountfield otáčí skóre a poprvé v zápase jde do vedení! Korytar si sjel za svou branku poté, co se dokázali Hradečtí osvobodit, jenže poté se puk dostal na hůl DANIELA ŠEDIVÉHO, který neměl se zasunutím kotouče do branky problém. Bez asistence.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 7. Hrakholski (Pouzar), 32. Janoch (Svach, Remta) – 25. Lang (Budina, Peřička), 42. Perička (Budina), 44. Šedivý, 57. Lang, 58. Šedivý (Budina)


    HC Motor České Budějovice: Korytar (Lidák) – Jasečko, Pojar, Pavlát, Hail, Svach, Remta – Hrakholski, Michal, Hanák, Novák, Kašpar, Nevšímal, Brouček, Schwartz, Janoch, Pouzar
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda, Králik, Boukal, Havlíček, Naar, Drbal, Perička, Pinkas, Moravec, Souček, Budina, Kašpar, Lang, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Hynek, Boštík

    Rozhodčí: Poskočil – Vavruška, Brůha
    thejrc.org