Třinec – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Mountfield HK
Úterý 20.11.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400 diváků) • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera. Na shledanou! (19:26:55)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Šimon Hrubec – Jaroslav Pavelka.
     
    Dohrávka osmnáctého kola je u konce, z vítězství 3:1 se radují domácí Oceláři! Hráči s drakem na prsou si ve druhé třetině vypracovali jednobrankový náskok, který udrželi až do posledních chvil. Trefou do prázdné branky pak vítězství domácích pečetil Martin Adamský.
     
    Konec zápasu.
    59:27 Martin ADAMSKÝ - 3:1
     
    59:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují do prázdné branky a pečetí svou výhru! Šimon Hrubec rozehrál kotouč na Tomáše Marcinka, jenž mohl s MARTINEM ADAMSKÝM jít do přečíslení dvou proti jednomu, Marcinko za útočnou modrou předložil těžký puk pro MARTINA ADAMSKÉHO, který s notnou dávkou štěstí dokázal dopravit kotouč do hradecké branky! Asistence: Tomáš Marcinko, Šimon Hrubec.
     
    59:05
    Oceláři získali kotouč a poslali jej do soupeřova pásma. Puk na icing nedoklouzal, hosté tak musí začít z vlastní třetiny.
     
    58:48
    Pavelka zůstává na střídačce, hosté to zkusí s prázdnou brankou a šesti bruslaři v poli!
     
    58:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:48
    Oceláři jsou kompletní. Hradečtí ještě zůstali v útočném pásmu, tvrdá střela Tomáše Vincoura ale zamířila jen do Hrubcovy lapačky.
     
    58:19
    Hrubec chtěl rychle odehrát puk po Paulovičově nahození, třinecký brankář ale trefil jen napadajícího Cingela, který ale nabídnutou příležitost nevyužil.
     
    58:00
    Rosandič posílal dlouhý pas na útočnou modrou, nikdo z Hradeckých ale kotouč nezastavil, ten tak doputoval na zakázané uvolnění.
     
    57:44
    Hrňa bojoval o kotouč u hrazení ve vlastním pásmu, Hradečtí se nakonec sami špatnou přihrávkou vykázali do střední třetiny.
     
    57:11
    Mountfieldu se nepovedl návrat do útočné třetiny, Doudera opět odpálil kotouč za Pavelkovu klec.
     
    56:55
    Krajíček zachytil nahození Radovana Pavlíka, třinecký kapitán pak uklidil kotouč do hradecké třetiny.
     
    56:43
    Hosté začínají početní výhodu tvrdou střelou Zámorského od modré, kterou Hrubec bez obtíží zastavil.
     
    56:31
    Hradečtí získali kotouč a pokusili se o rychlý přechod do útočné třetiny. Ten ale skončil na modré čáře, kde David Musil dost nevybíravým způsobem k ledu poslal jednoho z hostujících hráčů. Přesilovka pro Mountfield.
     
    55:51
    Růžička ve vlastním pásmu zachytil hostující rozehrávku a se svými spoluhráči se vydal do protiakce. Růžičkův pas na Marcinka ale byl sražen do rohu kluziště.
     
    55:25
    Adamský u modré čáry zvedl hůl rozehrávajícímu Lessiovi a poslal kotouč do střední třetiny.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. M. Doudera (Werek), 27. O. Kovařčík (Cienciala), 60. Adamský (Marcinko, Hrubec) – 6. Dragoun (Rákos)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček (C), Gernát, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth, Adámek – Hrňa, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Roberts Bukarts – O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Linhart (A), Zámorský, Graňák (C), Piché, Rosandić, F. Pavlík, Nedomlel – Rákos (A), Koukal, Smoleňák – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Lessio, Bičevskis, Paulovič – M. Chalupa, Dragoun, Vopelka.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Gerat, Hynek
    thejrc.org