Sparta – Třinec 1:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 3:1 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 4:3 (po pr.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (1:3 po s.n.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
Mountfield HK
Neděle 25.11.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne z Liberce vše. Přeji příjemný závěr víkendu, někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (19:02:52)
     
    V naprosto parádním utkání nakonec vítězí Liberec, který si tak upevnil postavení na druhé příčce tabulky! Rozhodlo až prodloužení.

    Mountfield byl na dobré cestě ke třem bodům. Tygři v závěru základní hrací doby zkusili paní štěstěnu v power-play a bylo jim přáno. Díky minele Maxwella totiž snadno vyrovnal Tomáš Filippi, zápas tak dospěl do prodloužení. V tom měly oba celky několik velkých příležitostí, jenže rozhodnutí přišlo až v závěru nastavené pětiminutovky. To se totiž do úniku dostal Libor Hudáček, jenž poslal touš pod horní tyčku a dostal zaplněné tribuny do extáze.

    Střely na branku v zápase:
    Liberec 35:36 Hradec Králové.
     
    64:48
    Konec zápasu.
    64:48 Libor HUDÁČEK - 4:3
     
    64:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arena se otřásla v základech. Liberečtí totiž dokonávají obrat a vítězí! Michal Birner vyslal do šance LIBORA HUDÁČKA, který vzal celou situaci na sebe, dojel až na pravý kruh a exkluzivní ranou přišpendlil gumový nesmysl pod horní tyčku. Je hotovo! Asistence: Michal Birner.
     
    64:14
    Michal Birner trošku ležérně odevzdal touš v útočné třetině. Mountfield se nyní nikam zvlášť nežene, vypadá to, že by mu možná stačily nájezdy.
     
    63:26
    Libor Hudáček kroužil kolem soupeřovy klece. Nakonec vystřelil z otočky a obohatil statistiky amerického gólmana. Východočeši vzápětí obracejí hru.
     
    63:15
    Tak to je reklama na hokej! Radan Lenc se po pravé straně protáhl až do obrovské šance, roztáhl si Brandona Maxwella, ten ovšem senzačně zasahuje!
     
    62:27
    Obrovská šance Hradce! Radek Smoleňák se utrhl na levé straně a pěknou střelou zazvonil na tyčku branky překonaného Romana Willa.
     
    61:57
    Liberečtí malinko kostrbatě rozehrávali z vlastního pásma. Nakonec ovšem Filippi připravil tutovku Ševcovi, jenž z mezikruží nepropálil gólmana.
     
    61:25
    Libor Hudáček na první pohled vycházkovým tempem projel prakticky přes celé kluziště. Poté si položil Maxwella a zpoza branky chtěl zasunout kotouč za čáru, ale nepovedlo se!
     
    60:31
    Radovan Pavlík mohl ukončit zápas! Táhl totiž přečíslení dvou na jednoho, nicméně z pravé strany napálil pouze vyrážečku Romana Willa.
     
    60:14
    Tomáš Filippi se pokoušel o hattrick, avšak zpoza kruhů poslal svoji střelu pouze mimo prostor branky.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku – 29:33.
     
    Třetí perioda nabídla dva góly. Hradec poslal do vedení dorážkou vlastní akce Lukáš Cingel, jenže domácí po obrovské chybě Brandona Maxwella vyrovnali. Puk do prázdné klece zametl Tomáš Filippi. Čeká nás tedy prodloužení!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:39
    Brandon Maxwell bezpečně schoval puk u své tyčky. Celou situaci ještě dostupoval Jan Ordoš, nicméně k žádné dorážce americkým gólmanem vpuštěn nebyl.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 24. Filippi (Ševc), 27. P. Jelínek (Redenbach), 58. Filippi (L. Hudáček), 65. L. Hudáček (Birner) – 23. Vincour (Smoleňák), 36. R. Pavlík (Cingel), 49. Cingel


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Stříteský, Derner, T. Hanousek, Ševc, Maier – L. Hudáček, Redenbach, Birner – Lenc, Filippi, Ordoš – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Valský – M. Zachar, J. Vlach, Jeník.
    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Piché, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, Lessio – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, M. Chalupa – Vopelka, Dragoun, Rákos (A).

    Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 7 135
    thejrc.org