Havířov – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:4 (kon.) | Tábor – Chomutov 4:2 (kon.)
Vrchlabí – Děčín 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.) | Písek – Řisuty 5:6 (kon.)
Kobra – Hronov 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Kralupy n. Vltavou 7:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 7:3 (kon.)
Technika Brno – SHKM Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:5 (2:0, 1:3, 0:2)
HC WIKOV Hronov
Středa 14.02.2024, 18:00 • ZS HC Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se odsud s Vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:07:10)
     
    Na pražském Braníku je hotovo a z této prohry jistě nemůže mít domácí Kobra radost. Hostům z Hronova se podařilo úspěšně čelit náporu v závěrečné periodě a naopak svou snahu pojistili dvěma góly. Ty pro ně znamenají důležité tři body v boji o záchranu v 2. lize. Naopak Kobra se tímto musí ještě více snažit ve snaze probít se do předkola play-off.
     
    Konec zápasu.
    59:46 Šimon TÁBORSKÝ - 3:5
     
    59:46
    Hronov právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! Přes celé hřiště křižmo z levého kruhu ve vlastní třetině nahodil kotouč do prázdné branky ŠIMON TÁBORSKÝ, který tak přidal pojistku k výhře Hronova. Asistence: Josef Kopecký.
     
    59:03
    Východočeši vyhráli buly ve středním pásmu, odkud se dostal k rozjezdu Tomáš Hynek, avšak na hranici útočného pásma ho sevřela dvojice obránců Kobry.
     
    58:33
    Ihned po buly ale kotouč ztratila a ze středního pásma napasoval křížmo puk směrem na odkrytou branku Jan Lederer. Ranou po ledě ale pouze orazítkoval tyčku.
     
    58:22
    A také tomu tak je, Kobra pokračuje v šesti.
     
    58:22
    Po zakázaném uvolnění Hronova se bude vhazovat před Malychinem, dá se tedy očekávat, že Roman Málek zůstane na střídačce.
     
    58:22
    Oddechový čas pro tým HC Kobra Praha.
     
    57:43
    Šťastného zakončení z mezikruží vyrazil Malychin svými betony a Hronov se z toho vydal do protiakce.
     
    57:01
    Kobra přenesla hru z vlastní třetiny před Malychina a operuje v rohu po jeho levici. Zde také narazila na připravenou obranu hostů.
     
    56:55
    Jan Lededer rychle po buly ve vlastní třetině vybruslil zpět k Málkovi a připravil šanci na střelu pro Davida Voňku. Jeho dělovku od modré ovšem strážce kobří klece zpacifikoval.
     
    56:20
    Hra tak pokračuje před svatyní Romana Málka, kde ovšem hosté hřeší na vlastní nepřesnost v kombinaci. Ale ani Kobra není schopná ukořistit puk.
     
    55:23
    Tomáš Šťastný si na křídle obhodil Murtazina, avšak jeho následné zakončení už nebylo tak důrazné a brankář Hronova v klidu puk vyrazil do opačného rohu.
     
    54:50
    Volný kotouč se tentokrát prolétl těsně nad brankovou čárou Málkovy svatyně. U pravé tyčky ale nestál připravený žádný z hráčů v bílozeleném, který by mohl dorážet.
     
    53:45
    Braničtí se stáhli k souhře ve vlastní třetině. Z ní se dostali dále a ze středového kruhu přišel se snahou překvapit Malychina přímou střelou Vladislav Houška. Gólman Wikovu ovšem tělem ránu vyrazil.
     
    52:55
    Skákající kotouč, který neměl Malychin zcela pod kontrolou, se ještě pokusil dorazit Matěj Kvasnička. Gólman Hronova se ale tělem vysunul dopředu a v poslední chvíli mu kotouč hokejkou vypíchl.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. F. Vlček (Šťastný, T. Urban I), 10. Nagy (F. Vlček, T. Duda), 38. Nagy (F. Vlček, T. Urban I) – 21. Popitič (Lederer, Ondruš), 24. Murtazin (T. Veselý), 36. M. Hájek I (Beneš, D. Straka), 47. T. Veselý (Murtazin, T. Hynek), 60. Táborský (Kopecký)


    HC Kobra Praha: Málek (Ondrík) – J. Stejskal, Holý, Kulinic, Horáček, T. Duda, Wolf – Houška, Šťastný (C), Bříška (A) – Nagy, T. Urban I, F. Vlček – Petrák, S. Tichý, M. Kvasnička – Míšek, Matuška.
    Trenér: Miloslav Šeba

    HC WIKOV Hronov: Malychin (Pittr) – Ondruš, Táborský, Rubáček, Kopecký, M. Veselý, Voňka (A) – T. Veselý (C), Vaňkovský (A), Popitič – Murtazin, Beneš, D. Straka – Lederer, M. Hájek I, T. Hynek.
    Trenér: Vlastislav Vondřejc

    Rozhodčí: Domský – Charvát, Brož

    Diváci: 110
    bahis siteleri