Brno – ILHK Hr. Králové 12:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 4:3 (3:2 po s.n.) | ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 10:6 (kon.)
Brno – IHC Prague Rats 6:2 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
12:3 (4:2, 8:1)
ILHK Hradec Králové
Sobota 22.06.2024, 10:00 • Zimní stadión Přerov • Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Prvním finalistou je Mission Roller Brno, který má po roce možnost zopakovat si účast v posledním utkání sezony. Brněnští doslova přejeli Hradec Králové a zaslouženě postupují. Soupeři nasypali celkem dvanáct branek, který si tak zahraje jen o utkání o 3. místo. (11:27:24)
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Brno právě vstřelilo branku!
    V úplném závěru ještě stihla padnout poslední branka. Při přečíslení se u levé tyče zjevil RADEK KLAUS, který přidává v gólově bohatém semifinále dvanáctý zásah Mission Rolleru. Asistence: Tomáš Sedláček, Filip Ondráček.
     
    39:25
    Brno právě vstřelilo branku!
    Po pravém kruhu najížděl FILIP KRÁL k brance ILHK, naznačil rameny a pověsil puk snadno pod horní tyč. Bez asistence.
     
    38:46
    Ještě to zkusil Pavel Šimek, ale ani nadvakrát puk do brněnské branky procpat nedokázal. Brno pomalu směřuje k finálovým branám.
     
    38:22
    Brno právě vstřelilo branku!
    Po přečíslení dva na jednoho už ale desátá branka padla. RADEK KUČEŘÍK si narazil puk s Petrem Obdržálkem a jednoduše zavěsil.
     
    37:18
    Brněnský kapitán se postavil k exekuci trestného střílení, ale desátou branku do sítě Hradce Králové odmítl. Lequina si brilantně položil, jenže v rozhodujícím momentu trefil jeho hůl.
     
    37:18
    Filip Hronek fauloval a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    František Kazlepka – 1,5MIN, nesportovní chování.

    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    David Brožek – 1,5MIN, hákování.
     
    36:17
    Brno právě vstřelilo branku!
    Do odkryté branky se trefuje JIŘÍ DROBNÝ, který měl dostatek času a prostoru, aby puk procpal za brankovou čáru. Asistence: Filip Král, Domink Hrachovina.
     
    35:43
    Hustá zástavba před brněnskou branku dělá Hradci Králové potíže. Střelci ILHK nemají kudy...
     
    35:17
    ILHK pokračuje s pěti hráči i po skončení početní výhody. Až nyní se Chvátalovi povedlo přerušit hru, když ukryl ve výstroji nebezpečné nahození od Hronka.
     
    34:34
    Na levém kruhu natahoval k obávané střele Filip Kuťák, jenže nyní neprostřelil clonu před brankou Brna.
     
    34:05
    Hradec Králové to v početní výhodě zkouší v pěti a bez brankáře, kterého ze hry odvolal sám Filip Hronek signálem, když rozvážel puk na útočnou polovinu.
     
    33:01
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Radek Klaus – 1,5MIN, držení.
     
    32:33
    Tomáš Sedláček měl dost prostoru, když se znovu otevřela vrátka v obraně Hradce Králové, jenže nyní si vedl lépe André Lequin.
     
    31:54
    Brno právě vstřelilo branku!
    Velká chyba v obraně Hradce Králové a rovnou dva hráči Brna byli sami před Lequinem. Situace dokonale využil Dominik Hrachovina s JIŘÍM DROBNÝM, kteří si vyměnili puk a Drobný zavěsil. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    30:45
    Hradec Králové se nevzdává ani za tohoto stavu a nadále bojuje na útočné polovině. Znovu se před Chvátala cpal Hronek, který ani nyní ale neudělal svému týmu radost.
     
    30:21
    Pavel Šimek nabral rychlost a sebral i odvahu, protože si to namířil s přímou střelou přímo na brankáře Chvátala, který likviduje jeho tvrdý pokus.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 5. Král (Hrachovina), 9. Obdržálek (Strýček), 11. Sedláček (Kučeřík), 13. Obdržálek (Strýček, Sedláček), 22. Král (Obdržálek), 25. Kučeřík (Král, Obdržálek), 28. Drobný (Kučeřík, Strýček), 32. Drobný (Hrachovina), 37. Drobný (Král, Hrachovina), 39. Kučeřík (Obdržálek), 40. Král, 40. Klaus (Sedláček, Ondráček) – 3. Kuťák (Havránek), 20. Kuťák (Hronek, Půlpán T.), 30. Kuťák (Hronek, Půlpán A.)


    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – D. Sedláček, Strýček /C/, Rosendorf, Klaus, T. Sedláček, D. Hrachovina, Král, Kučeřík – Kazlepka, Ondráček, Obdržálek, Drobný
    Trenér: Strýček

    ILHK Hradec Králové: Lequin (Jančárek) – Malík, Hronek, T. Půlpán – A. Půlpán /C/, Voděracký, Brožek, F. Kuťák, Havránek, Šimek
    Trenér: P. Kuťák

    Rozhodčí: Šiška, Blaha
    bahis siteleri