Č. Budějovice – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Slovácko – Jablonec 0:0 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 0:2 (kon.)
konec
SK Dynamo Č. Budějovice
0:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Sobota 31.08.2024, 14:30 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • Chance Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dynamo stejně jako na Dukle nevyužilo během prvního poločasu několik slibných šancí, Bohemians 1905 ho ale nedokázalo po přestávce potrestat, což znamená, že Jihočeši poprvé v letošní sezóně bodovali a ukončili sérii šesti porážek v řadě. Konečný výsledek zápasu. SK Dynamo České Budějovice 0 Bohemians Praha 1905 0. (16:27:40)

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Vladimír Zeman vracel míč u pravé tyče pod sebe, jeho snažení už ale bylo zbytečné, protože hráčům Bohemians 1905 byl uvnitř šestnáctky odpískán útočný faul.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Samuel Šigut, přichází Juraj Kotula.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Quadri Adediran, přichází Vojtěch Hora.
     
    90
    Quadri Adediran se na ose hřiště krásně uvolnil a potěšil domácí fanoušky, nadšení ale velice rychle opadlo, protože domácí útočník předvedl hodně špatnou přihrávku.
     
    89
    V samotném závěru utkání je potřeba říci, že se oba týmy soustředí především na fotbal, ačkoliv by tomu tak v případě Dynama nemuselo být. Pouze dvě karty.
     
    88
    Běží poslední okamžiky dnešního zápasu a je zcela jasné a pochopitelné, že těsně před koncem nebude chtít ani jeden z celků o bodový zisk přijít. Padne gól?
     
    87
    Abdalláh Júsuf Hilál si naběhl před bránu na střílený centr z levé strany šestnáctky, na vzdálenější pravé tyči na něj ale těsně nedosáhl. Odkrytá brána přežila.
     
    86
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
    ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Vladimír Zeman.
     
    85
    Dynamo mělo během prvního poločasu několik slibných šancí, jenže je nevyužilo a po přestávce je prakticky neviditelné. Klokani toho ovšem zatím nevyužili.
     
    84
    Aleš Čermák rozehrál na levé straně hřiště desátý rohový kop pražského celku v dnešním zápase, hosté se ale ani napodesáté do žádného zakončení nedostali.
     
    82
    Bohemka letos dvakrát vyhrála, jednou remizovala a třikrát prohrála, je ovšem potřeba zmínit, že jednou se představila na Letné proti Spartě a skórovala jako první. Účastník Ligy mistrů ale v nastaveném čase prvního poločasu vyrovnal a po přestávce zápas otočil.
     
    81
    Pokud dnes Dynamo uhraje bezbrankovou remízu může to brát jako pozitivní výsledek. Domácí totiž prohráli všech šest úvodních zápasů letošního ročníku.
     
    80
    Abdalláh Júsuf Hilál se otočil s míčem po přihrávce Antonína Křapky a zpoza šestnáctky vypálil, jeho následná střela ale zamířila vysoko nad a skóre se nemění.
     
    79
    Dynamo má podle mého osobního názoru jeden velký problém a to je nedostatek hráčů. Proti Dukle měl na lavičce František Straka pouze čtyři hráče. Dnes mají domácí lavičku plnou, jenže většina hráčů je z rezervy.

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   12. Tischler (CEB) – 62. Ristovski (BOH)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:8. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 6:5.
    SK Dynamo Č. Budějovice: Fendrich – Čoudek, Križan, O. Novák – Šigut (90+1. Kotula), Tischler (69. Nikl), Hubínek, Zíka (69. Osmančík) – M. Čermák (C) – Adediran (90+1. V. Hora), Ogiomade (54. Ondrášek).
    Náhradníci: Janáček – Brabec, Krch, Matoušek.

    Trenér: František Straka

    Bohemians Praha 1905: Soukup – Hůlka (C), Křapka, Hybš – Petrák (78. Kovařík), Jánoš (46. A. Čermák), Ristovski, Hrubý (78. V. Novák) – J. Matoušek (21. Pleštil), Drchal (86. Zeman) – Hilál.
    Náhradníci: Šiman – Shejbal, M. Kadlec, Jindřišek, Ad. Kadlec.

    Trenér: Jaroslav Veselý

    Rozhodčí: Černý – Paták, Pospíšil

    Diváci: 3 402