Vítkovice – Mladá Boleslav 0:0 (odl.) | Litvínov – Motor ČB 0:0 (17:30) | Liberec – K. Vary 0:0 (18:00)
Kometa Brno – Pardubice 0:0 (18:00) | Mountfield HK – Plzeň 0:0 (18:00) | Kladno – Třinec 0:0 (18:00)
před zápasem
HC VERVA Litvínov
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 01.10.2024, 17:30Tipsport extraliga • 7. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
Partner:
     
    Banes Motor České Budějovice

    Jihočeši jsou zatím na desátém místě extraligové tabulky se ziskem šesti bodů za výhru 3:0 nad Karlovými Vary v úvodu nové sezóny. A po výsledku 6:1 si vyšlápli na favorita z Pardubic. Po výhře právě nad Dynamem už poté přišly jen porážky. 1:3 v Olomouci, doma 0:4 se Spartou. Naposledy znovu v domácím prostředí měli velmi dobře rozehraný zápas s Mladou Boleslaví, kde téměř v polovině třetí třetiny vedli 2:0. Ovšem poté přišel zkrat, Mladá Boleslav nejprve snížila a záhy vyrovnala. Nakonec pak strhla vedení na svou stranu, které si už udržela a nakonec z ledu Motoru odvezla všechny tři body. Budějovičtí tak mají tři prohry v řadě za sebou a pokusí se na severu urvat výhru a zároveň získat nálepku týmu, který jako první v sezóně obral Litvínov o body. (12:26:20)
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí hokejisté se nacházejí na prvním místě tabulky s osmnácti body. To znamená, že od úvodu sezóny nejen, že neokusili hořkost porážky, ale neztratili ani jeden bod. Jsou tak dosud zatím jediným týmem, který který nebyl poražen. Ve stejné situaci byli i v loňském roce, kdy se jejich počet vyhraných zápasů vyšphal na jedenáct výher v řadě za sebou. A zdá se, že v tomhle trendu jedou chemici i letos. V posledních třech duelech rozjetou Vervu pocítili v Liberci, kde místntí Bílí Tygři prohráli 2:4. Následovala domácí výhra 5:2 nad Karlovými Vary. Naposledy pak Litvínovští přivezli všechny tři body z Olomouce, kte těsně 2:1 porazili kohouty a stanovili tak nový extraligový rekord v počtu zápasů za sebou bez ztráty bodu. Budou i dnes ve svém teritoriu opět stoprocentní, nebo budou Jihočeši prvním týmem, který dokázal chemiky porazit?
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je další kolo extraligy a my v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a Banes Motor České Budějovice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
     

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky:


    HC VERVA Litvínov:
    Banes Motor České Budějovice: