Kladno – Mladá Boleslav 0:0 (16:00) | Liberec – Motor ČB 0:0 (16:00) | Mountfield HK – Vítkovice 0:0 (16:00)
Plzeň – Olomouc 0:0 (16:30) | K. Vary – Pardubice 0:0 (17:00) | Třinec – Litvínov 0:0 (17:00)
Kometa Brno – Sparta 0:0 (17:00)
před zápasem
Bílí Tygři Liberec
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 20.10.2024, 16:00Tipsport extraliga • 13. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
Partner:
     
    Oba týmy v úvody sezóny trápí marodka. Motoru chybí dva útočníci Jan Ordoš a Brant Harris. V Liberci se na listině zraněných hráčů v minulém měsíci objevilo už několik jmen, v posledním zápase proti Mladé Boleslavi už ale chyběli "pouze" Tomáš Filippi a Radim Šimek. Uvidíme, jak se s absencí svých klíčových hráčů oba týmy poperou. Úvodní buly důležitého duelu padne v 16:00! (18:31:21)
     
    Banes Motor České Budějovice

    Motor na tom není o nic lépe. Se stejným počtem bodů jako Tygři se krčí na 13. příčce a také má co napravovat. Jihočechy ale může těšit, že z posledních třech zápasů dvakrát zvítězili. Naposledy v důležitém souboji porazili poslední Plzeň, když po nepovedeném začátku zvrátili vývoj utkání a díky vítěznému gólu Willa Reillyho vyhráli těsně 2:1. Potvrdí zlepšenou formu i proti Liberci?
     
    Bílí Tygři Liberec

    Tygři momentálně nemají vůbec dobrou formu. Z posledních osmi zápasů vyhráli jen jednou a propadli se až na 12. příčku. Za sebou navíc mají šňůru čtyř venkovních zápasů v řadě, z nichž si připsali pouze dva body. Naposledy se v derby utkali s Mladou Boleslaví, ani to se jim ale nevydařilo. Bruslaři si v druhé třetině vypracovali už tříbrankové vedení, Tygři pak sice ještě snížili na rozdíl jediného gólu, vyrovnat ovšem nedokázali. Teď se po dlouhé pauze vrací domů a cíl mají jasný – vrátit se na vítěznou vlnu.
     
    Přeji pěkné nedělní odpoledne! Vítám vás u zápasu 13. kola Tipsport extraligy, ve kterém se proti sobě postaví Bílí Tygři Liberec a Banes Motor České Budějovice. Ani jednomu z týmů se nepodařil vstup do letošní sezóny a v tabulce jsou hned za sebou na spodních příčkách tabulky. Je tedy jasné, že nás pod Ještědem čeká tuhý boj.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
     

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky:


    Bílí Tygři Liberec:
    Banes Motor České Budějovice: