Vsetín – Chomutov 0:0 (17:30)
před zápasem
VHK ROBE Vsetín
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Piráti Chomutov
Úterý 08.10.2024, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Maxa liga • 10. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
Partner:
     
    Piráti Chomutov

    To hosté z Chomutova zažívají po několika sezónách, kdy válcovali soupeře v přeboru nebo ve druhé lize, opak. Po postupu do Maxa ligy se zatím hledají a nedaří se jim udělat nějakou výherní sérii, která by je nakopla. V tabulce jsou na posledním místě se šesti body. Vyhrát se jim povedlo zatím jen nad Třebíčí, 4:3 po prodloužení. Poslední tři zápasy Pirátů došly vždy do nastavené hrací doby, z toho dvakrát až do nájezdů. Vždy nakonec Severočeši padli, vybojovali ale aspoň tři body do tabulky. V pondělí po nájezdech prohráli 2:3 ve Frýdku-Místku. Urvou body i Na Lapači? (22:04:30)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetínští hokejisté se v tabulce Maxa ligy nacházejí na třetím místě se sedmnácti body. Sezónu tak rozjeli tradičně velmi dobře. V posledních třech utkáních získali čtyři body. Nejprve prohráli 3:4 po prodloužení ve valašském derby se Zlínem. Poté přišla domácí prohra 1:4 s Litoměřicemi. V pondělí už se jim ale dařilo, když zvítězili 4:2 v Přerově. A na tuhle výhru by rádi navázali i dnes. Na Lapači tak budou usilovat o výhru nad Piráty ze severočeského Chomutova.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu předehrávka desátého kola Maxa ligy, ve které se střetnou týmy VHK ROBE Vsetín a Piráti Chomutov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
     

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky:


    VHK ROBE Vsetín:
    Piráti Chomutov: