Dukla B – Táborsko akademie 0:0 (10:15) | Admira Praha – Velvary 0:0 (10:15) | Plzeň B – Motorlet 0:0 (10:30)
Povltavská – Chomutov 0:0 (14:30) | Hostouň – Bohemians B 0:0 (14:30)
před zápasem
FC Viktoria Plzeň B
0:0 (-:-)
FK Motorlet Praha
Neděle 27.10.2024, 10:30 • Luční ulice • 3. Česká fotbalová liga (A) • 12. kolo
Vsaďte si
     
    Krásné nedělní dopoledne z Plzně!

    Pomalu a jistě nám plyne podzimní část 3. České fotbalové ligy (A) do svého pomyslného finále, ale nás ještě čeká několik zápasů. Od 10:30 vyzve v rámci 12. kola v Luční ulici rezerva Viktorie Plzeň soupeře z pražského Motorletu.


    FC Viktoria Plzeň B patří v posledních letech k tomu lepšímu v této soutěži, což se potvrzuje i v tomto ročníku. Západočeši jsou totiž v tabulce na druhé pozici s 24 body, ale na první Domažlice neztrácejí nic a navíc mají ještě jeden duel k dispozici. Forma svěřenců trenéra Josefa Parláska nebyla ovšem od začátku úplně nejlepší, protože padli z prvních třech zápasů hned dvakrát. Jenže poté přišla domácí výhra 3:0 s Admirou Praha a včetně tohoto duelu už neprohráli v sedmi případech. Při této skvělé sérii Viktoriáni inkasovali pouze šestkrát, a tak získané body jsou zcela zasloužené. Naposledy plzeňský celek zavítal na nepříjemnou půdu do Velvar. Zde od začátku tahal za delší kus provazu a jednoznačně si dokráčel pro vítězství 3:0 a odvezl cenné body domů. Momentálně je čeká další domácí střetnutí s Motorletem, který letos rozhodně nezáří.


    FK Motorlet Praha neprožívá zatím moc povedený ročník, za což nese hlavní vinu oslabení kádru. V tabulce je umístěn na předposlední 15. pozici s pouhými osmi body a negativním skóre 15:25. Přitom Motorlet nezačal úplně nejhůř, když po druhém kole měl tři body, které získal ve Velvarech. Od té doby ovšem zaznamenal sérii čtyř porážek v řadě za sebou, a to ho výrazně poslalo do spodních pater tabulky. Pražané naposledy před týdnem nastoupili na domácím hřišti s Hostouní, s níž dorovnávali a nakonec uhráli ubojovanou plichtu 1:1. Toto mužstvo také nastupovalo v MOL Cupu, kde narazilo doma na ligový Hradec Králové a přes něj cesta přes těsnou prohru dále nevedla. Momentálně jde soustředěnost na západ Čech, kam přijíždí s šancí na důležitý bodový zisk.

    Oba soupeři se potkali ve dvou případech i v uplynulém ročníku. Ze vzájemných střetnutí měla větší radost Viktoria, jenž vyhrála doma 3:1 a z Motorletu přivezla remízu 1:1.

    Poradí si rezerva Plzně doma s trápícím se Motorletem? (18:10:05)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
     

    Matyáš Kotlan

    Branky:


    FC Viktoria Plzeň B:
    FK Motorlet Praha: