Mountfield HK – Havlíčkův Brod 13:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
13:0 (4:0, 3:0, 6:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 02.08.2024, 15:30 • malá hala ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Ode mne je to vše, přeji příjemný zbytek dne a zase někdy na počtenou. (18:22:04)
     
    Dnešní utkání sledovalo 22 diváků.
     
    Je za námi přátelské utkání, které však pro hosty přátelský konec rozhodně nemělo. Speciálně díky pěti brankám obránce Adama Novotného. Ve třetí části už Bruslaři rezignovali a Hradečtí spustili kombinační koncert, který se zastavil na čísle 13. Navíc si Oliver Vítek při svém brankářském debutu připsal vychytanou nulu. Pro Hradec jde o druhou výhru v řadě, pro Havlíčkův Brod zase o tvrdý knockout.
     
    Konec zápasu.
     
    57:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli v autobuse hostí cestou domů padne jediné slovo, bude to hodně! Radek Vencl obkroužil branku a předal na mezikruží osamocenému ADAMU NOVOTNÉMU, který takto svému jmenovci dělá více než solidní čest. Další gól do odkryté klece – 13:0. Asistence: Radek Vencl, Adam Hlaváček.
     
    56:25
    Ondřej Pavelka mířil ze strany sám na branku, v poslední chvíli mu však ujel puk.
     
    55:57
    Tečovaný pokus končí v ochranné síti nad Štaflem.
     
    55:17
    Duel už se pouze dohrává, Lvům zdá se dvanáct gólů stačí.
     
    54:43
    Oliver Vítek znovu drží puk a zdá se, že při své debutu oslaví čisté konto.
     
    54:13
    Ojedinělou akcí hostí se prezentoval Marek Machota, ale nepřišel přes prvního hráče.
     
    53:12
    Hráči hostí už jen rezignovaně stojí, čímž si koledují ještě o větší příděl. Štáfl zastavil dva pokusy jen s vypětím všech sil.
     
    49:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí stále nemají dost a všem přítomným už začíná být Bruslařů líto! LUKÁŠ HOFMAN převzal na levém kruhu nahrávku od Tomáše Šance a trefil naprosto přesně pravý horní roh. Naštvání na hostující střídačce graduje, převaha Lvů je téměř nehumánní – 12:0. Asistence: Tomáš Šanc, Tomáš Zikmund.
     
    48:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dvojciferném skóre jsme se dočkali také čtvrtého gólu od obránce! Radek Vencl vytáhl puk z buly, předal Andreji Adamkovi, který posunul na modré ADAMU NOVOTNÉMU, jenž se do černé pryže opřel příklepem, ten se navíc otřel o záda blokujícího hráče a zapadl pod víko – 11:0. Asistence: Andrej Adamkov, Radek Vencl.
     
    48:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se dvojciferného počtu zásahů nakonec dočkali. Na levém kruhu se k puku dostal MARTIN VÁCLAVÍČEK, vyslal elegantní střelu z otočky, která vymetla oba horní rohy najednou – 10:0. Marek Domkář, Tomáš Šanc.
     
    47:44
    hrací předmět opustil ledovou plochu. Vhazuje se v obranném pásmu hostí.
     
    47:03
    Tomáš Koklar se vydal na okružní jízdu útočným pásmem, během které odmítl tři hráče, na konec ale malinko zasobčil a gólman s jeho pokusem neměl příliš velké problémy.
     
    46:11
    Stejně jako Adam Novotný o pár vteřin později.
     
    45:47
    Timur Fedencius se snažil natlačit ke střele z kruhu, ale jeho pokus byl zablokovaný.
     
    45:19
    Na opačné straně musel dvakrát do akce Vítek, nejprve vytěsnil střelu do horních pater, poté přikryl puk na brankovišti.

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 2. Dostálek (Adamkov, Zikmund), 9. Adamkov (Dostálek, Hlaváček), 16. Zikmund (Hofman, Hlaváček), 18. Koklar (Bulat, Vencl), 23. Novotný (Hofman), 36. Novotný (Fedencius, Vencl), 39. Fedencius (Sedláček, Hofman), 41. Novotný (Koklar, Bulat), 43. Hofman (Fedencius, Novotný), 49. Václavíček (Domkář, Šanc), 49. Novotný (Adamkov, Vencl), 50. Hofman (Šanc, Zikmund), 58. Novotný (Vencl, Hlaváček)


    Mountfield HK: Vítek (Růžička) – Zikmund, Novotný, Vencl, Franc, Pavlík (C), Šanc, Fedencius – Sedláček, Dostálek, Adamkov, Koklar, Václavíček, Hlaváček, Pavelka, Domkář, Šedivý, Hofman, Bulat
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    BK Havlíčkův Brod: Petr (41. Štáfl) – Rasocha, Goodwin, Kytka, Hájek, Mečiar, Pařil, Karel, Čapek, Makovec, Brožek, Lorenc, Forst, Zukal, Vaněček, Tecl, Machota, Kunz.
    Trenér: Lukáš Bureš

    Diváci: 22