Slavia – Berani Zlín 0:0 (11:15) | Jihlava – Třinec 0:0 (12:00) | K. Vary – Motor ČB 0:0 (13:00)
HC Litvínov – Plzeň 0:0 (13:00) | Liberec – Pardubice 0:0 (13:00) | Sparta – Přerov 0:0 (15:00)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:0 (16:00)
před zápasem
HC Sparta Praha
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC ZUBR Přerov
Sobota 21.09.2024, 15:00 • ICE ARENA, Praha - Letňany • DHL extraliga juniorů • 7. kolo
Videopřenos
Partner:
     
    Vzájemné zápasy

    Zajímavostí je, že se obě juniorky utkají vůbec poprvé v historii. Sparťané budou plnit roli favorita a pokusí se napravit zaváhání ze zápasu proti Zlínu, Přerov se pak pokusí o zisk prvního sezonního vítězství či alespoň dalších bodů. (23:01:48)
     
    HC ZUBR Přerov

    Přerov je zatím v probíhajícím ročníku juniorské extraligy jasně nejhorším týmem. Moravané na svém kontě mají pouze jediný bod, a to za prohru po nájezdech v rámci druhého zápasu v Litvínově. V posledních třech utkáních ovšem Zubři nedostali ani čuchnout, když na svém ledě padli s Vítkovicemi (1:4), poté s úřadujícím mistrem z Třince (0:7) a v posledním utkání na ledě Slavie (2:6). V Edenu se sice ještě po druhé třetině hrálo smírně 2:2, třetí třetinu ale jasně opanovali domácí.
     
    HC Sparta Praha

    Sparťané sice nezažívají tak katastrofální vstup do sezony, jako tomu bylo loni, nicméně hlavní trenér Tomáš Netík bysi určitě představoval na kontě pražských juniorů více bodů. Rudým aktuálně v tabulce s devíti body ze šesti zápasů patří desátá, tedy druhá nepostupová pozice. Poslední zápasy sparťané odehráli jako na houpačce, když si nejprve zastříleli na pardubickém ledě (7:3), následně udolali nejtěsnějším možným rozdílem Hradec Králové (1:0pp) a včera na domácím půdě padli se Zlínem (1:5).
     
    Hezké sobotní odpoledne netradičně z pražských Letňan, kde bude pražská Sparta v rámci dalšího kola DHL extraligy juniorů vůbec poprvé hostit Přerov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
     

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky:


    HC Sparta Praha:
    Trenér: Tomáš Netík

    HC ZUBR Přerov: