K. Vary – Sparta 0:0 (18:35)
před zápasem
HC Energie Karlovy Vary
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 17.10.2024, 18:35 • Zimní stadion Cheb • DHL extraliga juniorů • 14. kolo
Videopřenos
Partner:
     
    HC Sparta Praha:
    Ačkoliv jsou Sparťané na šesté pozici a Energii patří desátá, tak se dá říci, že půjde o vyrovnaný duel. Oba celky mají totiž podobnou bilanci a dělí je pouze jeden bod, ale pražský tým má k dobru jeden zápas. Z dvanácti duelů se hráči Sparty radovali ze sedmi výher. Bez bodů zůstali ve čtyřech utkáních, tedy v o jednom méně než energetici. Stejně jako jejich soupeři si Sparťané v posledních zápasech připsali skalpy lídrů. Nejprve třineckých Ocelářů díky výhře 2:0 a v posledním utkání porazili Bílé Tygry, kteří jsou aktuálně druzí a po prohře s juniorkou Mladé Boleslavi se tak hráči Sparty vrací na vítěznou vlnu a z té se rozhodně nebudou chtít nechat sesadit.

    Nejproduktivnější hráči:
    Robert Chlán 12 bodů (7+5)
    Matyáš Beran 11 bodů (2+9)
    Albert Bareš 8 bodů (4+4)
    Bogdan Stepanchuk 8 bodů (3+5) (21:22:58)
     
    HC Energie Karlovy Vary:
    Z víkendového tripu si energetici přivezli šest bodů, o které obrali juniory Dukly Jihlava a Komety Brno, tedy celky z čela soutěže, a to dokonce stejným výsledkem 3:2. Po skalpu třineckých Ocelářů si tak energetici poradili s dalšími favority. V obou duelech to byl doslova boj do poslední sekundy, ale karlovarští mladíci ho díky týmovému a obětavému výkonu zvládli a prodloužili si vítěznou šňůru na tři zápasy. Po nepříliš vydařeném začátku sezony se tak juniorka Energie začíná přibližovat vysněnému cíli dostat se mezi první osmičku, která postoupí do vyšší nadstavby.

    Nejproduktivnější hráči:
    Radek Janata 14 bodů (6+8)
    Matyáš Váňa 11 bodů (5+6)
    David Varvařovský 10 (4+6)
     
    Krásný večer, vítám vás u předehrávky čtrnáctého kola DHL Extraligy juniorů, v němž Energie Karlovy Vary hostí juniorku Sparty Praha téměř po roce opět na ledě Zimního stadionu Cheb. Tehdy se z výhry radovali energetici. Kdo bude tentokrát v závěru utkání šťastnějším týmem, teprve uvidíme. Před tím se však ještě podíváme do kabin obou celků.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:35.
     
     

    Marie Valentová

    Branky a nahrávky:


    HC Energie Karlovy Vary:
    HC Sparta Praha: