Zlín B – Olomouc 0:0 (17:00) | Havířov – Warriors Brno 0:0 (18:30)
před zápasem
Berani Zlín B
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Olomouc
Pátek 04.10.2024, 17:00Liga juniorů • 6. kolo
Videopřenos
Partner:
     


    Co se Olomouce týče, takový vývoj asi čekal málokterý místní fanda. Loni Kohouti sestoupili jak z extraligy juniorů, tak dorostu, už to byl pro jinak extraligový klub průšvih. Ani v nižší soutěži to ale zatím není úplně ono, Olomouc zapsala jedinou výhru za tři body a na čelo tabulky výrazně ztrácí. Ambicí tradičního klubu je bezesporu co nejrychlejší návrat mezi elitu, v Olomouci se tohoto cíle zatím rozhodně nevzdávají.

    Tři nejproduktivnější hráči:

    Viktor Sulgan 2+2
    Filip Konesz 1+3
    Petr Doslik 2+1

    Tři poslední zápasy:

    Olomouc vs Písek 1:4
    Olomouc vs Vsetín 0:2
    Poruba vs Olomouc 4:3pp (14:16:20)
     


    Béčko zlínských juniorů nezažívá úplně ideální start do sezony, svěřenci Martina Půčka totiž i po pěti kolech stále čekají na první bod. Párkrát byli mladí Berani blízko, třeba na Kladně nebo proti Porubě, nicméně ještě pořád to necinklo. Žlutomodrým příležitostně vypomáhají i opory místního Áčka, třeba Dominik Kos (2z. 2+0) nebo brankář Samuel Kowalczyk. Juniorka ale hraje o víkendu na severu Čech, nějaké velké posílení před soubojem s Olomoucí se tak čekat nedá.

    Zlínské produktivitě zatím vévodí dvojice Dalibor Doležal (1+3) – Jiří Fajkus (3+0), právě na tuto dvojici budou Berani spoléhat i dnes. Brankoviště patří opoře loňského dorostu Radku Šimšálklovi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
     

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky:


    Berani Zlín B:
    HC Olomouc:

    Rozhodčí: Jan Janča — Bohuslav Maloušek