WTA Praha (Antuka)
0:2
5:7
3:6
Barbora Palicová (272.) se ani při svém třetím startu v hlavní soutěži Livesport Prague Open nedočkala premiérové výhry. S ruskou favoritkou Oksanou Selechmetěvovou (255.) dokázala po většinu zápasu držet krok, v rozhodujících momentech ale tahala za kratší konec. Dvacetiletá držitelka divoké karty prohrála za hodinu a 53 minut poměrem 5:7 a 3:6, ačkoliv zkraje klání rychle vedla 3:1. Ve druhém setu se jí povedlo snížit z 0:3 na 2:3, jenže poté znovu nabrala manko brejku, které už ve zbytku utkání nedohnala.
1:2
5:7
6:4
3:6
Kateřina Siniaková poráží v prvním kole Livesport Prague Open Louisi Chiricovou po setech 7:5, 4:6 a 6:3. Ovšem nebyla v ideální kondici, nakonec však dokázala americkou kvalifikantku udolat a postupuje do druhého kola.
0:2
0:6
2:6
V osmifinále může dojít na atraktivní české derby s druhou nasazenou Kateřinou Siniakovou, která ve stejné chvíli ještě svádí na hlavním kurtu boj ve třetím setu s Američankou Chiricovou.
0:2
4:6
0:6
Dominika Šalková potřebovala pouhou hodinu k poražení Turkyně Zeynep Sönmezové a v souboji dvou mladých talentovaných hráček si připisuje cenné vítězství 6:4 a 6:0, když od poloviny prvního setu už na kurtu zcela dominovala.

Ve druhém kole se dvacetiletá Češka utká s vítězkou souboje Magdaleny Frechové z Polska s Astrou Sharmaovou z Austrálie.
2:0
6:3
6:2
Linda Nosková (27.) vstoupila do letošního ročníku pražského podniku WTA hladkou výhrou 6:3 a 6:2 nad Katarinou Zavackou (174.). Ukrajinskou kvalifikantku přemohla nasazená jednička a obhájkyně loňského finále za pouhou hodinu a čtvrt. Do utkání vstoupila ztraceným podáním. Pak nepotvrdila za stavu 3:1 brejk a Zavacká vyrovnala na 3:3. Zbylé tři gemy setu urvala favoritka a díky dalším dvěma brejkům ze druhé sady si dokráčela na centrálním dvorci pro pohodový postup do osmifinále. Nosková v něm může narazit na další Ukrajinku Sobolevovou, nebo Němku Lysovou.