konec
V kategorii mužů do 60 kil postupuje do bojů o medaile reprezentant Korejské lidově-demokratické republiky Ri Se Ung a reprezentant Čínské lidové republiky Cchao Li-kuo. První jmenovaný je vítězem olympijských her mládeže v roce 2014, druhý pak bronzovým medailistou z loňského MS v Bělehradě.

Druhé semifinále obstará reprezentant Kyrgyzské republiky Džolaman Šaršenbekov a reprezentant Japonska Fumita Keničiro. Šaršenbekov je mistrem světa z posledních dvou šampionátů, dva mistrovské tituly má pak také obhájce tokijského stříbra Keničiro.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji top den všem fanouškům zápasení.
konec
Do bojů o zlato se v ženské kategorii do 68 kil dokázala dostat Američanka Amit Elorová, vítězka posledních dvou MS v kategorii do 72 kil, jejíž sokyní bude teprve 18letá Severokorejka Pak Sol-Gum, která do semifinále postoupila díky zranění své čtvrtfinálové soupeřky Indky Nishy Nishaové.

Druhé semifinále obstará reprezentantka Nigerie obhajující stříbro z Tokia Blessing Oborududová a bronzová dáma z Tokia Meerim Džumanazarová.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji top den všem fanouškům zápasení.
konec
Do semifinálových bojů postoupil v pozici superfavorita zlatý muž z Tokia, Ria, Londýna i Pekingu čtyřnásobný vlajkonoš kubánské výpravy 41letý Mijaín López Núñez. Jeho sokem v boji o finále bude iránský rodák v dresu Ázerbájdžánu a bronzový medailista z Ria Sabah Saleh Šariati. Druhé semifinále pak obstarají stříbrný muž z loňských asijských her Číňan Meng Ling-če a kubánský rodák, který nicméně právě kvůli konkurenci Lópeze a tedy nedostatku nominací utekl do Chile Yasmani Acosta Fernandez.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji top den všem fanouškům zápasení.
konec
Semifinále

Žolaman Šaršenbekov (KGZ) – Keničiro Fumita 3:4
Ri Se Ung (PRK) – Cchao Li-kuo (CHN) 3:3
konec
Semifinále

Mijian López Nuňez (CUB) – Sabah Saleh Šariati 4:1
Meng Ling-če (CHN) – Yasmani Acosta Fernández (CHI) 1:1
konec
Semifinále

Amit Elorová (USA) – Pak Sol Gum (PRK) 10:0
Blessing Oborududuová (NGR) – Meerim Žumanazarovová (KGZ) 1:3