konec
Challenge je neúspěšná, Valiev vede 12:2 a vítězí na technickou převahu! Bude tedy zápasit o bronz s Viktorem Rassadinem.
konec
Gadinezová Gonzalezová uhájila vedení 2:0 i po celou druhou tříminutovku a postupuje do utkání o bronz! Tyto zápasy jsou na programu večer.
konec
Robert Baran vítězí 3:0 a postupuje do zápasů o bronz.
konec
Semifinálové dvojice
Tulga Tumur Ochir (MGL) – Kijooka Kotaro (JPN)
Ismail Muszukajev (HUN) – Rahman Amouzadkhalili (IRI)
konec
Do semifinále nám postupuje úřadující vicemistryně světa Kyzová z Kyrgyzstánu, stříbrná dáma loňského turnaje do 20 a bronzová turnaje do 23 let Američanka Bladesová, bronzová dáma mezi dospělými Kolumbijka Renteríová a úřadující mistryně světa Juka Kagamiová.

Složení semifinálových dvojic je tak luxusní, věřme, že zápasnice potvrdí papírové předpoklady a předvedou famózní výkony.

To už je za mě pro dnešek vše, přeji top den všem fanouškům zápasení.
konec
Do semifinále tak prošel úřadující vicemistr světa Ázerbájdžánec Magomedov, bronzový muž z MS Gruzínec Mačarašvili, zlatý muž z Ria a stříbrný z Tokia Kyle Frederick Snyder z USA a úřadující mistr světa Tazhudinov.

Jak je z jejich titulů patrné, semifinále má extrémně kvalitní obsazení, vyhrát může nepochybně každý z hvězdných zápasníků.

Tím tento přenos končí, přeji top den všem fanouškům zápasení.
konec
To je ode mě vše. Přeji vám hezký zbytek dne a třeba zase někdy, napočtenou!
konec
Více už toho v závěru dominující Američan nestihl a do finále tak postupuje Bahrajnec Achmed Tazhudinov, který se utká s Gruzíncem Matčarašvilim.

To už je za mě pro tento přenos vše, přeji všem top večer.
konec
Závěrečné ofenzivní výpady výborně zápasící Kolumbijky již japonská bojovnice dokázala pokrýt a po výsledku 4:2 se stává nečekanou druhou finalistkou a utká se s Kennedy Alexis Bladesovou!

To je již pro tento přenos vše, přeji všem top večer!
Vítěz: R. Džamalov (UZB)
konec
Pouze 132 vteřin potřeboval při svém olympijském debutu k zisku zlata Razambek Džamalov, který naprosto ovládl duel s Japoncem Takatanim a připisuje si jednoznačně největší úspěch své kariéry. Rodák z Dagestánu, který Uzbekistán reprezentuje teprve od ledna, zvítězil naprosto jednoznačným způsobem, Japonec se ve finále k ničemu nedostal, nicméně prohru bere velmi sportovně a raduje se ze stříbra.

To je pro tento přenos vše, přeji top den!
Vítěz: G. Petriašvili (GEO)
konec
Je hotovo, šílené dramatické finále končí triumfem Gena Petriašviliho výsledkem 9:10. Gruzínec se již krátce před koncem první půle domníval, že po navýšení na 12:1 má zlato, jenže Íránec úspěšně reklamoval poslední techniku svého soupeře a stav 10:1 automatický konec neznamená. Šlo se tak do druhé půle v níž, i díky zraněním Petriašviliho, dominoval jeho soupeř, Gruzínec ale bláznivý zápas nakonec ustál a je olympijským šampiónem. Wow.

To už je pro tento přenos vše, přeji vám podobné top triumfy!
Vítězka: S. Motokiová (JAP)
konec
Pošesté ze všech šesti konaných turnajů ve volném stylu žen se do finále střední váhy dostala Japonka, pošesté bere Japonka zlato. Dosud nikdy žádná žena, která nereprezentuje Japonsko v této váhové kategorii olympijské zlato nezískala. Šanci neměla ani dnešní soupeřky Sakury Motokiové Iryna Koljadenková, která prohrává předčasně již po 4 minutách a dvou vteřinách.

Motokiová tak navazuje na stříbro z loňského mistrovství světa a ve 22 letech slaví svůj první triumf mezi dospělými. Perfektní výkon japonské zápasnice, ukázková ofenziva, učebnicově provedené techniky a zcela optimální načasování výpadů. Paráda.

To je pro dnešní zápasnický program v Champ de Mars Areně v Paříži vše, přeji všem příznivcům našich přenosů top noc.