Trutnov – Benátky n/J 1:6 (kon.)
konec
MFK Trutnov
1:6 (0:2)
SK Benátky nad Jizerou
Neděle 19.05.2024, 17:00 • stadion Osvobození, Na Lukách 466 • Divize skupina C • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Videostream
     
    90+4
    Benátky právě vstřelily branku! Hosté udeřili opět do otevřené obrany. Po pravé straně uháněl Mlynka, který našel zcela volného PERMENE GIDON JIMMYHO, jenž doklepl míč do prázdné brány.
     
    90+2
    Benátky právě vstřelily branku! Mezi domácími obránci zůstal volný TOMÁŠ MLYNKA, ten si obhodil skluzujícího soupeře a podél brankáře Hofírka přidává pátý gól.
     
    88
    Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí vyrazili do přečíslení dvou hráčů proti jedinému. Mlynka přenesl hru na Pousteckého, který nepřesně zpracoval míč, o to přesnější byla přihrávka na MATĚJE BODLÁKA, který namířil míč přesně do levé šibenice.
     
    75
    Trutnov právě vstřelil branku! Kopa přišel o míč v souboji s ADAMEM DOLEŽALEM, ten mířil sám na Straku, kterého překonal střelou po pravé ruce.
     
    63
    Benátky právě vstřelily branku! Po autovém vhazování prodloužil míč Hell na Hájka, který přihrávku vybídl JANA ZABILANSKÉHO, který přibližně z penaltového puntíku trefil přesně k pravé tyči.
     
    44
    Benátky právě vstřelily branku! Na pravé straně předvedl nádhernou individuální akci DAVID KOMÁREK, který se protlačil před Hofírka, jehož pokořil přesnou střelou do horní poloviny branky.
     
    40
    Benátky právě vstřelily branku! Na levé straně se propracoval k centru Bodlák, který posadil míč na hlavu DANIELA POBĚREŽSKÉHO, který poslal neomylně míč mimo dosah brankáře Hofírka.

    Ondřej Nejedlo

    Branky: 75. Doležal – 40. Poběrežský, 44. Komárek, 63. Zabilanský, 88. Bodlák, 90+2. Mlynka, 90+4. Jimmy

    Karty:   48. Trávníček (TRU), 53. Sapár (TRU), 73. Zieris (TRU), 90. Zezula (TRU) – 58. Zabilanský (BEN), 82. Poběrežský (BEN)


    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:6.
    MFK Trutnov: Hofírek – Sapár (61. Kruliš), Kundrt, Zieris, Zezula – Štěpánek (46. Slavík), Knap, Horčička (70. Holubec), Čechovič (85. Š. Duch), Trávníček (61. Doležal) – Brejcha.
    Náhradníci: Hampl – Kruliš, Š. Duch, Slavík, Holubec, Mařas, Doležal

    Trenér: Marks

    SK Benátky nad Jizerou: Straka – Zabilanský, Kopa, Hell, Komma – Poběrežský (87. Poustecký), Šimeček (73. Glöckner), Hájek (87. Mlynka), Komárek, Bodlák – Macek (71. Jimmy).
    Náhradníci: Dědek – Jimmy, D. Duch, Glöckner, Poustecký, Mlynka

    Trenér: Staněk

    Rozhodčí: Papežík – Kvaček, Fojtík

    Diváci: 200
    bahis siteleri