Kanada – Slovensko 6:3 (kon.) | Švýcarsko – Německo 3:1 (kon.) | Švédsko – Finsko 2:1 (po pr.)
USA – Česko cz 0:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Německo
Čtvrtek 23.05.2024, 16:20 • Ostrava Arena • Mistrovství světa • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Christoph BERTSCHY - 3:1
     
    59:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je asi rozhodnuto! Němci ztratili v útočném pásmu puk, toho se chopil CHRISTOPH BERTSCHY, vyvezl jej za červenou čáru a poté snadno trefil prázdnou branku – 3:1. Asistence: Calvin Thürkauf.
    31:33 Dominik KAHUN - 2:1
     
    31:33
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá! Po vyhraném buly se puk dostal za kruhy, kde byl zcela volný DOMINIK KAHUN, ten se s ničím nepáral a prudkou ranou prostřelil Genoniho – 2:1! Asistence: Wojciech Stachowiak.
    16:28 Nico HISCHIER - 2:0
     
    16:28
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Prvotní závar sice Grubauer zvládl vyřešit, jenže akce pokračoval, německý gólman vyrazil i Siegenthalerovu střelu z kruhu, jenže přesně na hůl NICA HISCHIERA a ten už přemisťujícího se Grubauera překonal ranou pod horní tyčku – 2:0. Asistence: Jonas Siegenthaler, Kevin Fiala.
    07:22 Christoph BERTSCHY - 1:0
     
    07:22
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Úder Švýcarů ve vlastním oslabení! Po nepřesné Kahunově střele a následné ztrátě našlápl ke kontru CHRISTOPH BERTSCHY, vystřelil z kruhu a trefil se nad Grubauerovo rameno – 1:0! Bez asistence.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 8. Bertschy, 17. Hischier (Siegenthaler, Fiala), 60. Bertschy (Thürkauf) – 32. Kahun (Stachowiak)


    Švýcarsko: Genoni (Schmid) – Glauser, Josi (C), Kukan, Siegenthaler, Loeffel, Marti, Fora, Jung – Niederreiter (A), Hischier (A), Fiala – Bertschy, Thürkauf, Andrighetto – Simion, Senteler, Herzog – Ambühl, Haas, Scherwey.
    Trenér: Patrick Fischer

    Německo: Grubauer (Niederberger) – Wissmann, J. Müller, M. Müller (C), Szuber, Wagner, Kälble, Ugbekile – Peterka, Stachowiak, Reichel – Kahun (A), Sturm, Tiffels – Pföderl, Michaelis, Ehliz (A) – Ehl, Kastner, Tuomie – Fischbuch.
    Trenér: Harold Kreis

    Rozhodčí: Brander (FIN), Holm (SWE) – Gustafson (USA), Nyqvist (SWE)

    Diváci: 6 583
    bahis siteleri