Manchester City – Manchester Utd. 1:2 (kon.)
konec
Manchester City
1:2 (0:2)
Manchester United
Sobota 25.05.2024, 16:00 • Wembley stadium, Londýn • FA Cup • Finále
Předzápasové kurzy
     
    87
    Manchester City právě vstřelil branku! A máme tu drama! Po souhře Álvareze s Fodenem se u rohu pokutového území dostal k míči JEREMY DOKU, navedl si jej na pravačku a zpoza pokutového území pálil přesně k tyči! André Onana na míč dosáhl, ovšem nedokázal jej vyrazit mimo branku!
    39. Kobbie MAINOO - 0:2
     
    39
    Manchester United právě vstřelil branku! Je to neuvěřitelné, ale Manchester United stejně vede o dvě branky! Garnacho znovu jednoduše pronikl po pravé straně, pak jeho přihrávku do pokutového území volný Fernandes famózní přihrávkou poslal na ještě lépe postaveného KOBBIEHO MAINOOA, jenž snadno zvyšuje na 2:0! United naprosto rozebrali soupeřovu defenzivu.
    30. Alejandro GARNACHO - 0:1
     
    30
    Manchester United právě vstřelil branku! Manchester United se ujímá senzačního vedení! Garnacho dostal dlouhý pas za obranu, od balónu jej odtlačil Gvardiol, ovšem hlavou nasměroval míč zcela mimo dosah Ortegy, ALEJANDRO GARNACHO se k němu dostal jako první a snadno zakončil do prázdné branky! Obrovská chyba v komunikaci mezi Gvardiolem a Ortegou přináší první branku pro outsidera.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 87. Doku – 30. Garnacho, 39. Mainoo

    Karty:   90+7. Álvarez (MAC) – 45. Mainoo (MAN)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 14:5. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:11.
    Manchester City: Ortega – Walker (C), Stones, Aké (46. Akanji), Gvardiol – Rodri, Kovačić (46. Doku) – B. Silva, De Bruyne (57. Álvarez), Foden – Haaland.
    Náhradníci: Carson – Dias, Bobb, Grealish, Lewis, Nunes.

    Trenér: Pep Guardiola

    Manchester United: Onana – Wan-Bissaka, Varane, Martínez (73. Evans), Dalot – Mainoo, Amrábat – Garnacho (90+3. Lindelöf), McTominay (90+3. Mount), Fernandes (C) – Rashford (74. Höjlund).
    Náhradníci: Bayındır – Eriksen, Amad Diallo, Antony, Kambwala.

    Trenér: Erik ten Hag

    Rozhodčí: Madley – Lennard, Hopton

    Diváci: 84 814
    bahis siteleri