Bohemians B – Povltavská 4:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905 B
4:0 (1:0)
Povltavská fotbalová akademie
Středa 29.05.2024, 18:00 • Ďolíček, Praha 10–Vršovice • Česká fotbalová liga (A) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    87. A. KADLEC - 4:0
     
    87
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Tohle už zavání debaklem, s trefami ligové rezervy se v závěru roztrhl pytel! Zásah s pořadovým číslem čtyři přidává mladý zadák ADAM KADLEC, který v šestnáctce skvěle naskočil na roh od praporku a hlavou jej nasměroval do zadního dolního rohu povltavské brány – 4:0!
    81. Denis POMAHAČ - 3:0
     
    81
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Zkraje jednaosmdesáté minuty přichází další gól a je jasné, že všechny body dnes večer zůstanou ve Vršovicích! Lehovec se uvolnil na pravém křídle a po zemi nasměroval míč od šestnáctky, kde jej DENIS POMAHAČ u přední tyče velmi lehce tečoval mimo dosah Benady – 3:0!
    76. Darek FARKAŠ - 2:0
     
    76
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    V Ďolíčku dost možná máme rozhodnuto, tohle musí být pro vzdorující hosty pořádná rána! Rozhodčí po faulu na Havránka ponechal domácím výhodu a umožnil DARKU FARKAŠOVI naběhnout na pravou stranu šestnáctky, odkud překonal Benadu zakončením k tyči – 2:0!
    8. Lukáš HŮLKA - 1:0
     
    8
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Povltavští nevydrželi zelenobílému náporu vzdorovat příliš dlouho a už na konci osmé minuty ztrácí! Lehovec dostal na křídle hodně prostoru a vzduchem vyslal pěkný centr na vzdálenější tyč, kde jej kapitán A-týmu Bohemians LUKÁŠ HŮLKA protečoval přesně za naprosto bezmocného Benadu – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 8. Hůlka, 76. Farkaš, 81. Pomahač, 87. A. Kadlec

    Karty:   60. Lehovec (BOB)   50. Lanc (POV)


    Bohemians Praha 1905 B: Šiman – Müller (85. Janovský), Dostál, Farkaš (C), Lehovec, Pomahač (82. Pluhař), Liška (85. Damašek), A. Kadlec, Jindřišek, Bartek (70. Havránek), Hůlka.
    Náhradníci: Pchelovodov – Petrouš, Skořepa.

    Trenér: Dalibor Slezák.

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Starý (81. Smetana), Zákostelský, Jakobovský (C), Lanc, Drobílek, Mareš, Hejda (55. Dvořák), L. Novák (81. Gruntorád), M. Novák, Bicenc (63. Budínský).
    Náhradníci: Šimáček – Schwan.

    Trenér: Zbyněk Busta.

    Rozhodčí: Severýn – Švorc, Polena.

    Diváci: 285
    bahis siteleri