Bohemians B – Povltavská 4:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905 B
4:0 (1:0)
Povltavská fotbalová akademie
Středa 29.05.2024, 18:00 • Ďolíček, Praha 10–Vršovice • Česká fotbalová liga (A) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Pozor, mohlo být sníženo! K čestnému zásahu teď měl hodně blízko střídající žolík Budínský, jehož nenápadná střela proplula jen těsně vedle vzdálenější tyče! Šiman teď měl štěstí!
    87. A. KADLEC - 4:0
     
    87
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Tohle už zavání debaklem, s trefami ligové rezervy se v závěru roztrhl pytel! Zásah s pořadovým číslem čtyři přidává mladý zadák ADAM KADLEC, který v šestnáctce skvěle naskočil na roh od praporku a hlavou jej nasměroval do zadního dolního rohu povltavské brány – 4:0!
     
    85
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Jakub Müller, přichází Radek Janovský,
    ze hřiště odchází Tomáš Liška, přichází Ondřej Damašek.
     
    82
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází Denis Pomahač, přichází Antonín Pluhař.
     
    81
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Štěpán Starý, přichází Marek Smetana,
    ze hřiště odchází Lukáš Novák, přichází Adam Gruntorád.
    81. Denis POMAHAČ - 3:0
     
    81
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Zkraje jednaosmdesáté minuty přichází další gól a je jasné, že všechny body dnes večer zůstanou ve Vršovicích! Lehovec se uvolnil na pravém křídle a po zemi nasměroval míč od šestnáctky, kde jej DENIS POMAHAČ u přední tyče velmi lehce tečoval mimo dosah Benady – 3:0!
     
    77
    Klokani obratem vytáhli z kapsy nebezpečný brejk! Jindřiškovi sice ve vápně Lehovcův centr moc nesedl, míč se poté ale odrazil k naprosto nehlídanému Pomahačovi a ten z nebezpečné pozice zakončil nad břevno!
    76. Darek FARKAŠ - 2:0
     
    76
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    V Ďolíčku dost možná máme rozhodnuto, tohle musí být pro vzdorující hosty pořádná rána! Rozhodčí po faulu na Havránka ponechal domácím výhodu a umožnil DARKU FARKAŠOVI naběhnout na pravou stranu šestnáctky, odkud překonal Benadu zakončením k tyči – 2:0!
     
    70
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905 B:
    ze hřiště odchází David Bartek, přichází David Havránek.
     
    63
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Ondřej Bicenc, přichází Denis Budínský.
     
    61
    Právě Lehovec teď ale připravil domácím další velkou šanci! Na pravé straně za sebou nechal střídajícího Dvořáka a pasem do vápna připravil teč pro Lišku, Benada byl ale ve střehu!
     
    60
    Sudí znovu vytáhl kartu, tentokrát žluté barvy. Drobílka u středové lajny fauloval Radek Lehovec (BOB).
     
    57
    A taky že bylo! Exekuce nařízeného kopu se ujal Filip Drobílek, jehož krásná střela padala přesně do bližšího vinglu a donutila Šimana odpovědět přímo tygřím skokem! Pěkná šance!
     
    55
    Střídání v týmu Povltavská fotbalová akademie:
    ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Daniel Dvořák.
     
    52
    Hosté znovu čelili nepříjemnému centru z křídla, který ale ani tentokrát nenašel vysunutého Lišku! Druhý gól v Ďolíčku visí ve vzduchu.
     
    50
    Najednou přichází obrovská komplikace pro hosty! Adam Lanc (POV) totiž na křídle zbytečně a tvrdě sestřelil Pomahače a viděl červenou kartu, přičemž cestou ze hřiště si ještě vyslechl pár slov od evidentně naštvaného Jindřiška!
     
    49
    Liška byl v obrovské šanci na středu vápna! Ke krásně narýsovaném pozemnímu centru z pravé strany se ale jako první dostal připravený Benada, který jej schoval do svého náručí!
     
    37
    Tohle mohl být naprosto krásný gól, stačilo jen pár centimetrů! Trestuhodně nestřežený Dostál naběhl na dlouhý centr na levou tyč a hned z první nasměroval míč těsně nad Benadovu bránu! Opravdu velká škoda pro Bohemku!
     
    31
    Tak to jsem zakřikl, tohle byla velká paráda z dílny hostujícího Hejdy! Povltavský forvard si udržel bránícího protihráče od těla, ve vápně nasadil jesle Hůlkovi a své pěkné sólo zakončil jen těsně vedle Šimanovy brány!
     
    24
    Pozor, k vyrovnání teď v Ďolíčku moc nechybělo! Šiman vyrazil nepříjemnou střelu z pravé strany přímo do dráhy kanonýra Nováka, kterého ale dotěrný Dostál nepustil k dorážce! Akademici se musí spokojit s rohovým kopem.
    8. Lukáš HŮLKA - 1:0
     
    8
    Bohemians B právě vstřelili branku!
    Povltavští nevydrželi zelenobílému náporu vzdorovat příliš dlouho a už na konci osmé minuty ztrácí! Lehovec dostal na křídle hodně prostoru a vzduchem vyslal pěkný centr na vzdálenější tyč, kde jej kapitán A-týmu Bohemians LUKÁŠ HŮLKA protečoval přesně za naprosto bezmocného Benadu – 1:0!
     
    8
    Další velká domácí šance! Pomahač chtěl krátkou křižnou přihrávkou na malé vápno připravit jednoduchou teč do takřka prázdné brány pro nabíhajícího Lišku, ale vracející se protihráč se včas postavil do dráhy míče!
     
    6
    Na druhém konci to teď bylo o poznání slibnější, Bartek ranou na přední stranu svatyně donutil Benadu zakročit a rukou vysunout míč za bránu! Klokani si tak vyzkouší rohový kop.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 8. Hůlka, 76. Farkaš, 81. Pomahač, 87. A. Kadlec

    Karty:   60. Lehovec (BOB)   50. Lanc (POV)


    Bohemians Praha 1905 B: Šiman – Müller (85. Janovský), Dostál, Farkaš (C), Lehovec, Pomahač (82. Pluhař), Liška (85. Damašek), A. Kadlec, Jindřišek, Bartek (70. Havránek), Hůlka.
    Náhradníci: Pchelovodov – Petrouš, Skořepa.

    Trenér: Dalibor Slezák.

    Povltavská fotbalová akademie: Benada – Starý (81. Smetana), Zákostelský, Jakobovský (C), Lanc, Drobílek, Mareš, Hejda (55. Dvořák), L. Novák (81. Gruntorád), M. Novák, Bicenc (63. Budínský).
    Náhradníci: Šimáček – Schwan.

    Trenér: Zbyněk Busta.

    Rozhodčí: Severýn – Švorc, Polena.

    Diváci: 285
    bahis siteleri