Šépka, Sedlák – Pfretzschner, Winter 2:0 (kon.) | Perušič, Schweiner – Luini, Varenhorst 0:0 (skreč) | André, George – Šépka, Sedlák 2:0 (kon.)
skreč Luini, Varenhorst
Perušič, Schweiner
0
0
 
Luini, Varenhorst
0
0
 
Pátek 07.06.2024, 14:05Elite 16 - Ostrava (muži) • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Utkání mezi Ondřejem Perušičem a Davidem Schweinerem se neuskuteční. Nizozemci Leon Luini a Christiaan Varenhorst před začátkem tento duel skrečovali. Češi tak mají na dosah druhé místo ve skupině a lepší výchozí pozici před osmifinále. Záležet bude na posledním utkání, v němž zatím stoprocentní Italové Cottafava a Nicolai budou hrát s Nizozemci van de Veldem a Immersem. (14:08:08)
     
    skreč Luini, Varenhorst
     
    Páteční program na turnaji Elite 16 v Ostravě nabídne závěrečné zápasy základních skupin tohoto turnaje v plážovém volejbale. Mistři světa Ondřej Perušič a David Schweiner zatím mají v základní skupině bilanci 1-1, v závěrečném utkání tak budou na dálku bojovat o pravděpodobně druhé místo za zatím stoprocentními Italy Cottafavou a Nicolaiem. V posledním utkání skupiny na ně čekají Nizozemci Leon Luini a Christiaan Varenhorst.

    Luini s Varenhorstem postoupili do základních skupin z kvalifikace a prohráli v obou zápasech, ke kterým ve skupinové fázi nastoupili. Perušič se Schweinerem jsou výraznými papírovými favority zápasu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Jan Vojkůvka

    Perušič, Schweiner:
    Luini, Varenhorst:
    bahis siteleri