Dopolední program (3. den) (kon.) | Večerní program (3. den) (kon.)
konec
Večerní program (3. den)

Neděle 09.06.2024, 20:05 • Stadio Olimpico, Roma • Mistrovství Evropy
    Alice Finotová dvakrát šlápla na vnitřní ohraničující čáru a je z prvního místa diskvalifikována
     
    3000pŽ
    Pozor, změna od zeleného stolu v medailových pozicích ženského steeplu! Původně vítězná Francouzka Alice Finotová byla diksvalifikovaná za šlápnutí na vnitřní ohraničující čáru po jednom z vodních příkopů a bronzová medaile tak spadla do klína původně čtvrté Rumunce Stelle Ruttové! Zbylé medailistky se také o místo posunuly a novou mistryní Evropy tak je Němka Gesa Felicitas Krauseová, Britka Elizabeth Birdová mění bronz za stříbro.
    Dina Asher-Smithová v dramatickém finiši jako jediná zaběhla pod 11 sekund a je mistryní Evropy!
     
    100Ž
    Napodruhé všechno v pořádku, skvěle odstartovala Gémina Josephová, ale zcela vyrovnaným polem sprinterek se nakonec vytáhla o půl těla dopředu Britka Dina Asherová-Smithová a časem těsně pod 11 sekund se stává staronovou mistryní Evropy na 100 metrů! Cílová fotografie dlouho studovala, kdo sebere stříbro, to nakonec mohutně slaví fenoménka na šedesátce, Polka Ewa Swobodová, o pouhé 4 tisíciny sekundy před domácí Zaynab Dossovou, takže olympijský stadion dostal další důvod k výbuchu nadšením! Oči pro pláč nakonec zůstávají těsně čtvrté Lucemburčance Patrizii van der Wekenové, která tak na svoji první velkou medaili bude nadále čekat.
     
    100Ž
    Tak nepřichází! Rozhodčí vytahují pouze žlutou kartu, nechtějí mít v nedělním vrcholu žádné problémy. Takže kompletní sestava a opakovaný start.
    Mujinga Kambundjiová regulérně ulila start, přesto dostává jen žlutou kartu
     
    100Ž
    Start se bude opakovat! A velký problém má Mujinga Kambundjiová s negativní startovní reakcí! Tohle bude diskvalifikace!
    Ciara Mageeanová se prosmýkla skrz dvě Britky a vyrazila si pro zlato!
     
    1500Ž
    Výběh ze zatáčky do cílové rovinky se opět ukázal jako klíčové místo! Právě zde se britským dvojblokem protáhla Irka Ciara Mageeanová a ve 32 letech zkompetovala svoji medialovou sbírku z mistrovství Evropy o poslední kov, který jí dosud chyběl, o zlato! Čas 4:04,66 min. Stříbro nakonec uhájila Georgia Bellová, bronz putuje do Francie zásluhou marně finišující Agathy Guillemotové, která do poslední chvíle s urputným výrazem ve tváři naháněla Bellovou.
     
    1500Ž
    Náběh do posledního kola, Britky nastupují!
     
    3skokŽ
    Bulharka Aleksandra Načevová za svůj jediný pokus v soutěži za 14 metrů a zároveň nový osobní rekord 14,35 m z druhé série nakonec medaili nezíská, v poslední sérii se jí opět nepodařila střední fáze skoku. Stříbro bude slavit v novém národním rekordu 14,57 m Turkyně Tugba Danismazová, která v poslední sérii zvládla solidních 14,38, a šťastná se vrhla do náručí svých podporovatelů, a zlato putuje do Španělska k největší favoritce, Aně Peleteirové-Compaoréové, která ve čtvrté sérii předvedla veleskok 14,85 m a dostala se do děleného čela letošních světových tabulek! Pro ni se jedná o první velké zlato v kariéře.
    Ilionis Guillaumeová si vylepšila osobák a bere bronz!
     
    3skokŽ
    Jenže poté se do posledního pokusu dokázala pořádně položit Francouzka Ilinois Guillaumeová a skočila si také osobní rekord, 14,43 m, čímž nejspíš na poslední chvíli vybojuje bronz!
    Gabriel Tual slaví zlato na osmistovce!
     
    800M
    Álvarovi de Arribaovi nakonec došly síly a skončil bez medaile, ale Francouz Gabriel Tual zvládl poslední zatáčku skvěle, vypracoval si mírný náskok a ten v cílové rovince dokázal udržet v na finále velmi dobrém čase 1:44,87 min! Do Španělska ale přeci jen jedna medaile poputuje, stříbro na rovince vybojoval Mohamed Attaoui, 1:45,20 min, bronzovou medaili k radosti diváků na stadionu uhájil Catalin Tecuceanu, 1:45,40 min!
     
    KladM
    Bence Halász si naopak nechal publikum roztleskat, ale ani on nezvládl sebrat Nowickému nový čerstvý vítr z plachet, takže do Maďarska poputuje stříbrná medaile za 80,49 m ze čtvrté série! Wojciech Nowicki to nakonec v nervydrásajícím závodě zvládl a je potřetí mistrem Evropy!
    Wojciech Nowicki posledním pokusem zaostal jen pět centimetrů za 81 metry a jde do čela!
     
    KladM
    Wojciech Nowicki v poslední sérii zabojoval a může se radovat, zlato nakonec možná přeci jen bude v rukách největšího favorita! 80,95 m!
    Alice Finotová je mistryní Evropy v nejlepším evropském čase roku
     
    3000pŽ
    Zlatá medaile z ženského steeplu míří do Francie! Alice Finotová stupňovala tempo po celou poslední třístovku a nedala žádné soupeřce šanci se přiblížit na kontakt! Po poslední překážce už tak bylo jasné, že vyhraje, nakonec o téměř 2 sekundy, časem 9:16,22 min dokonce vytvořila nový nejlepší letošní evropský výkon! Stříbro nakonec vybojovala Němka Gesa Felicitas Krauseová, 9:18,06 min, i bronzem ale bude spokojená Britka Elizabeth Birdová, letos totiž rychleji neběžela, 9:18,39.
     
    3000pŽ
    Po náběhu do posledního kola se na čele odpoutala trojice steeplerek, která si to rozdá o zlato! Bude to Alice Finotová, Elizabeth Birdová nebo Gesa Felicitas Krauseová?
    Mychajlo Kochan se posouvá na druhé místo!
     
    KladM
    Mychajlo Kochan v páté sérii zvládl 80,18 m a Wojciech Nowicki je dokonce až třetí! Ukrajinec ho střídá na druhém místě.
    Ana Peleteirová-Compaoréová vyrovnává nejlepší evropský výkon roku! A je opět v čele finále!
     
    3skokŽ
    Po dlouhém klidu přišla ve finále trojskoku další bouře! Ana Peleteirová-Compaoréová se zlepšuje každým pokusem a v závěru čtvrté série se dokázala skvěle trefit do všech tří odrazů a je z toho vyrovnaný nejlepší letošní světový výkon, 14,85 m! Rázem vede o 28 cm a to už se bude soupeřkám těžko překonávat!
    Bence Halász se dere do čela! Háže 80,49 metru!
     
    KladM
    Neuvěřitelná přetahovaná ve finále kladivářů! Kdo je vyhozen z medailových pozic, se zdravě naštve a vráti se na ně! Teď byla řada na Bence Halászovi, který se do toho opravdu opřel a ne že se vrátil na stupně, ale dokonce jde tento Maďar do vedení! 80,49 m, dál letos dosud nehodil, a najednou má Wojciech Nowicki problém!
     
    výškaŽ
    Ano, stačí! Angelina Topićová si totiž osobní rekord neskočila, na 201 cm shodila i potřetí, ale i se stříbrem je Srbka spokojená! Zlato tak podle očekávání putuje na Ukrajinu!
    Jaroslava Mahučichová skočila 201 centimetrů a je mistryní Evropy!
     
    výškaŽ
    Jaroslava Mahučichová skáče 201 cm napodruhé! To už by mělo stačit!
     
    200M
    Tomáš Němejc je ve finále dvoustovky!!!
    Mychajlo Kochan se posouvá na druhé místo s výkonem 80,10!
     
    KladM
    Velké věci v kladivu pokračují! Mychajlo Kochan se nehodlal smířit s vyšoupnutím z medailových pozic, ve třetí sérii tam také práskl 80metrový hod na najednou je pouhé 4 centimetry na Nowickim, 80,10 m! Bronzový je teď Merlin Hummel, bez medaile Bence Halász.
    Mahučichová zvládá napoprvé i 199 centimetrů!
     
    výškaŽ
    Angelina Topićová 199 cm vynechává, naopak Jaroslava Mahučichová i tuto výšku skáče napoprvé a ve finále dosud nezaváhala! Pokračujeme na 201 cm!
    Angelina Topičová posledním pokusem zdolala 197 centimetrů a finále ještě nekončí
     
    výškaŽ
    Na 197 cm soutěž výškařek nekončí! Angelina Topićová na třetí pokus tuto metu pokořila a bude nejhůře stříbrná, Iryna Geraščenková už to totiž nezvládla a musí se spokojit s bronzem!
    Tomáš Němejc si v krajní dráze doběhl pro osobák a bojuje o finále!
     
    200M
    Česká sprinterská pohádka pokračuje! Tomáš Němejc totiž udržel výborné tempo až do cíle, bojoval o třetí místo, nakonec je těsně čtvrtý v novém osobním rekordu 20,52 s! Naprosto shodný čas na tisícinu má i Švéd Erik Erlandsson a právě tito dva jsou teď na posledním místě čekací listiny. Čeká i v tomto běhu třetí Švýcar William Reais časem 20,51 s, postup mají Francouz Pablo Mateo za 20,34 s a domácí Eseosa Fostine Desalu za 20,39 s.
    Jaroslava Mahučichová ladně překonala 197 centimetrů
     
    výškaŽ
    Jaroslava Mahučichová skáče napoprvé 197 cm, zatímco soupeřky musí opravovat! Bude rozhodnuto o zlatu?
     
    KladM
    Také kladiváři již vstoupili do třetí série a je tu další změna na medailových pozicích, na tu bronzovou se protlačil Bence Halász hodem 78,55 m, letos ještě dál nehodil! Wojciech Nowicki si poté upevnil vedení dalším hodem za 79 metrů.
    Tugba Danismazová stanovila turecký rekord výkonem 14,57! Jde do čela trojskokanského finále
     
    3skokŽ
    Velké věci v trosjkoku! Druhou sérii uzavírala Tugba Danismazová a novým národním rekordem 14,57 m se dostala do čela průběžného pořadí! Tohle už je velký útok!
    Merlin Hummel se krátce dostal do vedení nejlepším evropským výkonem roku do 23 let...
     
    KladM
    Druhá série poněkud převrací dění ve finále kladivářů! Nejprve Merlin Hummel hodem 78,85 předvedl nejlepší letošní evropský výkon do 23 let, aby si vzápětí vzal vedení zpět superfavorit Wojciech Nowicki a prvním hodem za 80 metrů v celém finále opět všem utekl, 80,14 m! Aby to nebylo málo, 78,45 m o několik okamžiků později hodil i Ukrajinec Mychajlo Kochan a řadí se na bronzovou příčku.
    Karolína Maňasová sice do finále nepostoupila, ale v dráze nejblíž kameře zaznamenala nový národní rekord do 23 let!
     
    100Ž
    Skvělý výkon Karolíny Maňasové v maximální povolené podpoře větru ve třetím semifinále! Bojovala o 3. místo, nakonec Boglárce Takácsové o setinu podlehla, ale časem 11,17 s překonala český rekord do 23 let a v celkovém pořadí obsadí senzační 10. pozici na mistrovství Evropy! Takhle se má závodit na velké akci.
    A co se dělo před ní? O vítězství bojovaly Patrizia van der Wekenová a Zaynab Dossová, postupují samozřejmě obě a obě v národních rekordech! Nizozemka 11,00 s, Italka 11,01 s. Tohle bude hodně vyrovnané finále!
    Ana Peleteirová-Compaoréová si pojistila vedení výkonem 14,46!
     
    3skokŽ
    Zajímavé věci v trojskoku, ve druhé sérii zaútočila Aleksandra Načevová a vylepšila si osobní rekord na 14,35 m, ale vzápětí kontrovala dosud vedoucí Ana Peleteirová-Compaoréová a opět si vypracovala malý náskok, 14,46 m!
     
    400Ž
    400m žen, semifinále
    3/3
    1. Lieke Klaverová (NED) 50,57 Q
    2. Sharlene Mawdsleyová (IRL) 50,99 Q
    3. Alice Mangioneová (ITA) 51,34
    4. Helena Ponetteová (BEL) 51,65
    5. Marjana Šostaková (UKR) 51,99
    6. Victoria Ohuruoguová (GBR) 52,07
    7. Giulia Sennová (SUI) 52,16
    8. Justyna Swiety-Erseticová (POL) 52,18
    Lieke Klaverová potvrdila roli favoritky. Takový výkon potřebovali Nizozemci v mixu
     
    400Ž
    Nizozemka s Irkou podle předpokladů vyrazily vpřed nejrychleji a postupové pozice udržely až do cíle! Obě běžely pod 51 sekund, ale Italka Alice Mangioneová na třetí pozici nepokořila ani 51,30 s, takže Lurdes Gloria Manuel postupuje do svého prvního velkého finále v kariéře, v pouhých 18 letech! Obrovský úspěch české závodnice. Z tohoto běhu tak postoupily pouze Lieke Klaverová za 50,57 s a Sharlene Mawdsleyová za 50,99 s. Jako poslední se do finále časem vmáčkla Susanne Goglová-Walliová ze druhého běhu.
    Fantastický čtvrtka v podání Lurdes Glorie Manuel, která doběhla třetí v čase 51,06
     
    400Ž
    Lurdes Gloria Manuel běžela výborně! Držela dobré tempo po celou dobu, v závěru nezvadla a umístila se v prvním semifinále hned za oběma největšími favoritkami na třetím místě ve druhém nejlepším čase kariéry 51,06 s, který jí dává velkou naději na postup do finále! Ten už mají jistý Irka Rhasidat Adelekeová (50,54 s, nejrychlejší letošní evropská čtvrtka do 23 let) a Britka Laviai Nielsenová (50,73 s, osobní rekord).

    Libor Štěpán

    100 m žen, finále
    1. Dina Asher-Smithová (GBR) 10,99
    2. Ewa Swobodová (POL) 11,03
    3. Zaynab Dossová (ITA) 11,03
    4. Patrizia van der Wekenová (LUX) 11,04
    5. Gina Lückenkemperová (GER) 11,07
    6. Gémima Josephová (FRA) 11,08
    7. Amy Huntová (GBR) 11,15
    8. Mujinga Kambundjiová (SUI) 11,15
    1 500 m žen, finále
    1. Ciara Mageeanová (IRL) 4:04,66
    2. Georgia Bellová (GBR) 4:05,33
    3. Agathe Guillemotová (FRA) 4:05,69
    4. Esther Guerrerová (ESP) 4:06,03
    5. Jemma Reekieová (GBR) 4:06,17
    6. Marta Pérezová (ESP) 4:06,32
    7. Sarah Healyová (IRL) 4:06,77
    8. Salomé Afonsová (POR) 4:06,80
    9. Katie Snowdenová (GBR) 4:06,83
    10. Yolanda Ngarambeová (SWE) 4:07,59
    11. Nele Wesselová (GER) 4:07,76
    12. Aleksandra Plociňská (POL) 4:09,07
    13. Ludovica Cavalliová (ITA) 4:35,60
    800 m mužů, finále
    1. Gabriel Tual (FRA) 1:44,87
    2. Mohamed Attaoui (ESP) 1:45,20
    3. Catalin Tecuceanu (ITA) 1:45,40
    4. Alvaro De Arriba (ESP) 1:45,64
    5. Andreas Kramer (SWE) 1:45,70
    6. Adrian Ben (ESP) 1:46,54
    7. Elliot Giles (GBR) 1:47,06
    8. Ole Jakob Solbu (NOR) 1:51,33
    3 000 m překážek žen, finále
    1. Gesa Felicitas Krauseová (GER) 9:18,06
    2. Elizabeth Birdová (GBR) 9:18,39
    3. Stella Ruttová (ROU) 9:22,36
    4. Luiza Gegaová (ALB) 9:22,92
    5. Ilona Mononenová (FIN) 9:23,28 (EU23L)
    6. Alicja Konieczeková (POL) 9:23,28
    7. Carolina Roblesová (ESP) 9:23,75
    8. Lea Meyerová (GER) 9:27,85
    9. Irene Sánchez-Escribanová (ESP) 9:27,97
    10. Olivia Gürthová (GER) 9:31,98
    11. Adva Cohenová (ISR) 9:33,88
    12. Kinga Kroliková (POL) 9:37,63
    13. Emilia Lillemová (SWE) 9:38,34
    14. Aude Clavierová (FRA) 9:46,70
    15. Linn Söderholmová (SWE) 9:54,14
    Alice Finotová (FRA) DQ
    kladivo mužů, finále
    1. Wojciech Nowicki (POL) 80,95
    2. Bence Halász (HUN) 80,49
    3. Mychajlo Kochan (UKR) 80,18
    4. Merlin Hummel (GER) 79,25 (EU23L)
    5. Yann Chaussinand (FRA) 78,37
    6. Pawel Fajdek (POL) 77,50
    7. Eiving Henriksen (NOR) 76,51
    8. Matija Gregurič (CRO) 75,47
    9. Quentin Bigot (FRA) 73,81
    10. Jake Norris (GBR) 73,66
    11. Sergej Margijev (MDA) 73,07
    12. Konstantinos Zaltos (GRE) 72,64
    výška žen, finále
    1. Jaroslava Mahučichová (UKR) 2,01
    2. Angelina Topičová (SRB) 1,97
    3. Iryna Geraščenková (UKR) 1,95
    4. Mirela Demirevová (BUL) 1,93
    5. Ella Junnilaová (FIN) 1,93
    6. Morgan Lakeová (GBR) 1,90
    6. Nawal Menikerová (FRA) 1,90
    8. Imke Onnenová (GER) 1,90
    9. Lia Apostolovská (SLO) 1,90
    10. Buse Savaskanová (TUR) 1,86
    11. Christina Honselová (GER) 1,86
    12. Maja Nilssonová (SWE) 1,86
    trojskok žen, finále
    1. Ana Peleteirová-Compaoréová (ESP) 14,85 (=EL)
    2. Tugba Danismazová (TUR) 14,57 (NR)
    3. Ilionis Guillaumeová (FRA) 14,43
    4. Aleksandra Načevová (BUL) 14,35
    5. Diana Ana Maria Ionová (ROU) 14,23
    6. Gabriela Petrovová (BUL) 14,16
    7. Neja Filipičová (SLO) 14,12
    8. Dariya Derkachová (ITA) 14,03
    9. Florentina Costina Iuscová (ROU) 13,76
    10. Kristin Gierischová (GER) 13,74
    11. Anna Krasucká (UKR) 13,71
    12. Olha Korsunová (UKR) 13,69
    200 m mužů, semifinále
    1/3
    1. Joshua Hartmann (GER) 20,38 Q
    2. Timothé Mumenthaler (SUI) 20,38 Q
    3. Jona Efoloko (GBR) 20,73
    4. Gediminas Truskauskas (LTU) 20,86
    5. Diego Aldo Pettorossi (ITA) 20,88
    6. Linus Pihl (SWE) 20,90
    7. Sotirios Gkaragkanis (GRE) 20,93
    8. Taymir Burnet (NED) 21,02
    Eduard Kubelík (CZE) DNS

    2/3
    1. Pablo Mateo (FRA) 20,34 Q
    2. Eseosa Fostine Desalu (ITA) 20,39 Q
    3. William Reais (SUI) 20,51 q
    4. Erik Erlandsson (SWE) 20,52 q
    4. Tomáš Němejc (CZE) 20,52 q
    6. Oskars Grava (LAT) 20,79
    7. Jeriel Quainoo (GBR) 20,81
    8. Ramil Guliyev (TUR) 20,87

    3/3
    1. Filippo Tortu (ITA) 20,14 Q
    2. Blessing Akwasi Afrifah (ISR) 20,46 Q
    3. Ryan Zeze (FRA) 20,53
    4. Felix Svensson (SUI) 20,66
    5. Mark Smyth (IRL) 20,86
    6. Ondřej Macík (CZE) 20,89
    7. Roko Farkaš (CRO) 20,95
    Albert Komanski (POL) DNF

    400 m žen, semifinále
    1/3
    1. Rhasidat Adelekeová (IRL) 50,54 Q (EU23L)
    2. Laviai Nielsenová (GBR) 50,73 Q
    3. Lurdes Gloria Manuel (CZE) 51,06 q
    4. Amandine Brossierová (FRA) 51,78
    5. Giancarla Trevisanová (ITA) 52,59
    6. Astri Ertzgaardová (NOR) 52,82
    7. Modesta Juste Morauskaiteová (LTU) 52,95
    8. Julia Niederbergerová (SUI) 52,97

    2/3
    1. Natalia Kaczmareková (POL) 50,70 Q
    2. Andrea Miklóšová (ROU) 51,13 Q
    3. Susanne Gogl-Walliová (AUT) 51,14 q
    4. Sophie Beckerová (IRL) 51,54
    5. Tereza Petržilková (CZE) 52,05
    6. Anna Polinariová (ITA) 52,53
    7. Berta Seguraová (ESP) 52,53
    8. Lisa Liljaová (SWE) 52,55

    3/3
    1. Lieke Klaverová (NED) 50,57 Q
    2. Sharlene Mawdsleyová (IRL) 50,99 Q
    3. Alice Mangioneová (ITA) 51,34
    4. Helena Ponetteová (BEL) 51,65
    5. Marjana Šostaková (UKR) 51,99
    6. Victoria Ohuruoguová (GBR) 52,07
    7. Giulia Sennová (SUI) 52,16
    8. Justyna Swiety-Erseticová (POL) 52,18
    100 m žen, semifinále
    1/3
    1. Ewa Swobodová (POL) 11,02 Q
    2. Gina Lückenkemperová (GER) 11,06 Q
    3. Amy Huntová (GBR) 11,13 q
    4. Polyniky Emmanouilidouová (GRE) 11,21
    5. Rani Rosiusová (BEL) 11,25
    6. Géraldine Freyová (SUI) 11,29
    7. Anna Bongiorniová (ITA) 11,32
    8. Olivia Fotopoulouová (CYP) 11,40

    2/3
    1. Dina Asher-Smithová (GBR) 10,96 Q (EL)
    2. Gémina Josephová (FRA) 11,06 Q
    3. Mujinga Kambundjiová (SUI) 11,09 q
    4. Delphine Nkansaová (BEL) 11,21
    5. Lorene Dorcas Bazolová (POR) 11,32
    6. Rebekka Haaseová (GER) 11,35
    7. Maria Isabel Pérezová (ESP) 11,41
    8. Lotta Kemppinenová (FIN) 11,44

    3/3
    1. Patrizia van der Wekenová (NED) 11,00 Q (NR)
    2. Zaynab Dossová (ITA) 11,01 Q (NR)
    3. Boglárka Takácsová (HUN) 11,16
    4. Karolína Maňasová (CZE) 11,17 (NU23R)
    5. Julia Henrikssonová (SWE) 11,27
    6. Salomé Koraová (SUI) 11,29
    7. Dimitra Tsoukalaová (GRE) 11,44
    Viktória Forsterová (SVK) DNS
    400 m mužů, semifinále
    1/3
    1. Luca Sito (ITA) 44,75 Q (EU23L)
    2. Jonathan Sacoor (BEL) 44,99 Q
    3. Attila Molnár (HUN) 45,04 q
    4. Havard Bentdal Ingvaldsen (NOR) 45,37
    5. Oleksandr Pohorilko (UKR) 45,41
    6. Ricky Petrucciani (SUI) 45,47
    7. Rok Ferlan (SLO) 45,63
    8. Téo Andant (FRA) 45,72

    2/3
    1. Charles Dobson (GBR) 44,65 Q
    2. Jean Paul Bredau (GER) 45,03 Q
    3. Lionel Spitz (SUI) 45,28 q
    4. Joao Coelho (POR) 45,36
    5. David Sombe (FRA) 45,36
    6. Dylan Borlée (BEL) 45,46
    7. Gustav Lundholm Nielsen (DEN) 46,01
    8. Andreas Grimerud (NOR) 46,25

    3/3
    1. Alexander Doom (BEL) 44,87 Q
    2. Liemarvin Bonevacia (NED) 45,17 Q
    3. Omar Elkhatib (POR) 45,65
    4. Gilles Biron (FRA) 45,91
    5. Edoardo Scotti (ITA) 45,92
    6. Manuel Sanders (GER) 46,03
    7. Alex Haydock-Wilson (GBR) 46,05
    Christopher O'Donnell (IRL) 45,72 DQ
    Program
    20:05 400 m žen, semifinále (Lurdes Gloria Manuel, Tereza Petržilková)
    20:28 výška žen, finále
    20:38 400 m mužů, semifinále
    21:04 trojskok žen, finále
    21:10 kladivo mužů, finále
    21:13 100 m žen, semifinále (Karolína Maňasová)
    21:39 200 m mužů, semifinále (Eduard Kubelík, Tomáš Němejc, Ondřej Macík)
    22:04 3 000 m překážek žen, finále
    22:27 800 m mužů, finále
    22:40 1 500 m žen, finále
    22:53 100 m žen, finále
    bahis siteleri