Francie – Česko cz 7:2 (kon.)
konec
Francie
7:2 (3:2)
Česko
Pátek 14.06.2024, 10:15 • Šanghaj, Čína • Akademické mistrovství světa • Čtvrtfinále
     
    37:25
    Frichetau protečoval nástřel z levé strany po francouzském rohovém kopu, ale trefuje jenom levou tyčku české branky.
     
    36:43
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se v závěru poločasu dostává do pětibrankového vedení. Faupin utekl po levé straně poslal míč po zemi na zadní tyčku. Tam byl volný ALEXIS DUBOIS, který dostal balon do odkryté branky Čechů – 7:2.
     
    35:55
    Oddechový čas pro tým Francie.
     
    35:08
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí definitivně rozhodli necelých pět minut před koncem. Vondráček vyrazil ostrou střelu Francouzů, kterou dorazil do odkryté části branky ISSAM AHSSEN – 6:2.
     
    34:23
    Kuchta si ostřejším zákrokem u levé postranní lajny řekl hlasitě o žluté napomenutí. To obdržel od pana rozhodčího obratem.
     
    32:25
    Ahssen zastavil nedovoleně na levé Jiřího Zápotockého a ten se nyní jenom těžce zvedá z hrací plochy.
     
    29:36
    N´Diaye pláchl po pravé straně a dal si míč na pravačku. Svou ostrou střelou sice prostřelil českého brankáře, ale trefuje jenom brankovou konstrukci.
     
    28:26
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí už jdou před polovinou druhého dějství do tříbrankového náskoku. Francie zachytila balon a MOHAMED DIAOUNE posílá, při české powerplay, míč do prázdné branky – 5:2.
     
    27:55
    Oddechový čas pro tým Česko.
     
    26:31
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se ale po rychlém kontru po levé straně dostala do dvoubrankového vedení. ABDOUL N´DIAYE byl nepokrytý na ose hřiště a zblízka překonává, po centru z levé strany, bezmocného Vondráčka – 4:2.
     
    19:49
    Diaouné to měl na lopatě, ale vyraženou střelu neuklidil do odkryté české branky.
     
    19:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým ale v závěru prvního poločasu snižuje na rozdíl jediné branky. Po nástřelu z pravé strany uklidil při powerplay míč na bližší tyčce do branky Garrose TOMÁŠ KUCHTA – 3:2.
     
    11:04
    Oddechový čas pro tým Francie.
     
    11:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým je odměněn za zlepšenou hru prvním gólem. DANIEL KLÍMA dostal přihrávku z pravé strany a zblízka prostřeluje brankáře Garrose.
     
    11:00
    Faytré zatáhl na levé straně za záchrannou brzdu a obratem vidí žlutou kartu.
     
    08:10
    Francie právě vstřelila branku! Francouzi jdou už do tříbrankového vedení. Filip Havrda sice zůstal ležet na hrací ploše a česká lavička reklamovala faul na jeho osobu. Jenže INZA KONÉ pokračoval po pravé straně v útoku a křižnou střelou propálil Žežulku – 3:0.
     
    04:53
    Oddechový čas pro tým Česko.
     
    04:53
    Francie právě vstřelila branku!
    Po českém faulu na pravé straně dostali Francouzi k dispozici přímý kop. Ten vzal na sebe kapitán JEROMÉ PASQUIER, který ostrou střelou prostřelil českou zeď a balon poslal do horního rohu české branky – 2:0.
     
    03:55
    Český tým měl při rohu z levé strany velké štěstí. Koné totiž na zadní tyčce nezakončil. Míč mu totiž uskočil od jeho nohy.
     
    02:20
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi jdou do vedení hned v úvodu utkání. Rychlý kontr zakončil na pravé straně MATHIS GAZENGEL, který ostrou střelou prostřelil brankáře Žežulku – 1:0.

    Vít Káňa

    Branky: 3. Gazengel, 5. Pasquier, 9. Koné, 27. N´Diaye, 29. Diaoune, 36. Ahssen, 37. Dubois (Faupin) – 12. Klíma, 20. Kuchta

    Karty:   11. Faytré (FRN), 33. Ahssen (FRN) – 35. Kuchta (CZE)


    Francie: Garros (Duperret) – Gazengel, Pasquier (C), Luc-MKHAMMA, Faupin – Ahssen, Benzahi, Faytré, Kennan, Dubois, Ndiaye, Diaoune, Koné.
    Trenér: Arnaud Vaucelle

    Česko: Žežulka (Vondráček) – Havrda, Klíma (C), Schreiner, Kuchta – Jiří Zápotocký, Klaban, Blahuta, Hromek, Balog, Nečas, Novák, Jaroslav Zápotocký.
    Trenér: Michal Salák

    Rozhodčí: Al Hatmi, Ikeda, Zhu
    bahis siteleri