HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 2:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Brno 2:4 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 2:3 (po pr.) | Brno – Kanci Uh. Brod 6:4 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 1:6 (kon.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 4:6 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
2:3 (1:0, 1:3) Stav série: 0:1
ILHK Hradec Králové
Sobota 15.06.2024, 11:00 • Zimní stadion Třebechovice • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Toto je ode mě v tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a u inline hokeje zase někdy příště. (12:08:29)
     
    Z vypjatého utkání tak nakonec berou výhru hradečtí hráči, odveta je plánovaná na stejném místě ve 13:00.
     
    Dnešní úvodní čtvrtfinálový zápas mezi Hořovicemi a Hradcem Králové končí výhrou hradeckého týmu 3:2. V utkání dlouho vedli Hořovice po trefě Václava Komínka z desáté minuty. Hradec dokázal vyrovnat pět minut po změně stran Tomášem Půlpánem a poté otočil přesnou střelou Filip Hronek. Hořovice se ale nevzdaly a tlačily se za vyrovnání, které nakonec přišlo díky přesnému bekhendu Jana Jindry II. Ani vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel a vítěznou branku si nakonec připsal David Brožek dvě minuty před koncem.
     
    Konec zápasu.
     
    39:57
    Tři vteřiny před koncem se bude vhazovat před brankou Lequina. Šance Hořovic na úspěch v úvodním zápase se snižují.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Hrabovetskyi – 1,5MIN, hrubost.

    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    Čáp – 1,5MIN, vražení na hrazení.
     
    39:15
    Hořovice to zkouší bez brankáře, Novák míří na střídačku.
     
    39:01
    Začíná poslední minuta druhého poločasu.
     
    37:57
    Hradec právě vstřelil branku! Vyrovnaný stav dlouho nevydržel. Pavel Šimek si nahrál DAVIDU BROŽKOVI, který přesnou střelou do sítě vrací dvě minuty před koncem zápasu vedení na hradecké hole. Asistence: Pavel Šimek.
     
    37:32
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Hořovice se přeci jen dočkaly vyrovnání! Střelu Václava Komínka vyrazil Lequin pouze do strany, kde JAN JINDRA II. dokázal bekhendem z těžkého úhlu dostat puk do sítě. Asistence: Václav Komínek, Daniel Čech.
     
    36:36
    Filip Hronek nyní na polovině hřiště lacině ztratil puk a nabídl šanci Hrabovetskymu, který střelou ze zápěstí nepřekonal brankáře Lequina.
     
    35:45
    Hradec nyní drží puk na holích a v klidu nechává utíkat čas. Teď Kuťákův tým rozhodně nemusí nikam pospíchat.
     
    34:45
    Hrabovetskyi se chytře protáhl celou obranou soupeře a poté nadvakrát zakončoval. Lequin ale v obou případech dokázal zahraničního hráče vychytat.
     
    33:47
    Hradec právě vstřelil branku! Hradečtí otáčí skóre. Aleš Půlpán našel na polovině hřiště FILIPA HRONKA, který v jedné chvíli využil zaškobrtnutí soupeře a tvrdou střelou na zadní tyčku překonal brankáře Nováka. Asistence: Aleš Půlpán, Štěpán Havránek.
     
    32:38
    Teď je to jedna šance za druhou. Hrabovetskyi ukradl kotouč soupeři a pádil na branku. Lequin jeho následný pokus vyškrábl pouze špičkou betonu.
     
    31:33
    Pavel Šimek se teď protáhl kompletní obranou soupeře. Forhendový blafák mu už následně nevyšel a brankář Novák zakročil.
     
    30:43
    Malík se uvolnil na pravé straně hřiště a nahrával před branku na osamoceného Aleše Půlpána. Kapitán Hradce ale nedokázal puk trefit, tohle byla obrovská šance!
     
    30:08
    Na druhé straně pálil ze střední vzdálenosti Tomáš Půlpán a celým stadionem se rozezněl beton Nováka.
     
    29:41
    Filip Chvoj mohl nabídnout svému týmu tak důležité vedení. Před brankářem ale poslal bekhendový pokus jen do jeho výstroje.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 10. Komínek (Čech, L. Novák), 38. J. Jindra II. (Komínek, Čech) – 25. T. Půlpán (Hronek, Čáp), 34. Hronek (A. Půlpán, Havránek), 38. Brožek (Šimek)


    HC Cvočkaři Hořovice: K. Novák – Štíbr, Adamec (A), Čech (C), Komínek – L. Novák, Hrabovetskyi, J. Jindra II., Chvoj, D. Jindra
    Trenér: Robert Čech

    ILHK Hradec Králové: Lequin (Vavřina) – Čáp (A), Hronek, Malík, T. Půlpán (A) – Havránek, A. Půlpán (C), Brožek, Šimek, Voděracký
    Trenér: Petr Kuťák

    Rozhodčí: Veselý, Cik

    Diváci: 20
    HC Hořovice 0 2 ILHK Hr. Králové
    #1 Sobota 15.06.2024 • 11:00
    HC Hořovice - ILHK Hr. Králové 2:3
    #2 Sobota 15.06.2024 • 13:00
    ILHK Hr. Králové - HC Hořovice 6:5 po prodl.
    bahis siteleri