HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 2:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Brno 2:4 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 2:3 (po pr.) | Brno – Kanci Uh. Brod 6:4 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 1:6 (kon.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 4:6 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
2:3 (1:0, 1:3) Stav série: 0:1
ILHK Hradec Králové
Sobota 15.06.2024, 11:00 • Zimní stadion Třebechovice • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a fanynky inline hokeje. V rámci čtvrtfinále Stilmat extraligy na sebe narazí Cvočkaři z Hořovic a Hradec Králové.
     


    HC Cvočkaři Hořovice

    Cvočkaři nakonec obsadili v základní části 3. místo ve skupině západ, když na druhý Hradec i první Prague Rats ztratili šest bodů. Hořovice v celkem osmi duelech posbíraly 11 bodů s lehce záporným skóre 47:52. Nejproduktivnějším hráčem týmu byl jeho kapitán Daniel Čech, který k sedmi brankám přidal 15 asistencí a získal 22 kanadských bodů. Hořovice byly nejneslušnějším týmem západní skupiny, když v průměru obdržely 5,69 trestné minuty na zápas.
     


    ILHK Hradec Králové

    Hradec si druhé místo definitivně zajistil až poslední hrací den, když doma porazil Hořovice i Černošice. S celkovým ziskem sedmnácti bodů tak pouze o vzájemný zápas nestačil v tabulce na první Rats. Ofenzivu Východočechů táhl Aleš Půlpán, který nasbíral celkem 27 kanadských bodů, což je nevíce v rámci celé soutěže. Kuťákův tým nemá dobré vzpomínky na loňské čtvrtfinále, ve kterém ho vyřadily Černošice ve dvou zápasech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Cvočkaři Hořovice: K. Novák – Štíbr, Adamec, Čech (C), Komínek – L. Novák, Hrabovetskyi, J. Jindra II., Chvoj, D. Jindra
    Trenér: Robert Čech

    ILHK Hradec Králové: Lequin (Vavřina) – Čáp (A), Hronek, Malík, T. Půlpán (A) – Havránek, A. Půlpán (C), Brožek, Šimek, Voděracký
    Trenér: Petr Kuťák

    Rozhodčí: Veselý, Cik.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:19
    Úvodní šance Hořovic. David Jindra z brejku trefuje pouze připravenou vyrážečku Lequina.
     
    02:15
    Úvod zápasu nabízí krom jedné šance Hořovic klidnější vývoj. Oba týmy se spíše seznamují.
     
    04:07
    Daniel Čech se protáhl po levé straně hřiště a zkusil pálit na zadní tyčku. Jeho pokus zamířil kousek vedle branky Hradce.
     
    04:44
    Hráči z Hradce se poprvé v utkání usadili na polovině soupeře a Havránek nabízel nebezpečný puk před branku, kde ale nikdo v červeném netečoval.
     
    05:43
    Tomáš Půlpán využil volného prostoru na středu hřiště a zkusil vypálit. Novák proti jeho pokusu v klidu zasáhl a zneškodnil.
     
    06:21
    Hořovice se dostaly do brejku dvou na jednoho. David Jindra ještě předkládal puk na volného Lukáše Nováka, který se ale dostal mimo střeleckou pozici a prázdnou branku soupeře tak nevyužil.
     
    07:37
    První přerušení zápasu nastává po střele Andreje Adamce z pravého kruhu pro vhazování. Lequin ji ukryl ve své výstroji.
     
    08:09
    Trochu volného prostoru dostal kousek za kruhy Filip Hronek, který na nic nečekal a okamžitě pálil ze zápěstí. Tvrdá střela skončila pouze v ochranné síti.
     
    09:22
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Máme tu úvodní branku dnešního čtvrtfinále! Daniel Čech vytvořil prostor na středu hřiště a přesně nahrál na pravý kruh VÁCLAVU KOMÍNKOVI, který z voleje poprvé v utkání prostřelil brankáře Lequina v hradecké svatyni. Asistence: Daniel Čech, Lukáš Novák.
     
    10:38
    O vyrovnání se střelou mezi dvěma soupeři pokoušel Hronek. Dvakrát tečovaný pokus skončil nad brankou Hořovic.
     
    10:58
    Po dalším výpadu Hronka končí kotouč v ochranné síti nad brankou Nováka. Vhazovat se bude po levici hořovického brankáře.
     
    11:38
    Lukáš Novák ukázal rychlost na pravé straně hrací plochy a předkládal puk na střed do výborné pozice. Bohužel pro hráče v modrém tam nikdo nebyl.
     
    12:20
    Pavel Šimek se dobře uvolnil u pravého mantinelu, podržel si hráče na zádech a našel před brankou Tomáše Půlpána, jehož pokus z voleje skončil jen v pohotové lapačce Kristiána Nováka!
     
    13:07
    Dvakrát se otočil Aleš Půlpán na pravém kruhu a poté se rychlou střelou ze zápěstí snažil využít clonícího Čápa před brankou. Pozorný Novák i nadále drží svůj tým.
     
    13:29
    Hradec je po inkasovaném gólu lepším týmem na stadionu v Třebechovicích. Hořovice zatím drží pevný brankář Novák.
     
    14:18
    Polovysokou nahrávkou hledal přes celé pásmo Filip Hronek na brankovišti čekajícího Aleše Půlpána. Ten jen o kousek nedokázal umístit puk do vysněného bodu.
     
    15:10
    Po nepřesné hradecké rozehrávce se ke střele z mezikruží dostal Daniel Čech, jehož střelu chytá pozorný Lequin a následně přerušuje hru.
     
    15:34
    Na středu hřiště se rychle mezi soupeři uvolnil Malík a servíroval puk na levý kruh Šimkovi, jehož střela končí kousek nad horní tyčkou.
     
    16:32
    Poprvé se výrazněji k puku dostal hořovický útočník Hrabovetskyi, který zkoušel projít jednou kličkou hned tři nachystané soupeře, což se mu nepovedlo a modří musí zpátky.
     
    17:10
    Obrovská šance Hořovic! David Jindra se uvolnil od pravého mantinelu na střed hřiště, kde si položil soupeře a následně osamocený mířil na vyrážečku Lequina.
     
    18:08
    Aleš Půlpán si vyměnil puk se spoluhráčem na levém kruhu a hnal se do zakončení. Kristián Novák opět přesně zasáhl a znovu podržel svůj tým.
     
    18:40
    Okamžitě po buly před brankou soupeře vyplaval do šance osamocený Lukáš Novák, jehož pokus mezi nohy Lequina skončil pod betony. Výborný zákrok i hradeckého brankáře!
     
    19:01
    Začíná poslední minuta první poloviny.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První poločas úvodního čtvrtfinálového zápasu mezi Hořovicemi a Hradcem Králové je za námi. Lepší náladu má tým Hořovic, který průběžně vede 1:0 díky brance Václava Komínka z desáté minuty zápasu, kdy se přesně trefil z pravého kruhu pro vhazování. Od té doby byl Hradec o něco lepším týmem, překonat výborného brankáře Kristiána Nováka se mu ale nepovedlo. Uvidíme, co tedy přinese druhá půle zápasu v Třebechovicích.
     
    Druhá polovina začne přibližně v 11:34.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:41
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Čech – 1,5MIN, podrážení.
     
    21:24
    Hořovice se při vlastním oslabení dostaly do brejku dvou na jednoho. David Jindra ale pálil z bezprostřední blízkosti nad branku.
     
    21:51
    Hra nyní na chvilku přerušena. Po jednom ze soubojů zůstal na hrací ploše Andrej Adamec, který má pravděpodobně něco k kolenem.
     
    22:11
    Hořovice jsou v plném počtu.
     
    22:45
    Po pravém mantinelu se prohnal Daniel Čech, jehož zblokovaná střela končí vysoko nad brankou Hradce.
     
    22:53
    Hradec se hned po buly na středu hřiště dostal do útoku. Malík z dorážky ale nedokázal překonat pozorného Nováka.
     
    23:21
    Volný prostor se na útočné polovině otevřel Štíbrovi, který z pravého kruhu pálil pouze nad branku Lequina.
     
    24:20
    Hradec právě vstřelil branku! Po takřka pětadvaceti minutách hry máme srovnáno! Filip Hronek na obkroužil útočné pásmo a naservíroval gólovou pozici TOMÁŠI PŮLPÁNOVI, který z bezprostřední blízkosti dokázal odčarovat brankáře Hořovic Nováka. Asistence: Filip Hronek, Zdeněk Čáp.
     
    25:57
    Hrabovetskyi si rychle najel před branku soupeře, kde si pohotově vyměnil puk se spoluhráčem a pálil. Hradec od inkasování zachránila pouze pohotová vyrážečka Lequina.
     
    27:09
    Kousek za kruhem dostal prostor Filip Hronek a vypálil. Tvrdá rána letěla pouze na hrudník Nováka.
     
    27:35
    Obrovská chyba v hořovické rozehrávce od Daniela Čecha mohla znamenat obrat. Filip Hronek sám proti Novákovi ale nechal pouze vyniknout jeho pohotovou lapačku. Fantastický zákrok!
     
    28:12
    Na druhé straně se po chvilce dostal do šance Lukáš Novák. V nájezdu ale nakonec nedokázal ani zakončit na Lequina.
     
    29:08
    Utkání se nám blíží do své poslední čtvrtiny a i nadále sledujeme gólově chudé představení. Hořovice remizují s Hradcem 1:1 po trefách Václava Komínka a Tomáše Půlpána.
     
    29:41
    Filip Chvoj mohl nabídnout svému týmu tak důležité vedení. Před brankářem ale poslal bekhendový pokus jen do jeho výstroje.
     
    30:08
    Na druhé straně pálil ze střední vzdálenosti Tomáš Půlpán a celým stadionem se rozezněl beton Nováka.
     
    30:43
    Malík se uvolnil na pravé straně hřiště a nahrával před branku na osamoceného Aleše Půlpána. Kapitán Hradce ale nedokázal puk trefit, tohle byla obrovská šance!
     
    31:33
    Pavel Šimek se teď protáhl kompletní obranou soupeře. Forhendový blafák mu už následně nevyšel a brankář Novák zakročil.
     
    32:38
    Teď je to jedna šance za druhou. Hrabovetskyi ukradl kotouč soupeři a pádil na branku. Lequin jeho následný pokus vyškrábl pouze špičkou betonu.
     
    33:47
    Hradec právě vstřelil branku! Hradečtí otáčí skóre. Aleš Půlpán našel na polovině hřiště FILIPA HRONKA, který v jedné chvíli využil zaškobrtnutí soupeře a tvrdou střelou na zadní tyčku překonal brankáře Nováka. Asistence: Aleš Půlpán, Štěpán Havránek.
     
    34:45
    Hrabovetskyi se chytře protáhl celou obranou soupeře a poté nadvakrát zakončoval. Lequin ale v obou případech dokázal zahraničního hráče vychytat.
     
    35:45
    Hradec nyní drží puk na holích a v klidu nechává utíkat čas. Teď Kuťákův tým rozhodně nemusí nikam pospíchat.
     
    36:36
    Filip Hronek nyní na polovině hřiště lacině ztratil puk a nabídl šanci Hrabovetskymu, který střelou ze zápěstí nepřekonal brankáře Lequina.
     
    37:32
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Hořovice se přeci jen dočkaly vyrovnání! Střelu Václava Komínka vyrazil Lequin pouze do strany, kde JAN JINDRA II. dokázal bekhendem z těžkého úhlu dostat puk do sítě. Asistence: Václav Komínek, Daniel Čech.
     
    37:57
    Hradec právě vstřelil branku! Vyrovnaný stav dlouho nevydržel. Pavel Šimek si nahrál DAVIDU BROŽKOVI, který přesnou střelou do sítě vrací dvě minuty před koncem zápasu vedení na hradecké hole. Asistence: Pavel Šimek.
     
    39:01
    Začíná poslední minuta druhého poločasu.
     
    39:15
    Hořovice to zkouší bez brankáře, Novák míří na střídačku.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Hrabovetskyi – 1,5MIN, hrubost.

    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    Čáp – 1,5MIN, vražení na hrazení.
     
    39:57
    Tři vteřiny před koncem se bude vhazovat před brankou Lequina. Šance Hořovic na úspěch v úvodním zápase se snižují.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní úvodní čtvrtfinálový zápas mezi Hořovicemi a Hradcem Králové končí výhrou hradeckého týmu 3:2. V utkání dlouho vedli Hořovice po trefě Václava Komínka z desáté minuty. Hradec dokázal vyrovnat pět minut po změně stran Tomášem Půlpánem a poté otočil přesnou střelou Filip Hronek. Hořovice se ale nevzdaly a tlačily se za vyrovnání, které nakonec přišlo díky přesnému bekhendu Jana Jindry II. Ani vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel a vítěznou branku si nakonec připsal David Brožek dvě minuty před koncem.
     
    Z vypjatého utkání tak nakonec berou výhru hradečtí hráči, odveta je plánovaná na stejném místě ve 13:00.
     
    Toto je ode mě v tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a u inline hokeje zase někdy příště. (12:08:29)

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 10. Komínek (Čech, L. Novák), 38. J. Jindra II. (Komínek, Čech) – 25. T. Půlpán (Hronek, Čáp), 34. Hronek (A. Půlpán, Havránek), 38. Brožek (Šimek)


    HC Cvočkaři Hořovice: K. Novák – Štíbr, Adamec (A), Čech (C), Komínek – L. Novák, Hrabovetskyi, J. Jindra II., Chvoj, D. Jindra
    Trenér: Robert Čech

    ILHK Hradec Králové: Lequin (Vavřina) – Čáp (A), Hronek, Malík, T. Půlpán (A) – Havránek, A. Půlpán (C), Brožek, Šimek, Voděracký
    Trenér: Petr Kuťák

    Rozhodčí: Veselý, Cik

    Diváci: 20
    HC Hořovice 0 2 ILHK Hr. Králové
    #1 Sobota 15.06.2024 • 11:00
    HC Hořovice - ILHK Hr. Králové 2:3
    #2 Sobota 15.06.2024 • 13:00
    ILHK Hr. Králové - HC Hořovice 6:5 po prodl.
    bahis siteleri