HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 2:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Brno 2:4 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 2:3 (po pr.) | Brno – Kanci Uh. Brod 6:4 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 1:6 (kon.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 4:6 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 0:1 (0:1 po s.n.)
po prodl.
ILHK Hradec Králové
6:5 (4:1, 1:4 - 1:0) Stav série: 2:0
HC Cvočkaři Hořovice
Sobota 15.06.2024, 13:00 • Zimní stadion Třebechovice • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Toto je ode mě v tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a u inline hokeje zase někdy příště. (14:20:55)
     
    Dnešní druhé čtvrtfinálové utkání je u konce. Hradec Králové poráží Hořovice i podruhé a bere postup mezi nejlepší čtyřku Stilmat extraligy. Domácí sice vedli o půli už 4:1, nakonec to bylo ale pořádné drama. Hosté totiž dokázali obrátit a zápas musel posílat do prodloužení ve vlastním oslabení Hronek. V prodloužení pak rozhodl o výhře svého týmu Zdeněk Čáp.
     
    Konec zápasu.
     
    42:20
    Hradec právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Do Final Four míří Hradec Králové! Aleš Půlpán z rohu našel na středu hřiště ZDEŇKA ČÁPA, jež úplně osamocený dokázal nadvakrát procpat puk do sítě a rozhodnout celou čtvrtfinálovou sérii. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    40:58
    Následně si Havránek mohl dát vlastní branku po stříleném pasu soupeře. Zachránil ho jen pohotový zákrok Lequina, který puk na čáře lapil.
     
    40:41
    Čáp se na úvod prodloužení prezentoval tvrdou střelou ze středu hřiště. Novák jeho pokus pokryl.
     
    40:01
    Začalo prodloužení.
     
    Druhá polovina zápasu je u konce! Hořovice v ní dokázaly dokonce otočit vývoj zápasu, minutu a 22 vteřin před koncem pak ale vyrovnal ve vlastním oslabení Filip Hronek a poslal zápas do prodloužení.
     
    40:00
    Druhý poločas skončil.
     
    39:11
    David Jindra pálil z vrcholku přesilovkové kombinace. Jeho zblokovaný pokus skončil v ochranné síti.
     
    39:01
    Začíná poslední minuta druhého poločasu.
     
    38:38
    Oddechový čas pro tým ILHK Hradec Králové.
     
    38:38
    Hradec právě vstřelil branku! Hradec srovnává krok ve vlastním oslabení! FILIP HRONEK to opět vzal na sebe a byl úspěšný. Obkroužil branku a poté vypálil mimo dosah Nováka. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    37:54
    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové:
    Kuťák – 1,5MIN, hákování.
     
    36:56
    Další střelecký pokus produktivního obránce nastal z levé strany. Volej ale nasměroval pravák pouze do středu branky.
     
    36:53
    Hronek to v posledních minutách zkouší brát na sebe. Tvrdá střela ze středu ale končí pouze opět ve výstroji Nováka.
     
    36:18
    Tvrdou střelou se prezentoval Filip Hronek. Novákovi puk sice vypadl, ale proskotačil vedle jeho klece. Nyní trochu klika pro hosty.
     
    34:09
    Samostatný únik nyní pro Pavla Šimka, který zkusil vypálit na lapačku. Novák ale s přehledem zasáhl a znovu podržel svůj tým.
     
    33:16
    Daniel Čech objel branku soupeře a zkoušel zasouvat puk do ní. Nakonec se Lequin včas přemístil a zasáhl.
     
    32:34
    Na druhé straně zkoušel zahrozit Aleš Půlpán, jeho bekhendový pokus ale skončil ve výstroji Nováka.
     
    32:09
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Obrat je dokonán! Hořovice prohrávaly o půli 1:4, nyní však jdou do vedení. ARTEM HRABOVETSKYI vybojoval puk na soupeři na středu hřiště a následnou přesnou střelou posílá puk mezi ruku a nohu brankáře Lequina. Asistence: Filip Chvoj.
     
    31:15
    Filip Hronek obkroužil útočné pásmo a zkoušel Nováka nachytat střelou do horních pater jeho branky. Hořovický strážce branky však byl pozorný.
     
    30:29
    Hořovice jsou v plném počtu.
     
    29:53
    Až příliš rychlí byli hradečtí hráči při přechodu do útoku. Rozhodčí Karlík píská ofsajd.
     
    29:35
    Obrat mohl dokonat David Jindra ve vlastním oslabení. Z brejku ale pálil pouze o kousek vedle branky.
     
    29:18
    Hronkova střílená nahrávka z pravého kruhu byla snad dvakrát tečovaná, nakonec si puk našel místo v lapačce Nováka.
     
    28:59
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Hrabovetskyi – 1,5MIN, podrážení.
     
    28:26
    Aleš Půlpán se protáhl středem hřiště a nasadil ke střele. Jeho rána skončila pouze vysoko nad brankou soupeře.
     
    26:46
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Během necelých sedmi minut druhé půle je srovnáno! David Jindra znovu připravil branku JANU JINDROVI II. Ten opět prostřelil hradeckého brankáře Lequina a už je skóre srovnané. Asistence: David Jindra, Lukáš Novák.
     
    25:42
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Že by se Hořovice ještě vrátily do zápasu? Lukáš Novák vybídl ke střele ARTEMA HRABOVETSKYIHO. Jediný cizinec v utkání neváhal a pohotovou střelou dostal hrací předmět za Lequina. Asistence: Lukáš Novák, Filip Chvoj.
     
    24:32
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Hosté se přeci jen nevzdávají a už je to pouze o dvě branky! David Jindra ze středu hřiště našel na levé straně JANA JINDRU II., který dokázal puk bezpečně dopravit do odkryté branky soupeře. Asistence: David Jindra, Daniel Čech.
     
    23:04
    David Jindra si na pravé straně přehodil puk na bekhend a cpal ho před branku, kde však byli blíže hráči Hradce.
     
    21:50
    Pavel Šimek se protáhl po levém mantinelu a zkusil vypálit. Puk ale mířil daleko od branky Hořovic.
     
    21:17
    Filip Hronek připravil absolutní tutovku Aleši Půlpánovi, který ale opět nechal pouze vyniknout natažený beton Kristiána Nováka. Tady to mohlo být již o čtyři branky.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 13:35.
     
    První poločas druhého čtvrtfinále je za námi. Hradec ho vyhrál nad Hořovicemi jasně 4:1. Domácí tým poslal do vedení Filip Hronek, následně sice dokázal vyrovnat Lukáš Novák, Kuťákův tým ale poté dokázal skórovat třikrát během dvou minut díky Tomáši Půlpánovi, Pavlu Šimkovi a Davidu Malíkovi. Východočeši si tak jednoznačně kráčí pro postup do Final Four Stilmat extraligy.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:01
    Začíná poslední minuta první poloviny.
     
    18:31
    Hrabovetskyi se hezky uvolnil na středu hřiště, dostal se blíže k brance soupeře, ale následně zakončil pouze vysoko nad branku soupeře.
     
    16:35
    Šance i na druhé straně. Chvoj vybojoval puk na Čápovi a vyslal do šance Hrabovetskyiho, který tváří v tvář Lequinovi nedokázal procpal puk do sítě.
     
    16:23
    Další zbytečná ztráta Hořovic a Aleš Půlpán posílal puk před branku Filipu Hronkovi, kterého v parádní šanci vychytal Kristián Novák.
     
    14:46
    Hradec právě vstřelil branku! Na hrací ploše teď vládne jediný tým. Skoro okamžitě po buly vybojoval DAVID MALÍK puk na soupeři a dostal se do úniku na brankáře Nováka, kterého překonal bekhendem a navýšil vedení svého týmu na tříbrankový rozdíl. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    14:23
    Hradec právě vstřelil branku! Poprvé v celé sérii jeden z týmů vede o dvě branky! Tomáš Půlpán vybojoval puk na středu hřiště a do samostatného úniku vyslal PAVLA ŠIMKA, ten na nic nečekal a forhendovým blafákem poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    13:58
    Důraznou střelou ze středu hřiště se prezentoval Filip Hronek, jehož pokus rozezněl výstroj Nováka, po jehož levici se bude vhazovat.
     
    13:40
    Aleš Půlpán zamíchal na pravé straně se soupeřem, zbavil se ho a nahrával před branku. Tam ale nikdo v červeném nebyl.
     
    12:24
    Hradec právě vstřelil branku! Domácí Hradec se vrací do vedení. Václav Komínek ztratil stabilitu na polovině hřiště a nabídl soupeři brejk do otevřené obrany. Pavel Šimek ještě pálil vedle branky, ale TOMÁŠ PŮLPÁN už byl milimetrově přesný. Asistence: Pavel Šimek.
     
    10:50
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku! Po polovině první půlky je srovnáno! Po řadě soubojů vyplaval puk na středu hřiště před LUKÁŠEM NOVÁKEM, který na nic nečekal a tvrdou střelou ho poslal přímo k pravé tyčce hradecké branky a srovnal tak krok. Asistence: Artem Hrabovetskyi, Filip Chvoj.
     
    09:25
    Hradec nyní v klidu kombinuje na vlastní polovině hřiště. Vedení mu jistě dodalo potřebné sebevědomí.
     
    08:06
    Už to mohlo být o dvě branky. Hronek z mezikruží našel na pravé straně Malíka, který před prázdnou branku postrčil puk Aleši Půlpánovi, ale ten trefil jen natažený beton Kristiána Nováka!
     
    07:09
    Hořovice jsou nyní aktivnějším týmem. Daniel Čech se protáhl obranou soupeře, na závěrečné zakončení už mu však nezbyly síly.
     
    06:49
    David Jindra zkusil z pravého kruhu vystřelit přes hráče. Jeho zblokovaný pokus skončil v ochranné síti nad Lequinem.
     
    05:41
    Napravo se otevřel prostor pro agilního Lukáše Nováka, jehož rychlá střela ze zápěstí skončila vedle branky Lequina.
     
    04:54
    Hradec právě vstřelil branku! Hradec už míří do vedení! David Malík našel na pravé straně hrací plochy FILIPA HRONKA, který přesnou střelou z pravého kruhu pro vhazování překonal brankáře Nováka. Asistence: David Malík, Aleš Půlpán.
     
    03:24
    Lukáš Novák obkroužil celé útočné pásmo a poté servíroval puk Janu Jindrovi II., kterému se dostal puk pod brusle a nedokázal zakončit.
     
    01:15
    Obrovská šance v úvodu zápasu! Hořovice šly tři na jednoho. Nakonec vzal celou akci na sebe David Jindra a napálil výstroj brankáře. Následná dorážka Hrabovetskyiho skončila na postranní síti.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Pokud by utkání skončilo jakýmkoli vítězství Hořovic, bude následovat desetiminutové prodloužení, které určí postupujícího do Final Four Stilmat extraligy.
     
    Hráči se již chystají na rozcvičce. Druhé utkání série mezi Hradcem Králové a Hořovicemi začne za pár minuty. Hořovice nastoupí v tradičních modrých dresech. Hradec oblékne svoji červenou barvu.
     
    Úvodní sestavy:

    ILHK Hradec Králové: Lequin (Vavřina) – Čáp, Hronek, Malík, T. Půlpán (A) – Havránek, A. Půlpán (C), Brožek, Šimek, Voděracký, Kuťák (A)
    Trenér: Petr Kuťák

    HC Cvočkaři Hořovice: K. Novák – Štíbr, Adamec (A), Čech (C), Komínek – L. Novák, Hrabovetskyi, J. Jindra II., Chvoj, D. Jindra
    Trenér: Robert Čech

    Rozhodčí: Karlík, Cik.
     
    Úvodní utkání série

    První zápas série mezi Hořovicemi a Hradcem ovládli Východočeši 3:2. Hořovice sice dlouho vedly díky trefě Václava Komínka z desáté minuty, ve druhé půli ale nejprve vyrovnal Tomáš Půlpán a poté skóre otočil Filip Hronek. Hořovičtí ale dokázali ještě vyrovnat zásluhou Jana Jindry II., poslední slovo však měl dvě minuty před koncem David Brožek, který zařídil svému týmu výhru.
     
    První utkání čtvrtfinále proběhne na stejném místě v Třebechovicích o tři hodiny dříve. Uvidíme tedy, kdo si vybojuje lepší pozici do odvety.
     
    Zdravím všechny fanoušky a fanynky inline hokeje. V rámci druhého čtvrtfinále Stilmat extraligy na sebe narazí Cvočkaři z Hořovic a Hradec Králové.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 5. Hronek (Malík, Půlpán), 13. T. Půlpán (Šimek), 15. Šimek (T. Půlpán), 15. Malík (A. Půlpán), 39. Hronek (A. Půlpán), 43. Čáp (A. Půlpán) – 11. L. Novák (Hrabovetskyi, Chvoj), 25. J. Jindra II. (D. Jindra, Čech), 26. Hrabovetskyi (L. Novák, Chvoj), 27. J. Jindra II. (D. Jindra, L. Novák), 33. Hrabovetskyi (Chvoj)


    ILHK Hradec Králové: Lequin (Vavřina) – Čáp, Hronek, Malík, T. Půlpán (A) – Havránek, A. Půlpán (C), Brožek, Šimek, Voděracký, Kuťák (A)
    Trenér: Petr Kuťák

    HC Cvočkaři Hořovice: K. Novák – Štíbr, Adamec (A), Čech (C), Komínek – L. Novák, Hrabovetskyi, J. Jindra II., Chvoj, D. Jindra
    Trenér: Robert Čech

    Rozhodčí: Karlík, Cik
    ILHK Hr. Králové 2 0 HC Hořovice
    #1 Sobota 15.06.2024 • 11:00
    HC Hořovice - ILHK Hr. Králové 2:3
    #2 Sobota 15.06.2024 • 13:00
    ILHK Hr. Králové - HC Hořovice 6:5 po prodl.
    bahis siteleri