HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 2:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Brno 2:4 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 2:3 (po pr.) | Brno – Kanci Uh. Brod 6:4 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 1:6 (kon.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 4:6 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
2:4 (0:1, 2:3) Stav série: 0:1
Mission Roller Brno
Sobota 15.06.2024, 13:00 • Hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:15:49)
     
    39:58
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Hrachovina D. – 1,5MIN, hrubost.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Oharek – 1,5MIN, hrubost.
     
    39:10
    Brno právě vstřelilo branku!
    Radek Kučeřík získal kotouč ve vlastním obranném pásmu. Následně vyslal přihrávku na FILIPA KRÁLE, jenž puk vyvezl po levém mantinelu až na kruh, odkud zakončoval do prázdné branky domácích. Tím zpečetil první vítězství Mission Roller v této čtvrtfinálové sérii. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    38:32
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Po kombinaci v obranném pásmu Brna se ke kotouči dostal DOMINIK LUŽA. Ten posléze přesně zamířil pod víko brněnské klece a jeho rána rozvlnila síť za Chvátalem! Asistence: Daniel Gazda a Vlastimil Oharek.
     
    37:50
    Jeden z hráčů Brna ukořistil kotouč a pokoušel se jej přes celé hřiště vyhodit do odkryté sítě Kanců, puk však brankovou konstrukci těsně minul.
     
    37:26
    Uherský Brod zkouší hru bez brankáře!
     
    36:04
    Král se ve spolupráci s Ondráčkem snažil rozjet další útočnou akci, kvůli bránícím hráčům Uherského Brodu byl však nucen se vrátit za půlící čáru do vlastní obranné poloviny.
     
    34:54
    Szabo podél pravého mantinelu zavezl kotouč do útočného pásma Kanců. Kvůli aktivní obraně mužstva hostí se však do další kombinace se spoluhráči nedostal.
     
    33:28
    Suhrada s Gazdou se dostali do pěkné kombinace v předbrankovém prostoru svatyně Brna. Obrana hostí však pohotově reagovala a k další změně ve skóre tak nedošlo.
     
    32:21
    Oharek opět otestoval Chvátalovu pozornost střelou z levého kruhu, na hostujícího gólmana však nevyzrál.
     
    31:07
    Brno právě vstřelilo branku!
    FILIP KRÁL se dostal ke dvěma střelám, proti nimž byl domácí Haloda schopen úspěšně zasahovat, jeho třetí dorážku však již nevykryl a Brno si tak bere zpět dvoubrankové vedení! Bez asistence.
     
    29:58
    Gazda vyslal puk z pravého kruhu do prostoru před Chvátalem, následná teč jednoho z jeho spoluhráčů byla skvěle zneškodněna Chvátalovým zákrokem.
     
    27:35
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Tentokrát se prosazuje domácí celek a snižuje tak skóre zpět na rozdíl jediného gólu. JIŘÍ SUHRADA se po přihrávce Rauše dostal do výhodné střelecké pozice ve středu vlastního útočného pásma, jeho rána nakonec rozvlnila síť za Chvátalem a přinesla tak Uherskému Brodu jejich první branku v zápase. Asistence: David Rauš.
     
    26:09
    Gazda se pokoušel poslat křižnou přihrávku na levý kruh, hráči Brna tomu však včas zabránili.
     
    25:03
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují vedení na rozdíl dvou gólů! JAN DUFEK svépomocí proniknul za půlící čáru, posléze parádně prokličkoval mezi obranou Kanců a chytrým bekhendovým blafákem protlačil kotouč až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    24:04
    Oharek vypálil z mezikruží směrem na hostující svatyni, jeho tvrdá rána však jen rozezvonila horní tyčku Chvátalovy klece.
     
    23:09
    Kučeřík vyslal přihrávku do předbrankového prostoru domácích, k následné teči se však nikdo z jeho spoluhráčů nedostal.

    Roman Zajíček

    Eliška Knapková

    Branky a nahrávky: 28. Suhrada (Rauš), 39. Luža (Gazda, Oharek) – 14. Drobný (Dufek), 26. Dufek, 32. Král, 40. Král (Kučeřík)


    IHC KANCI Uherský Brod: Haloda – Suhrada, Rauš, Gazda (A), Oharek, Heča, Mrázik, Szabo, Vaněk – Šiller (C), Karafiát, Luža, Trenčan
    Trenér: Dušan Surý

    Mission Roller Brno: Chvátal – Klaus, Hrachovina D., Rosendorf, Král, Kučeřík – Obdržálek (C), Dufek, Drobný, Ondráček, Kazlepka
    Trenér: Tomáš Kazlepka

    Rozhodčí: Blaha – Lerch

    Diváci: 25
    Kanci Uh. Brod 0 2 Brno
    #1 Sobota 15.06.2024 • 13:00
    Kanci Uh. Brod - Brno 2:4
    #2 Sobota 15.06.2024 • 14:35
    Brno - Kanci Uh. Brod 6:4
    bahis siteleri