HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 2:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 6:5 (po pr.) | Kanci Uh. Brod – Brno 2:4 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 2:3 (po pr.) | Brno – Kanci Uh. Brod 6:4 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 1:6 (kon.)
IHC Prague Rats – Roller Storm 6:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 4:6 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 0:1 (0:1 po s.n.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
2:4 (0:1, 2:3) Stav série: 0:1
Mission Roller Brno
Sobota 15.06.2024, 13:00 • Hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:15:49)
     
    39:58
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Hrachovina D. – 1,5MIN, hrubost.
     
    39:58
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Oharek – 1,5MIN, hrubost.
     
    39:10
    Brno právě vstřelilo branku!
    Radek Kučeřík získal kotouč ve vlastním obranném pásmu. Následně vyslal přihrávku na FILIPA KRÁLE, jenž puk vyvezl po levém mantinelu až na kruh, odkud zakončoval do prázdné branky domácích. Tím zpečetil první vítězství Mission Roller v této čtvrtfinálové sérii. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    38:32
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Po kombinaci v obranném pásmu Brna se ke kotouči dostal DOMINIK LUŽA. Ten posléze přesně zamířil pod víko brněnské klece a jeho rána rozvlnila síť za Chvátalem! Asistence: Daniel Gazda a Vlastimil Oharek.
     
    37:50
    Jeden z hráčů Brna ukořistil kotouč a pokoušel se jej přes celé hřiště vyhodit do odkryté sítě Kanců, puk však brankovou konstrukci těsně minul.
     
    37:26
    Uherský Brod zkouší hru bez brankáře!
     
    36:04
    Král se ve spolupráci s Ondráčkem snažil rozjet další útočnou akci, kvůli bránícím hráčům Uherského Brodu byl však nucen se vrátit za půlící čáru do vlastní obranné poloviny.
     
    34:54
    Szabo podél pravého mantinelu zavezl kotouč do útočného pásma Kanců. Kvůli aktivní obraně mužstva hostí se však do další kombinace se spoluhráči nedostal.
     
    33:28
    Suhrada s Gazdou se dostali do pěkné kombinace v předbrankovém prostoru svatyně Brna. Obrana hostí však pohotově reagovala a k další změně ve skóre tak nedošlo.
     
    32:21
    Oharek opět otestoval Chvátalovu pozornost střelou z levého kruhu, na hostujícího gólmana však nevyzrál.
     
    31:07
    Brno právě vstřelilo branku!
    FILIP KRÁL se dostal ke dvěma střelám, proti nimž byl domácí Haloda schopen úspěšně zasahovat, jeho třetí dorážku však již nevykryl a Brno si tak bere zpět dvoubrankové vedení! Bez asistence.
     
    29:58
    Gazda vyslal puk z pravého kruhu do prostoru před Chvátalem, následná teč jednoho z jeho spoluhráčů byla skvěle zneškodněna Chvátalovým zákrokem.
     
    27:35
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Tentokrát se prosazuje domácí celek a snižuje tak skóre zpět na rozdíl jediného gólu. JIŘÍ SUHRADA se po přihrávce Rauše dostal do výhodné střelecké pozice ve středu vlastního útočného pásma, jeho rána nakonec rozvlnila síť za Chvátalem a přinesla tak Uherskému Brodu jejich první branku v zápase. Asistence: David Rauš.
     
    26:09
    Gazda se pokoušel poslat křižnou přihrávku na levý kruh, hráči Brna tomu však včas zabránili.
     
    25:03
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují vedení na rozdíl dvou gólů! JAN DUFEK svépomocí proniknul za půlící čáru, posléze parádně prokličkoval mezi obranou Kanců a chytrým bekhendovým blafákem protlačil kotouč až za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    24:04
    Oharek vypálil z mezikruží směrem na hostující svatyni, jeho tvrdá rána však jen rozezvonila horní tyčku Chvátalovy klece.
     
    23:09
    Kučeřík vyslal přihrávku do předbrankového prostoru domácích, k následné teči se však nikdo z jeho spoluhráčů nedostal.
     
    22:11
    Gazdovi se podařilo proniknout až do útočného pásma Kanců, aktivně napadající Brňané mu však dovolili pouze obkroužit jejich klec a následně se hra přesouvala do útočného pásma hostujícího mužstva.
     
    20:56
    Po přerušení se opět vhazovalo ve středu hřiště. Kanci se následně opět ujali puku a zavezli jej až před klec hostí.
     
    20:02
    Ihned po úvodním vhazování se ujímají držení kotouče domácí a pokoušejí se kombinovat před Chvátalem.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    18:54
    Vhazování před Halodou vyhráli domácí a ihned posléze se snažili vytvořit další útočnou akci. Aktivní Brňané jim v tom však byli schopni zabránit a získat kotouč zpět na své hole.
     
    17:58
    Szabo se probojoval až na levý kruh, odkud se bekhendovou střelou pokoušel vyrovnávat. To se mu ovšem nakonec nezadařilo.
     
    17:25
    Suhrada se dostal ke střele v prostoru mezi kruhy, Chvátal byl však schopen včas zasahovat.
     
    16:22
    Kanci se probojovali do obranného pásma Brňanů, ti však hru rychle obraceli.
     
    14:00
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se nakonec stává týmem, který střílí úvodní branku utkání! JIŘÍMU DROBNÉMU přistála přesná přihrávka na čepeli jeho hole, jeho nenápadná střela z ostrého úhlu nakonec pronikla za Halodova záda a Brno se tak dostává do jednobrankového vedení! Asistence: Jan Dufek.
     
    13:10
    Další výborná samostatná akce Filip Krále, jeho tvrdou ránu však obětavě zblokoval jeden z domácích oibránců.
     
    12:08
    Kanci zavezli kotouč za vlastní klec, odkud se snaží probojovat skrze brněnské hráče až do vlastního útočného pásma.
     
    11:35
    Rauš se se svým spoluhráčem dostal do skvělé gólové šance při přečíslení dvou proti jednomu, Chvátalův zásah ovšem kotouč zneškodnil a pokračuje se tak za nezměněného stavu.
     
    10:32
    Dufek vyslal skvělý křižný pas na spoluhráče Klause přímo před svatyní domácích, jeho střela ovšem síť Kanců rozvlnit nedokázala.
     
    09:39
    Král se dostal do individuální akce po ztrátě kotouče domácích, ke střele se díky včasnému zásahu bránících hráčů Uherského Brodu nedostal.
     
    08:32
    Brňané rozehrávají zpoza vlastní klece. Dufek se z dobré pozice v předbrankovém prostoru pokusil dostat puk za záda Halody, to se mu ovšem nezadařilo.
     
    07:26
    Hrachovina přišel o kotouč přímo v půli hřiště, díky čemuž se Kancům podařilo přenést hru před Chvátala.
     
    06:02
    Královi se zadařilo proniknout za půlící čáru až před Halodovu klec, zásah domácího brankáře proti jeho střele však nebyl nutný.
     
    05:28
    Trenčan dostal skvělý pas od Oharka na levý kruh, za Chvátalova záda se mu kotouč však protlačit nepodařilo.
     
    04:19
    Obdržálek vyvezl kotouč podél levého mantinelu až do obranného pásma domácího mužstva. Jeho následná střela zasáhla pouze tyčku brankové konstrukce.
     
    03:39
    Kanci vyhráli vhazování před vlastní klecí a opět se probojovali až před svatyni hostujícího Chvátala.
     
    02:47
    Drobný svépomocí zavezl kotouč před branku Uherského Brodu, posléze pálil z pravého kruhu, ale skóre prozatím zůstává nezměněno.
     
    01:39
    Brno vybojovalo kotouč u levého mantinelu, před branku kanců jej však dovést nedokázali.
     
    00:49
    Uherský Brod kombinuje před brankou Brňanů, ke střele se však zatím nedostali.
     
    00:09
    Brňané ihned po úvodním vhazování zavezli kotouč to obranného pásma Kanců, ti však za svojí brankou kotouč získali do své moci a hra se opět obracela.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva, jak již bylo řečeno, dnes sehrají dvě kola čtvrtfinálového klání. Ačkoliv je mezi oběma týmy vysoký bodový rozdíl, díky čemuž se tak Brno staví do role jasného favorita, o tom, kdo postoupí do semifinále však z velké části rozhodne výsledek dnešního dvojzápasu.
     
    Kanci z Uherského Brodu naopak přílišný úspěch nezaznamenali. V průběhu sezony nedokázali v základní hrací době zvítězit ani jednou, ukořistit se jim zadařilo pouze tři triumfy v prodloužení a jedno vítězství po samostatných nájezdech. Zbylá čtyři sehraná utkání pak pro Kance skončila neúspěchem. Jejich celkový zisk v rámci základní části tedy činil celkových 8 bodů, díky čemuž zaujali čtvrtou pozici v tabulce skupiny Východ.
     
    Brněnští Mission Roller se během letošního ročníku inline hokejové extraligy probojovali až na samotný vrchol tabulky východní skupiny. Tuto pozici zaujali díky celkovým šesti vítezstvím a pouhým dvěma neúspěchům, dohromady tedy dokázali během sezony ukořistit 19 bodů. Závěrečné utkání základní části sehráli na domácím hřišti v sobotu minulého týdne, v němž se jim zadařilo úspěšně pokořit tým z Boskovic po suverénním výsledku 11:1. Dnes budou mít příležitost vyzvat k souboji v rámci první dvojice čtvrtfinálových duelů Kance z Uherského Brodu.
     
    Zdravím všechny fanoušky inline hokeje z Brna. Dnes budeme svědky prvních dvou duelů v rámci čtvrtfinálové série mezi brněnskými Mission Roller a jejich sokem z Uherského Brodu. První z této dvojice zápasů odstartuje již ve 13:00.

    Roman Zajíček

    Eliška Knapková

    Branky a nahrávky: 28. Suhrada (Rauš), 39. Luža (Gazda, Oharek) – 14. Drobný (Dufek), 26. Dufek, 32. Král, 40. Král (Kučeřík)


    IHC KANCI Uherský Brod: Haloda – Suhrada, Rauš, Gazda (A), Oharek, Heča, Mrázik, Szabo, Vaněk – Šiller (C), Karafiát, Luža, Trenčan
    Trenér: Dušan Surý

    Mission Roller Brno: Chvátal – Klaus, Hrachovina D., Rosendorf, Král, Kučeřík – Obdržálek (C), Dufek, Drobný, Ondráček, Kazlepka
    Trenér: Tomáš Kazlepka

    Rozhodčí: Blaha – Lerch

    Diváci: 25
    Kanci Uh. Brod 0 2 Brno
    #1 Sobota 15.06.2024 • 13:00
    Kanci Uh. Brod - Brno 2:4
    #2 Sobota 15.06.2024 • 14:35
    Brno - Kanci Uh. Brod 6:4
    bahis siteleri