Břeclav – IHC Prague Rats 8:1 (kon.) | Roller Storm – Devils Zlín 7:5 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 8:7 (po pr.)
Břeclav – Roller Storm 5:3 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
5:3 (3:1, 2:2)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 22.06.2024, 20:40 • ZS Přerov • Final Four JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • Finále
Partner:
     
    32:05
    Břeclav právě vstřelila branku!
    A ten přichází. JAROSLAV PRCHAL podnikl nádhernou individuální akci, když si obhodil beka a z osy hřiště vypálil nekompromisně do levé šibenice. Asistence: Filip Káňa.
     
    30:24
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ale je tu další rychlá odpověď, když VOJTĚCH ŠVANCAR propálil brankáře z levé strany na zadní tyč. Asistence: Štěpán Vent a Daniel Skyba.
     
    29:55
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita a znovu je to o dvě branky. ONDŘEJ RUML chtěl nejspíš ještě hledal spoluhráče, ale místo toho nachytal brankáře rychlou střelou po zemi mezi betony. Asistence: Filip Káňa.
     
    26:37
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Ve chvílli, kdy vypršel trest Lvů, je sníženo. VOJTĚCH ŠVANCAR dostal nabito na pravý kruh, odkud tentokrát z jedničky pálil naprosto přesně – 3:2. Asistence: Daniel Skyba.
     
    19:59
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem poločasu Břeclav navyšuje vedení, když na konci rychlé souhry stál s přesnou střelou kolem tyče FILIP KÁŇA. Asistence: Ondřej Ruml a Ondřej Charvát.
     
    08:56
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Opět jsou ve vedení Lvi. VOJTĚCH KOČICA dostal přesný pas na brankoviště, kde byl úplně nehlídán, a následně neměl problém zamést kotouč za ležícího brankáře – 2:1. Asistence: Ondřej Ruml.
     
    07:25
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A tak je vyrovnáno. DANIEL SKYBA vzal akci Pražanů na sebe a jako správný kapitán ranou k tyči zamířil naprosto přesně – 1:1. Bez asistence.
     
    02:33
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi otevírají skóre. ONDŘEJ CHARVÁT se dostal do samostatného úniku, který vyřešil ukázkovou střelou zápěstím pod vyrážečku brankáře – 1:0. Bez asistence.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Charvát, 9. Kočica (Ruml), 20. Káňa (Ruml, Charvát), 30. Ruml (Káňa), 33. Prchal (Káňa) – 8. Skyba, 27. Švancar (Skyba), 31. Švancar (Vent, Skyba)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Haronik – Illý, Veselský, Ruml (C), Coufal, Král, Kaňa (A) – Kočica (A), Charvát, Černý, Slívko, Prchal
    Trenér: Tomáš Kluch

    IHC Roller Storm Praha: Mattanelli (Grant) – Holejšovský (A), T. Švancar, Skyba (C), Reich – Slížek, Vent, Vosmík, V. Švancar (A), Rybář, Irlbek, Keller
    Trenér: Libor Kocúr

    Rozhodčí: Čech, Šiška ml.
    bahis siteleri