Charizan - Nathan Vítěz: Charizan (kon.) | Gangstaboy - Fayne Vítěz: Fayne (kon.)
Kocian - Snejks Vítěz: Kocián (kon.) | Taxi kar - Benda Vítěz: Benda (kon.)
Sandro - Baba Jaga Vítěz: Sandro (kon.) | Žralok - Datel Vítěz: Datel (kon.)
Miss Problem - Gelnarová Vítězka: Gelnarová (kon.) | Grznár - Dynamo Vítěz: Dynamo (kon.)
konec
Martin Kocián - Pavel „Snejks“ Měsíček

Vítěz: Kocián

Sobota 22.06.2024, 21:57 • Ostravar Aréna, Ostrava • Clash of the Stars
     
    To je pro tento duel úplně vše. V Ostravar Aréně zdaleka nekončíme, protože hned jde na scénu Taxi kár a Karlos Benda. (22:05:08)
     
    Vyhrocený a hodně promovaný zápas je brzy u svého konce. Pod pravidly boxu se oba borci okamžitě hnali po hlavě do tohoto souboje. V tomto zmatku vznikla tvrdá zadní Martina Kociána, která Pavla Měsíčka okamžitě položila k zemi. Snejks od rozhodčího dostal ještě počítání, na které vůbec nereagoval a prohrává na KO po 24 sekundách.

    Bývalý zpěvák Luneticu je nadšen ze své výhry a před ostravským publikem říká, že se těší na další souboj v kleci Clashe.
     
    Vítěz: Martin Kocián (KO)
     
    Konec zápasu.
     
    00:24
    Oba borci ve velkém tempu vlétli do tohoto souboje v boxu a je hned konec! Divočina přinesla opravdu přesný tvrdý úder Martina Kociána přímo na hlavu Snejkse. Měsíček měl ještě od rozhodčího počítání, na které nereagoval, a tak je odmáván konec.
     
    00:01
    Začátek 1. kola.
     
    Svou cestu do klece si momentálně také vychutnává Pavel Měsíček.
     
    Jako první do klece přichází Martin Kocián. Bývalý zpěvák se logicky sám doprovází hudebně při svém nástupu.
     
    Vážení

    Ani zde nebyl problém s váhovým limitem, který je do 84 kilogramů. Bývalý zpěvák Luneticu Martin Kocián navážil 67,7 kg. Jeho soupeř Snejks je těžší, protože má 78,9.
    Poslední staredown byl dost vyhrocený a akční, jelikož došlo i na pár drobných úderů.
     
    Martin Kocián
    CLASH bilance: 0 výher / 0 porážek


    Na svou premiéru v kleci Clashe se chystá tento bývalý zpěvák skupiny Lunetic. Kocián si svůj první souboj připíše proti zkušenému Snejksovi. Upřímně v tomto souboji půjde spíše o show, kterou má právě tento bojovník zvládnutou na jedničku. Vtipným hláškami zářil jak na tiskovkách, tak i na B4CLASH. Martin se chlubí tréninky v domácím prostředí, k čemuž používá výrazně pneumatiky, na což úplně v MMA scéně nejsme zvyklí. Uvidíme zda bude nachystán ideálně na svou premiéru a jestli zdolá Měsíčka, nutno podoktnout, že jeho svaly nevypadají úplně zanedbaně.

    Bude stačit Kociánovi k výhře domácí příprava?
     
    Pavel „Snejks“ Měsíček
    CLASH bilance: 2 výhry / 1 porážka


    Známá tvář české internetové scény nastoupí již do čtvrtého duelu v bojové kleci. Snejks disponuje s pozitivním skóre, když už hned dvakrát odnesl ve svých náručí zlatý pohár. Na úvod své kariéry nedokázal porazit o několik kilo těžšího Gangstaboye. Jenže následně se dokázal oklepat a radovat se z výher proti Královi Berouna a Sajmonosovi, když oba ukončil v prvním kole. Svou formu bude chtít potvrdit i proti bývalému zpěvákovi Martinu Kociánovi, ale zde to vypadá na o něco složitější práci.

    Prodlouží Měsíček svou sérii výher?
     
    Krásný sobotní večer z Ostravar Arény! Nejtvrdší město republiky bude svědkem už osmého galavečera známých tváří českého internetu, tedy Clash of the Stars. Promotér organizace a bývalý zápasník Tomáš Linh Le Sy si pro nás připravil atraktivní kartu, která je zaplněna několika duely, jenž nám můžou nabídnout i zajímavé sportovní výkony. V našich přenosech jsme si připravili několik zajímavých duelů, ve třetím bude k vidění vyhrocená bitva bývalého zpěváka skupiny Lunetic Martina Kociána a Snejkse.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:45.

    Matyáš Kotlan

    bahis siteleri