Charizan - Nathan Vítěz: Charizan (kon.) | Gangstaboy - Fayne Vítěz: Fayne (kon.)
Kocian - Snejks Vítěz: Kocián (kon.) | Taxi kar - Benda Vítěz: Benda (kon.)
Sandro - Baba Jaga Vítěz: Sandro (kon.) | Žralok - Datel Vítěz: Datel (kon.)
Miss Problem - Gelnarová Vítězka: Gelnarová (kon.) | Grznár - Dynamo Vítěz: Dynamo (kon.)
konec
Filip Grznár - Tomáš „Dynamo“ Křížan

Vítěz: Dynamo

Sobota 22.06.2024, 23:27 • Ostravar Aréna, Ostrava • Clash of the Stars
     
    To je pro dnešní galavečer Clash of the Stars 8 vše. Přeji dobrou noc a já se budu těšit u dalších textových přenosů. (23:32:54)
     
    Nepříjemná tečka za dnešním galavečerem, jelikož poslední souboj končí kvůli zranění. Do zápasu lépe vstoupil Grznár a možná i to se mu vymstilo. Při kopu se mu totiž poranilo koleno, a tak přichází logicky konec. Dynamo může být spokojen, protože si odnese pás šampióna, i když možná takhle si to nepředstavoval.

    Tomáš Křížan v rozhovoru děkuje publiku a avizuje, že si pořádně užije večerní párty v Ostravě.
     
    Vítěz: Tomáš „Dynamo“ Křížan (TKO)
     
    Konec zápasu.
     
    00:33
    Obrovská smůla celého večera pokračuje, kvůli zranění končí titulová bitva! Filip Grznár si při snaze vyslat low kick poranil své koleno, se kterým měl dříve problémy a rozhodčí je nucen tento zápas ukončit.
     
    00:15
    Divoký začátek titulové bitvy. Grznár vlétl do souboje rychlými údery a hned hází Dynama k zemi.
     
    00:01
    Začátek 1. kola.
     
    Posledním zápasníkem, jenž jde naposledy dnes před ostravské publikum, je Tomáš Křížan.
     
    Titulový souboj je tady. Prvním mužem, který jde do klece, je Filip Grznár.
     
    Vážení

    Titulový a hlavní souboj je nachystán v 84 kilogramech. Oba aktéři zvládli limit bez problémů. Grznár měl až překvapivě 81,9 kg a Dynamo má o něco více, tedy 83,1.
    Šampiónský staredown byl trošku vyhrocenější a došlo i k menšímu fyzickému kontaktu.
     
    Filip Grznár
    CLASH bilance: 4 výhry / 1 porážka


    Především známý kulturista, ale už i MMA zápasník nastoupí už do svého šestého boje v rámci Clashe. Grznár na prvních třech turnajích zaznamenal tři výhry, když postupně a jednoznačně porazil PsychoMichala, Dynamica a Aleše Bejra, se kterým měl souboj velice vyhrocený. Menší zásek přišel s Filipem Roubíčkem, na jehož nedokázal najít recept. I tak pro něj přišel zápas o titul v polo-těžké váze, kde se mu postavil do klece v O2 Universum Luktuma. Proti němu se ukázali velké zkušenosti, jenž byli zúročeny v úvodním kole na TKO. Filipa teď čeká další náročná zkouška o pás, tentokrát mu bude do klece vhozen nepříjemný Dynamo.

    Obhájí Grznár svůj pás v Clash of the Stars?
     
    Tomáš „Dynamo“ Křížan
    CLASH bilance: 2 výhry / 0 porážek


    Historicky první šampión organizace Clash of the Stars, tím se může pyšnit Dynamo. Jeho první výhra v kleci proti Geybnovi mu nabídla okamžitou titulovou šanci. V ní se mu postavil v O2 Universum o pás střední váhy Datel. Oba borci moc dlouhý duel nepřinesli, jelikož Křížan rychle nastoupil do střetnutí a po chvilce dokázal Valáška porazit na TKO a stát se prvním držitelem pásu. Ten bude ve fantastické a hlavní bitvě osmého galavečera hájit proti zkušenému Grznárovi, jenž také má titul. Samozřejmostí je, že Dynamo bere přípravu velice vážně a nechce zklamat nejtvrdší město republiky.

    Dokáže Tomáš Křížan vyhrát druhou titulovou bitvu?
     
    Krásný sobotní večer z Ostravar Arény! Nejtvrdší město republiky bude svědkem už osmého galavečera známých tváří českého internetu, tedy Clash of the Stars. Promotér organizace a bývalý zápasník Tomáš Linh Le Sy si pro nás připravil atraktivní kartu, která je zaplněna několika duely, jenž nám můžou nabídnout i zajímavé sportovní výkony. V našich přenosech jsme si připravili několik zajímavých duelů, v posledních z nich bude k vidění titulová bitva, ve které už oba borci umí chodit. V kleci o pás zabojuje Filip Grznár a Dynamo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

    Matyáš Kotlan

    bahis siteleri