HC Hořovice – Roller Storm 2:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 6:4 (kon.) | HC Hořovice – Devils Zlín 9:3 (kon.)
Roller Storm – IHC Přerov 4:6 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
4:6 (2:2, 2:4)
IHC Night Birds Přerov
Neděle 23.06.2024, 22:45 • ZS Přerov • Final Four extraligy juniorů inline hokeje • Finále
Partner:
    39:58 PLOSOVÁ - 4:6
     
    39:58
    Roller Storm právě vstřelil branku! Alespoň čestná branka pro Roller Storm, kterou hned po buly střílí TEREZA PLOSOVÁ, který pláchla obraně a následně překonala brankáře. Bez asistence.
    39:54 PEKAŘ - 3:6
     
    39:54
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Je definitivně rozhodnuto! Přerovští se dostali před prázdnou branku dva na jednoho, což už nebyl problém vyřešit a MATĚJ PEKAŘ v klidu umístil puk do odkryté sítě. Asistence: Kryštof Janek.
    38:50 VOSMIK - 3:5
     
    38:50
    Roller Storm právě vstřelil branku! Je tu snížení na rozdíl dvou branek! Jakub Hašek našel křížnou nahrávkou na levém kruhu pro vhazování ADAMA VOSMIKA, který na nic nečekal a tvrdou střelou z voleje překonal brankáře Šejbu. Asistence: Jakub Hašek, Miroslav Dobner.
    37:00 SVOZIL - 2:5
     
    37:00
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Tři minuty před koncem je pravděpodobně hotovo! Kryštof Janek přiťukl ve středním pásmu puk DAVIDU SVOZILOVI, který se dostal do útočné třetiny, navezl si puk na levou stranu a střelou po zemi překvapil brankáře Hejpetra. Asistence: Kryštof Janek.
    27:23 SVOZIL - 2:4
     
    27:23
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Nedáš, dostaneš! DAVID SVOZIL předvedl jeden ze svých výpadů dopředu, obešel soupeře a z mezikruží vypálil bekhendem nad rameno brankáře Hejpetra. Asistence: Marek Mozr.
    21:08 HANÁK - 2:3
     
    21:08
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Kdo přišel pozdě na druhou půli, ten prohloupil! David Svozil přesnou nahrávkou z rohu hřiště našel na středu JANA HANÁKA, který jako správný kapitán napřáhl a trefil odkryté místo v brance Roller Storm. Asistence: David Svozil, Kryštof Janek.
    19:52 VOSMIK - 2:2
     
    19:52
    Roller Storm právě vstřelil branku! Vyrovnání v samotném závěru první poloviny! Pražané využívají přesilovku osm vteřin před koncem poločasu. ADAM VOSMIK nahrál z levé strany před branku Kristianu Halbychovi, který mu ještě kotouč dokázal vrátit a kapitán Roller Storm dokázal ze vzduchu umístit kotouč do sítě. Asistence: Kristian Halbych.
    16:02 JANEK - 1:2
     
    16:02
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Přerovský tým se vrací do vedení z nenápadné střely. Marek Mozr dostal puk kousek za modrou čárou, poctivě si ho srovnal na čepel a poté vypálil. Jeho střelu ještě před brankou pravděpodobně tečoval KRYŠTOF JANEK a dostal puk mimo dosah Hejpetra. Asistence: Marek Mozr.
    03:04 PALAŠČÁK - 1:1
     
    03:04
    Roller Storm právě vstřelil branku! Je srovnáno! Adam Vosmik vletěl po pravé straně do útočného pásma, kde skákavým pukem hledal ROBINA PALAŠČÁKA. Ten těžkou nahrávku dokázal dostat na čepel a z prvního doteku ji šikovně umístil do sítě. Asistence: Adam Vosmik.
    01:00 ŠŤASTNÝ - 0:1
     
    01:00
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Máme tu rychlou první branku zápasu. Jan Hanák se krásně protáhl do útočného pásma a poté předložil puk TOMÁŠI ŠŤASTNÉMU, který z voleje zakončil do odkryté branky soupeře. Asistence: Jan Hanák, Matyáš Králík.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 4. Palaščák (Vosmik), 20. Vosmik (Halbych), 39. Vosmik (Hašek, Dobner), 40. Plosová – 1. Šťastný (Hanák, Králík), 17. Janek (Mozr), 22. Hanák (Svozil, Janek), 28. Svozil (Mozr), 37. Svozil (Janek), 40. Pekař (Janek)


    IHC Roller Storm Praha: Hejpetr (Irlbek) – Skyba, Kříženecký, Holejšovský, Dobner (A) – Švancar, Hašek, Marcinek, Plosová (A), Vosmik (C), Palaščák, Halbrych
    Trenér: Pavel Würtherle

    IHC Night Birds Přerov: Šejba (Brada) – Mozr, Raška, Svozil, Macháček, Janek – Králík (A), Fehér, Koudela, Hanák (C), Škňouřil, Šťastný, Galnor
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Blaha, Čech
    bahis siteleri