Púchov – Trenčín 2:2 (kon.) | Prostějov – Ostrava B 2:3 (kon.) | Plzeň – Lafnitz 6:0 (kon.)
Zlín – Vyškov 1:1 (kon.) | Č. Budějovice – Žižkov 7:1 (kon.) | Dukla Praha – B. Bystrica 1:0 (kon.)
Líšeň – Jihlava 1:3 (kon.) | Považská Bystrica – Opava 2:2 (kon.) | Varnsdorf – Chrudim 1:4 (kon.)
Brno – Slovácko 1:0 (kon.) | Kisvárda FC – FC Košice 1:1 (kon.) | Vlašim – Teplice 0:2 (kon.)
Nyíregyháza – Michalovce 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:1 (kon.)
Hr. Králové – Zagłębie S. 1:1 (kon.) | Sparta – AIK Stockholm 3:1 (kon.) | KFC Komárno – Újpest FC 1:1 (kon.)
Prešov – Pohronie 4:1 (kon.) | Tychy – Karviná 0:1 (kon.) | Olomouc B – Skalica 2:3 (kon.)
Komárov – Pardubice 3:1 (kon.) | Ostrava – Pogoň 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Kluž 0:1 (kon.)
Malženice – Zlaté Moravce 0:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (1:0)
Zagłębie Sosnowiec
Sobota 29.06.2024, 14:15 • Opatovice nad Labem • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    86
    Stoprocentní šance Votroků! Dancákův centr na zadní tyč vrátil Horák před bránu Harazim však byl pod tlakem jednoho z bránících hráčů, a tak prázdnou bránu přestřelil.
     
    84
    Pudhorocký chtěl vyvézt balón od vlastní šestnáctky. Uchnast ho rukama chytil zezadu za dres a držel, co mohl. Sudí Hocek tak poprvé sahá pro žlutý kartonek.
     
    81
    Tým Zagłębie S. právě vstřelil branku! Sosnowiec srovnává na 1:1! Votroci chybovali v rozehrávce na vlastní polovině hrací plochy. Polský celek podnikl rychlý kontr. Prudkou přihrávku na zadní tyč obdržel BARTOSZ SNOPCZYŃSKI, jenž pohodlně uklidil míč do sítě – 1:1.
     
    80
    Kodeš se vydává kupředu a na levé straně kombinuje s Julišem, jenž byl faulován, ale sudí dává výhodu. Pudhorockého tvrdá rána šla přímo na hruď Kabaky.
     
    77
    Střídání v týmu Zagłębie Sosnowiec:
    ze hřiště odchází Siuta, přichází Kabaka.
     
    70
    A další zajímavá situace na druhé straně. Dvakrát se po dobrém centru v malém vápně natahoval Daniel Horák, brankář Siuta však z obou situací vyšel vítězně.
     
    69
    Martosz se nyní šikovně prodral středem hřiště a jeho přízemní rána zpoza vápna nadělala Vágnerovi starosti. Nakonec ji ale gólman Votroků zkrotil.
     
    68
    Pěkná akce Votroků. Pudhorocký dostal přihrávku do šestnáctky a nezazmatkoval. Zpětnou přihrávkou na hranici šestnáctky našel Harazima, jehož tvrdý přízemní projektil jen těsně proskákal kolem pravé tyče svatyně Siuty.
     
    62
    Pilař poslal dobrý centr na zadní tyč, kam si naběhl Juliš. Mladý útočník vyhrál hlavičkový souboj, ale své zakončení nasměroval jen nad horní tyč svatyně Siuty.
     
    60
    Střídání v týmu Zagłębie Sosnowiec:
    ze hřiště odchází Suchotskiy, přichází Kurtović.
     
    55
    Pilař si vyhověl ve středu hrací plochy s Dancákem a k ráně z rohu velkého vápna se odhodlal Harazim. Jeho projektil nebyl dobře umístěný, ale prudký rozhodně ano. Siuta vyráží jen na rohový kop.
     
    51
    Omyl, na hřišti nakonec zůstal také Pudhorocký, jenž nyní předložil přihrávku Haisovi, který ale zblízka přestřelil branku polského celku.
     
    42
    Obrana polského celku nyní po náběhu Horáka signalizovala ofsajd, hraje se ale dál. Na míči je Kaštánek, jenž nakonec zkusil vypálit, ale jeho rána zpoza vápna na zadní tyč byla příliš vysoká.
     
    32
    Hradec Králové právě vstřelil branku! Votroci se dostávají do vedení! Míč na pravé křídlo obdržel Čmelík, jenž poslal krásnou přízemní přihrávku do vápna polského celku. Míč nerušeně prošel až na zadní tyč, kde ho MATĚJ KOUBEK s velkým přehledem uklidil do sítě. Hradec vede 1:0! Asistence: Lukáš Čmelík.
     
    12
    Horák kroutil od pravého praporku balón do brány. Na přední tyči si ho hlavou našel Mihálik, jehož prudká hlavička postrádala jediný klíčový atribut – přesnost.
     
    7
    Agbor dostal míč na levé křídlo, jeho centr zvládl Čihák odvrátit, jenže jen na kopačku Suchotskiho, jehož přízemní rána na zadní tyč měla kvalitní parametry. Vágner však byl na zemi včas a míč chytá.
     
    2
    První velkou šanci utkání měl na svědomí Sosnowiec. Jeho hráči zakombinovali na levém křídle a Biliński se ve vápně dostal do dobré střelecké pozice. Vágner však stihl skvěle vyběhnout a jeho pokus chytil.
     
    I z níže zmíněného logicky vyplývá drobná technická záležitost. Hosté na zápas dorazili krátce před úvodním výkopem a začátek zápasu se tak posouvá o čtvrt hodiny na 14:15, aby se hosté po náročné cestě stihli řádně rozcvičit. Do zahájení zápasu nám tak stále zbývá nějakých dvacet minut.

    Petr Šatalík

    Branky: 32. Koubek (Čmelík) – 81. Snopczyński

    Karty:   84. Uchnast (SOS)


    FC Hradec Králové: 1. pol.: Vágner – Čech, Čihák, Spáčil, Čmelík, Kaštánek, Mihálik, Horák, Pudhorocký, Koubek, Vlkanova.

    2. pol.: Vágner – Klíma, Kodeš, Holovatskyi, Harazim, Dancák, Pudhorocký, Horák, Juliš, Hais, Pilař.

    Trenér: David Horejš.

    Zagłębie Sosnowiec: Siuta – Mielczarek, Suchotskiy, Niewulis, Piatek, Zalewski, Duda, Mularczyk, Zawojski, Agbor, Biliński.
    Náhradníci: Kabaka – Kurtović, Staniak, Checiński, Pawlusinski, Szostek, Uchnast, Paszczela, Martosz, Snopczyński.

    Trenér: Marek Saganowski.

    Rozhodčí: Hocek – Beneš, Ježek.

    Diváci: 463.
    bahis siteleri