Kanada – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Kanada
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0, 1:0)
Česko
Sobota 29.06.2024, 16:00 • Lonza Arena, Visp (SUI) • Mistrovství světa mužů • Finále
    66:39 ANDERSON - 3:2
     
    66:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    A přišlo to, co si nikdo z české výpravy nepřál – rozhodující gól padá do naší sítě. Léveillé vytáhl míček zpoza levého rohu a o beton Mokrého střelou nahrál JOSHI ANDERSONOVI, nejlepšímu hráči Kanady, ten už do odkryté klece přidal sedmou zlatou medaili do sbírky Kanady. Asistence: Karl Léveillé.
    34:44 PRAŽÁK - 2:2
     
    34:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vyrovnávají! ONDŘEJ PRAŽÁK krátce po nevyužité přesilovce dostal nádhernou přihrávku od Jiřího Hrabára a už měl jednoduchou práci, když míček doklepl za záda kanadského brankáře. Asistence: Jiří Hrabár a Jan Bílý.
    15:24 MOQUIN - 2:1
     
    15:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po Jágrově špatné rozehrávce dostává mezi kruhy namazáno JEAN-PHILIPPE MOQUIN, který se z této pozice nemýlí a střelou na vyrážečku otáčí svým druhým gólem průběh zápasu. Bez asistence.
    11:30 MOQUIN - 1:1
     
    11:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po buly přichází rychlá přesilovková souhra na modré čáře, na jejímž konci z pravé strany JEAN-PHILIPPE MOQUIN tvrdým projektilem překonává Mokrého. Asistence: Noah Lemos a Karl Léveillé.
    10:33 ČEJKA - 0:1
     
    10:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dalimil Zvonek vybojoval balónek za brankou a posunul ho na JANA ČEJKU, který jej zpoza rohu vytáhl na bližší tyč a dlouhou klikou navyšuje své vedení v turnajové tabulce střelců! Asistence: Dalimil Zvonek.

    zimi_3

    Branky a nahrávky: 12. Moquin (Lemos, Léveillé), 16. Moquin, 67. Anderson (Léveillé) – 11. Čejka (Zvonek), 35. Pražák (Hrabár, Bílý)


    Kanada: Lantin (Butler) – Churchwell, Nixon, Davidson, Lemos, Maher, Marshall, Holmes, Byrne – Moquin, Mainman, Maiolino, Laurencelle, Anderson, Jegg, Rawji, Birkett, Grainger, White, Léveillé, Laframboise, Kelly, Magnus
    Trenér: Cormier

    Česko: Mokrý (Gerlich) – Kůdela, Markytán, Hrabár, Novák, Šlehofer, Laurinc, Pospíšil, Průcha – Bláha, Kucharčík, Král, Vaněk, Jágr, Zvonek, Pražák, Pala, Krůček, Bílý, Čejka, Macháček, Langr, Lhota
    Trenér: Mašík
    bahis siteleri