Jablonec – Botoşani 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:3 (2:2)
FC Botoşani
Neděle 30.06.2024, 17:00 • Sportplatz Fulpmes (ITA) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Po na góly bohatém prvním poločase se tolik gólů ani šancí ve druhé půli neurodilo. Prosadil se pouze Adams, který po chybě v jablonecké rozehrávce stanovil konečný stav utkání na 3:2 pro Botoşani. Jablonečtí se snažili o vyrovnání, ale přes dobře organizovanou a neprůstupnou obranu rumunského Botoşani to měli těžké a tak nadále čekají na první výhru v letní přípravě. (18:53:57)
     
    Tohle by bylo ode mně všechno. Budu se těšit zase při dalších přenosech!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Vilém Fendrich posílá dlouhý míč na polovinu soupeře, ale hráči Botoşani jej následně poslali zpět na polovinu Jablonce.
     
    89
    Muáddib po protiútoku rozehrával rohový kop, ale nikoho z hráčů Botoşani nenašel.
     
    88
    Jablonec se žene za vyrovnáním, ale zatím si nevytvořil žádnou střeleckou pozici, protože hráči Botoşani dobře napadají a znemožňují tak jakoukoliv kombinaci Jablonce.
     
    87
    Po zisku míče upaloval do vápna Jablonce Adams Friday, který chtěl svojí přihrávkou najít Fulopa, ale přihrávku zablokoval Jakub Martinec.
     
    84
    Přihrávku Kratochvíla málem vystihl Mouaddib, ale nakonec se štěstím přihrávka prošla na Hurthdada, který mohl založit útočnou akci.
     
    82
    Rozehrávku Jablonce dobře napadal Fulop, ale zisk míče z toho nevytěžil.
     
    80
    Jablonec se pokusil rychlou rozehrávkou po faulu překvapit obranu Botoşani, už to vypadalo, že se do úniku dostane Alegue, ale míč nechal za sebou, následná střela Kratochvíla skončila nad brankou Eduarda Papa.
     
    80
    Jablonec by rád vyrovnal, ale aktuálně se nachází na své polovině a proti dobře postaveným hráčům rumunského celku to mají těžké.
     
    78
    Alegue rohový kop rozehrál na krátko, ale z následné zpětné přihrávky se míče ujali hráči Botoşani a hnali se do rychlého protiútoku, ale výborně se vrátil Jakub Martinec a celou akci přerušil.
     
    78
    Po akci Slávika, kterému míč vypíchli obránci Botoşani, bude rohový kop zahrávat Alexis Alégue.
     
    77
    Dlouhý nákop měl najít útočníka Muáddiba, ale tomu chyběly dva kroky, aby mohl ohrozit brankáře Fendricha.
    75. ADAMS - 2:3
     
    75
    Botoşani právě vstřelilo branku!
    Po další chybě v jablonecké rozehrávce a Davidově finální přihrávce se na pravé straně vápna dostal k míči FRIDAY ADAMS, který lehce přehodil Fendricha a Botoşani se v tomto utkání podruhé ujímá vedení.
     
    74
    Po ztrátě míče se k centru dostal Alexis Alegue, který našel ve vápně Velicha, ale jemu se hlavička nepovedla, a tak míč v pohodě doskákal do náruče brankáře Papa.
     
    73
    Na hřišti se aktuálně nic zajímavého neděje, Botoşani se snaží vytvořit si útočnou akci, ale Jablonec dobře brání.

    Robert Čuma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 14. Puškáč, 42. Puškáč – 20. Țigănașu, 30. Mailat, 75. Adams


    FK Jablonec: 1. poločas: Fendrich – Cedidla, Tekijaški, Štěpánek – Souček, Beran, Nebyla, Hollý, Polidar – Puškáč (C), Kanakimana.
    2. poločas: Fendrich – Slávik, Štěpánek, Martinec, Hurtado – Alégue, Beran, Kratochvíl, Čanturišvili – Velich, Fortelný.

    Trenér: Luboš Kozel

    FC Botoşani: 1. poločas: Pap – Petro, Miron (C), Celea, Țigănașu – Aldair, Dican, Florescu – Mitrov, Mailat, Chică-Roșă.
    2. poločas: Kukić – David, Muáddib, Șeroni, Pavlović, López, Adams, Cruz, Sadiku, Gligor, Cărăușu.

    Trenér: Bogdan Andone
    bahis siteleri