Jablonec – Botoşani 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:3 (2:2)
FC Botoşani
Neděle 30.06.2024, 17:00 • Sportplatz Fulpmes (ITA) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    75. ADAMS - 2:3
     
    75
    Botoşani právě vstřelilo branku!
    Po další chybě v jablonecké rozehrávce a Davidově finální přihrávce se na pravé straně vápna dostal k míči FRIDAY ADAMS, který lehce přehodil Fendricha a Botoşani se v tomto utkání podruhé ujímá vedení.
     
    48
    Velká šance Botoşani! Mitrov se po individuální akci dostal až před Fendricha, jehož dokonce překonal, ale na brankové čáře stihnul míč odvrátit Jakub Martinec.
     
    46
    Rumunský celek vyměnil kompletní jedenáctku a hraje v sestavě Kukić – David, Muáddib, Șeroni, Pavlović, López, Adams, Cruz, Sadiku, Gligor, Cărăușu.
     
    46
    Jablonec nastupuje do druhého poločasu s osmi změnami ve složení Fendrich – Slávik, Štěpánek, Martinec, Hurtado – Alégue, Beran, Kratochvíl, Čanturišvili – Velich, Fortelný.
    42. PUŠKÁČ - 2:2
     
    42
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po Součkově autovém vhazování putoval míč ke Kanakimanovi a po jeho centru se podruhé trefuje hlavou úplně volný DAVID PUŠKÁČ.
     
    39
    Velká šance Jablonce! Po vybojovaném míči od Puškáče, který jej následně předal Kanakimanovi a ten jej následně posunul na Matěje Polidara, který z levé strany vápna proti brankáři Papovi neuspěl.
    30. MAILAT - 1:2
     
    30
    Botoşani právě vstřelilo branku!
    Na Dicanovu přihrávce do úniku nasprintoval SEBASTIAN MAILAT, nádherně přehodil brankáře Fendricha a dostává rumunské mužstvo poprvé do vedení.
     
    25
    Velká šance i na druhé straně! Po rychlém protiútoku dostal přihrávku Sebastian Mailat, který jen těsně minul levou tyč Fendrichovi branky.
     
    24
    Velká šance Jablonce! Po přihrávce od Kanakimany střilel Sebastián Nebyla, brankář Pap jeho střelu pouze vyrazil, ale David Puškáč nedokázal míč dostat již za ležícího brankáře.
    20. ȚIGĂNAȘU - 1:1
     
    20
    Botoşani právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Po Kanakimanově ztrátě se míče zmocnili hráči Botoşani a po přihrávce vystřelil Victor Dican, jehož střelu ještě tečoval Alexandru TIGANASU a Vilém Fendrich je nucen lovit míč ze své sítě.
    14. PUŠKÁČ - 1:0
     
    14
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Po nedorozumění nejdříve Kanakimana hledal lépe postavené spoluhráče, ale obránci se stihli včas vrátit a z následného rohového kopu Matěje Polidara si na míč nejvýše naskočil DAVID PUŠKÁČ a odrazem o zem ho dostal za brankáře Botoşani.

    Robert Čuma


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 14. Puškáč, 42. Puškáč – 20. Țigănașu, 30. Mailat, 75. Adams


    FK Jablonec: 1. poločas: Fendrich – Cedidla, Tekijaški, Štěpánek – Souček, Beran, Nebyla, Hollý, Polidar – Puškáč (C), Kanakimana.
    2. poločas: Fendrich – Slávik, Štěpánek, Martinec, Hurtado – Alégue, Beran, Kratochvíl, Čanturišvili – Velich, Fortelný.

    Trenér: Luboš Kozel

    FC Botoşani: 1. poločas: Pap – Petro, Miron (C), Celea, Țigănașu – Aldair, Dican, Florescu – Mitrov, Mailat, Chică-Roșă.
    2. poločas: Kukić – David, Muáddib, Șeroni, Pavlović, López, Adams, Cruz, Sadiku, Gligor, Cărăușu.

    Trenér: Bogdan Andone
    bahis siteleri