Chrudim – Olomouc B 3:0 (kon.) | Vyškov – Prostějov 0:0 (kon.) | Líšeň – Zlín 0:0 (kon.)
Táborsko – Slavia B 3:1 (kon.)
konec
FC SILON Táborsko
3:1 (1:0)
SK Slavia Praha B
Sobota 20.07.2024, 17:00 • Hřiště v Kvapilově ulici, Tábor • Chance Národní Liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Táborsko právě vstřelilo branku! Další chyba Slavie a další gól Táborska. Tentokrát obral soupeře o balon ve středu hřiště Plachý a společně s BOJANEM DORDIČEM upalovali sami na Koláře. Dordič to vzal na sebe a gólmana propálil. Táborsko vede nad Slavií 3:1.
     
    58
    Slavia B právě vstřelila branku! Mikulanda se nakonec přece jen může radovat. Po jeho centru se dostal k míči JAN TRÉDL, jehož pokus skončil za tyčí. Slavia tak snižuje na rozdíl jediné branky.
     
    50
    Táborsko právě vstřelilo branku! Mach obral o balon Konečného a rozjel druhou gólovou akci Táborska. Na jejím konci byl znovu JIŘÍ KATEŘIŇÁK, na jehož hlavičku k tyčce byl Kolář krátký. Táborsko vede nad Slavií už 2:0.
     
    9
    Táborsko právě vstřelilo branku! Krásná akce domácího celku končí gólem! Mach přetlačil v souboji na pravém křídle Konečného a poslal míč před branku. Domácí vyšperkovali nebezpečnou akci ještě pasem na JIŘÍHO KATEŘIŇÁKA, jehož střela chytře umístěná po zemi k tyči končí vedením Táborska nad Slavií 1:0.

    Josef Janda

    Branky: 9. Kateřiňák, 50. Kateřiňák, 88. Djordjić – 58. Trédl

    Karty:   65. Mach (TAB), 79. Pastornický (TAB), 87. Kateřiňák (TAB) – 27. Hunal (SLB)


    FC SILON Táborsko: Pastornický – Nsunzu, P. Novák (C), Tusjak (90. Heppner), Koné – Bláha, Nečas (64. Plachý), Kateřiňák, Djordjić (90+1. Kopáček), Varačka – Mach (90+1. Kubovský).
    Náhradníci: Kerl – Šplíchal, Skopec, Schindler.

    Trenér: Roman Nádvorník

    SK Slavia Praha B: Kolář – Hunal (C) (82. Škoda), Konečný, Švec (46. Mikulanda), Beran – Belžík, Pech, Zachoval, Žitný (67. Behenský), Trédl – Pikolon (67. Rama).
    Náhradníci: Slavata – Slončík, Piták, Boledovič, D. Toula, Koffi, J. Dufek.

    Trenér: David Střihavka

    Rozhodčí: Trska – Novák, Cichra

    Diváci: 1337