Česko – Kostarika 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (1:0)
Kostarika
Neděle 21.07.2024, 02:30 • Australia Park • Mistrovství světa lékařů • Skupina A
     
    73
    Kostarika právě vstřelila branku! Celek ze Střední Ameriky pár minut před koncem utkání snižuje na rozdíl jedné branky! Druhou možnost už Kostarika využila. Střelec branky je LUIS VINDAS. – 2:1.
     
    49
    Česko právě vstřelilo branku! Velmi důležitá branka pro vývoj utkání! Martin Bořke poslal výborný míč na zadní tyč, kde se do souboje dostal kapitán Kostariky a Ladislav Šindelář. Díky skvělé práci českého obránce si pod tlakem nakonec soupeř dává vlastní gól! – 2:0.
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku! Zasloužené vedení v pětadvacáté minutě! Vše začalo ve středu pole, kde Němec vyhrál souboj, následně Točík prodloužil míč do šance, do které se dostal MARTIN BOŘKE, který šel sám na brankáře.. V zakončení se zachoval znamenitě a obstřelem, za který by se nemusel stydět ani Thierry Henry, překonává bezmocného brankáře Kostariky! – 1:0.

    David Bochňák

    Branky: 25. Bořke, 49. ? (vla.) – 73. Vindas (pen.)


    Česko: Ondřej Kočí – Daniel Malý, David Chmela, Jakub Šedivý, Jan Němec, Ladislav Šindelář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Trejtnar, Šimon Chlapovič, Václav Svoboda – David Kintr, Jiří Kysucan, Ladislav Bernat, Martin Bořke, Pavel Buchvald, Petr Hladiš, Roman Hála, Vladimír Teplan – Daniel Točík
    Trenér: Lukáš Trejtnar

    Kostarika: Garita – Mora, Guzmán, Aburto, Morales, Ramirez, Obando, Acosta – Molina, Aguilera, Herrera, Rivera, Gonzalez, Valverde, Bianchini, Campos, Barrantes – Zúñiga, Lira, Vindas, Orellana