Plzeň – Sparta 7:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:4 (1:0, 2:2, 4:2)
HC Sparta Praha
Pátek 26.07.2024, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    58:31 Marek ŠLECHTA - 7:4
     
    58:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru mírně poupravují skóre. Heřman vyslal do samostatného úniku MARKA ŠLECHTU, proti kterému vyjel ze své branky Beran, forvard Sparty ho ovšem dokázal šikovně přehodit. Asistence: Daniel Heřman.
    54:34 TOMÁNEK - 7:3
     
    54:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šestá branka úderné formace Škody! Jan Fodor od zadního mantinelu oslovil před brankou MATĚJE TOMÁNKA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Druhý hattrick v dnešním zápase! Asistence: Jan Fodor.
    48:55 Matěj TOMÁNEK - 6:3
     
    48:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňská první formace stále nemá dost! Přes Jana Fodora se kotouč dostal do jízdy k Jiřímu Maxovi, jenž přes šíří pásma oslovil MATĚJE TOMÁNKA, který ranou z první nedal Makariusovi šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Maxa, Jan Fodor.
    47:22 Jan FODOR - 5:3
     
    47:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a opět odskakuje Pražanům na dvě branky. Jiří Maxa přesným pasem našel na pravém kruhu JANA FODORA, který prudkou ranou zkompletoval hattrick! Asistence: Jiří Maxa, Matěj Tománek.
    45:07 Jakub ČÍŽEK - 4:3
     
    45:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté korigují utkání, už je to opět pouze o gól. JAKUB ČÍŽEK ve své první šanci neuspěl, avšak nedlouho poté mu Cvikl kotouč vrátil a na druhý pokus už mířil hostující útočník do černého. Asistence: Jonáš Cvikl.
    44:00 Jan FODOR - 4:2
     
    44:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Fantastická souhra první úderné formace! Tománek vysunul na pravém křídle Jiřího Maxu, plzeňský kapitán následně oslovil u druhé tyče volného JANA FODORA, který zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Jiří Maxa, Matěj Tománek.
    38:48 Matěj TOMÁNEK - 3:2
     
    38:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osvědčená spolupráce zaúřadovala a Plzeň skóruje ve vlastním oslabení! Jiří Maxa od zadního mantinelu našel před brankou volného MATĚJE TOMÁNKA, který poslal puk neomylně do branky. Asistence: Jiří Maxa.
    31:07 Jan FODOR - 2:2
     
    31:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenomže akce indiánů pokračovala a na konci je srovnání na 2:2. Puk se před Maxu a Tománka dostal až k JANU FODOROVI, který se z levé strany nemohl trefit přesněji, na tohle byl Makarius opravdu krátký. Asistence: Matěj Tománek, Jiří Maxa.
    29:55 Patrik POLÁČEK - 1:2
     
    29:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání na svou stranu. Ránu Žuffy z levého křídla před brankou ideálně tečoval mimo dosah Berana PATRIK POLÁČEK. Asistence: Shean Žuffa, Matyáš Michálek.
    28:23 Daniel HEŘMAN - 1:1
     
    28:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. David Hoznourek vystřelil od modré čáry, dorážku Šlechty Denis Beran ještě zastavil, na poslední pokus z hokejky DANIELA HEŘMANA ovšem již byl krátký. Asistence: Marek Šlechta, David Hoznourek.
    11:32 Martin MEČL - 1:0
     
    11:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou jako první v dnešním zápase do vedení. Puk se po rychlé přihrávce dostal na levé křídlo, kde byl Lukáš Vild, jehož pobídku před bránu ideálně tečoval mimo dosah Makariuse MARTIN MEČL. Asistence: Lukáš Vild.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 12. Mečl (Vild), 32. Fodor (Tománek, Maxa), 39. Tománek (Maxa), 44. Fodor (Maxa, Tománek), 48. Fodor (Maxa, Tománek), 49. Tománek (Maxa, Fodor), 55. Tománek (Fodor) – 29. Heřman (Šlechta, Hoznourek), 30. Poláček (Žuffa, Michálek), 46. Čížek (Cvikl), 59. Šlechta (Heřman)


    HC Škoda Plzeň: Beran (Osvald) – Volf, Strnad, Souček, Holub, Stupka, Hofman – Fodor, Maxa, Tománek, Svoboda, Mečl, Vild, Beran, Chasák, Hobl.
    Trenér: Václav Benák.

    HC Sparta Praha: Makarius (Filip) – Žuffa, Michálek, Hoznourek, Plosník, Vágner, Soukup – Prichodka, Cvikl, Čížek, Blažek, Holoubek, Poláček, Trachta, Kalčev, Kolupajer, Heřman, Stefaňuk, Šlechta.
    Trenér: Jan Hlaváč.

    Rozhodčí: Deja – Hošťálek, Uhlík