Odpolední program (kon.) | Večerní program (kon.)
konec
Večerní program
Předkola

Sobota 27.07.2024, 20:00Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    9
    Kaan Aykutsun zvítězil v poměru 4:1! Ve třetím kole nebyl tak aktivní a Ital dostal body od dvou rozhodčích, přičemž u jednoho měl dvakrát lepší kolo. Přesto je to pro Turka postup s naprostým přehledem.
     
    8
    Bazarbay Muchammedsabyr vyhrál tento zápas s naprostým přehledem 5-0!
     
    7
    A další parádní kombinace! Spodní, zadní, přední – rozhodčí podruhé počítá a ukončuje zápas technickým KO! Erislandy Alvarez postupuje do druhého kola.
     
    7
    Tak poprvé v dnešním programu jsme viděli takový úder, který poslal borce k zemi! Alcarezovi se povedlo sestřelit Umeho!
     
    6
    Postup do dalšího kola může slavit Jajaira Gonzalezová, která porazila Estelle Mosselyovou 4:0 na body.
     
    6
    Mosselyová sice vyhrála kolo 3:2, jenže z celkového konta jí byl stržen jeden bod za příliš mnoho varování od ringové rozhodčí. Tak teď už nemá žádnou šanci na postup podle všeho. I kdyby vyhrála třetí kolo 5-0.
     
    5
    Poslední kolo vyhrála Sadikuová z Kosova poměrem 3-2 a stejným poměrem nakonec ovládla tento duel! Postupuje do druhého kola.
     
    4
    Postup do dalšího kola vybojovala dle očekávání Italka Alessia Mesianová. Pouze jeden rozhodčí by vítězství přisoudil Gizem Ozerové. Skóre 4-1.
     
    3
    Postup do druhého kola vybojovala indická boxerka Preetti, která u rozhodčích vyhrála na body v poměru 5:0. Třetí kolo patřilo také jí.
     
    2
    Zajímavý a kvalitní zápas je u konce. Obě bojovnice dokázala trefovat, nebály se přestřelek. Enkhjargal Munguntsetsegová vítězí 5-0, zejména kvůli stržení dvou bodů z konta Sirine Charrabiové. Ale i kdyby ke stržení nedošlo, tak by na body zvítězila.
     
    2
    A pozor! Nejen, že Munguntsetsegová vyhrála druhé kolo, ale Charaabiová přišla o dva body za varování. Nejsem si jist, za co to přesně bylo, pravděpodobně příliš zdržovala, klekala si, nebo byla často v klinčích, každopádně rázem je v podstatě hotovo, pokud Italka soupeřku neknockoutuje.
     
    1
    Úvodní klání večerního programu nakonec uhájila Hatice Akbasová. Rozhodčí už zvedal ruku Davisonové, ale v poslední chvíli zvedl ruku Akbasové. Trochu se spletl, což ale nic neměni na tom, že turecká boxerka zvítězila 3-2 na body.

    Jan Vojkůvka