Žižkov – Líšeň 1:4 (kon.) | Slavia B – Sparta B 2:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:4 (0:1)
SK Líšeň 2019
Neděle 28.07.2024, 10:15 • Stadion FK Viktoria Žižkov (Seifertova ulice), Praha 3–Žižkov • Chance Národní Liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Atmosféra po vysílačem v závěru houstne. Další faul na Vlasáka odšpuntoval drobnou skupinovou výměnu názorů, kterou rozhodčí rychle dostal pod kontrolu a vyřešil žlutými kartami pro Davida Sixtu (ZIZ), Davida Klusáka (ZIZ) a Ibrahima Aldina (LIS).
     
    88
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Máme rozhodnuto, Brněnští v závěru přidávají ještě jeden gól a pár domácích fanoušků opouští tribuny! Zřejmě poslední zápis na střeleckou listinu učinil ADAM VLASÁK, který se dostal do brejku a vysunutého Melichara překonal jednoduchým zakončením na zadní tyč – 1:4!
     
    87
    Líšeňský gólman opět potvrdil svůj dnešní fenomenální výkon a poradil si i s těžkou střelou pod břevno, kterou rukou vyrazil nad bránu!
     
    86
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Jaroslav Tregler, přichází Adam Toula,
    ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Michael Hönig.
     
    85
    Vajner vytáhl z rukávu další skvělý zákrok a v pádu nohou vytěsnil Sodomovo nepříjemné zakončení za branku! Žižkovští mají roh.
     
    84
    Sudí po dlouhé době vytasil kartu, kterou za zákrok na Vlasáka viděl David Broukal (ZIZ). Líšeňskému borci chvíli trvalo, než byl schopen se zapojit zpět do hry.
     
    83
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
    ze hřiště odchází Pavel Sokol, přichází Martin Rolinek,
    ze hřiště odchází Denis Dziuba, přichází Marek Mach.
     
    80
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Milan Jirásek, přichází David Sixta,
    ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Isaac Muleme.
     
    72
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
    ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Lukáš Raab.
     
    70
    Bláznivá pasáž na Žižkově málem dostala další zvrat, Vajnera teď zachránilo břevno! Stačilo jen pár centimetrů a Pražané by byli v kontaktu!
     
    69
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Ve druhé půli kvalitně hrající Žižkovští po Silného zásahu zkolabovali a vzápětí prohrávají už o dva góly! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje MILAN LUTONSKÝ, který se na rozdíl od Silného prosadil ranou zpoza šestnáctky – 1:3!
     
    67
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Líšeň se po pár sekundách vrací zpět do vedení! Život z tribun na Žižkově na malou chvíli vysál JAN SILNÝ, který překonal Melichara z bezprostřední blízkosti – 1:2!
     
    66
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov:
    ze hřiště odchází Augusto Batioja, přichází Václav Prošek.
     
    65
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Tisícovka fanoušků pod vysílačem se po hodině hry dočkala, na Žižkově začínáme zase od začátku! Gembický se uvolnil na levém kraji vápna a těsně před zadní čarou nasměroval míč na nabíhajícího TOMÁŠE NECIDA, který skluzem přidává svůj druhý gól v červenobílém – 1:1!
     
    64
    Střídání v týmu SK Líšeň 2019:
    ze hřiště odchází Václav Dudl, přichází Ibrahim Aldin,
    ze hřiště odchází Marek Polášek, přichází Adam Vlasák.
     
    61
    Batioja padl ve vápně na trávník, ale rozhodčí Pechanec celou situaci nechává bez reakce! To vyvolalo zatím nejprudší reakci ochozů za celý zápas, kotel musí umravňovat hlasatel.
     
    58
    Žižkovský tlak nese ovoce, aspoň tedy co se faulů týče. První žlutou kartu v dnešním zápase obdržel Václav Dudl (LIS), Jiráska čeká standardka z křídla.
     
    54
    Na tribunách to znovu zašumělo, Žižkov je o poznání dravější než v úvodním dějství! Necid posunul míč na Sodomu a ten jej obratem nasměroval směrem k nabíhajícímu Batiojovi, jenže sklouzávající protihráč jej tečoval za bránu! Vajner bude čelit rohovému kopu.
     
    47
    Vajner je pod tlakem! Líšeňští při nepřehledné situaci ve svém vápně zastavili další střelu Viktorie na brankové čáře, dnes už podruhé!
     
    47
    Ospalý úvod vzápětí rozproudil ostřílený Tomáš Necid! Domácí veterán se prodral až na kraj vápna a tvrdou střelou následně pro svůj tým získal roh! Ochozy rychle ožily!
     
    41
    Pozor, pod vysílačem jsme znovu mohli mít nerozhodné skóre! Sodoma nebyl daleko od vyrovnání, jeho zakončení ale na brankové čáře skvěle vykryl jeden z hostujících obránců!
     
    20
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Neodpískaný pokutový kop teď musí Žižkovské pálit dvojnásob, Líšeň totiž jen o pár sekund později odskakuje do vedení! První gól celku z Brna v této sezóně vstřelil MICHAL JEŘÁBEK, který využil nepřehledné situace v šestnáctce a lehce dopravil balón za Melichara – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 65. Necid – 20. Jeřábek, 67. Silný, 69. Lutonský, 88. Vlasák

    Karty:   84. Broukal (ZIZ), 90+2. Sixta (ZIZ), 90+2. Klusák (ZIZ) – 58. Dudl (LIS), 90+2. Aldin (LIS)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 10:10. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:3.
    FK Viktoria Žižkov: Melichar – M. Richter, Broukal, Tregler (86. A. Toula), Klusák – Petrák (86. Hönig), Jirásek (C) (80. Sixta) – Batioja (66. Prošek), Sodoma, Gembický (80. Muleme) – Necid.
    Náhradníci: Kotek – Bárta, Rulf, Fišl, Řezáč.

    Trenér: Marek Nikl.

    SK Líšeň 2019: Vajner – Ilko, Jeřábek (C), Joković, Lutonský – Sedlák – Dudl (64. Aldin), M. Polášek (64. Vlasák), Dziuba (83. M. Mach), Sokol (83. Rolinek) – Silný (72. Raab).
    Náhradníci: Ulrich – Mionić, Gerža, O. Hapal, Kratochvíla, Tauš.

    Trenér: Milan Valachovič.

    Rozhodčí: Pechanec – Pečenka, Kotalík.

    Diváci: 1 063