Liberec – Olomouc 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 3:0 (kon.) | Ostrava – Jablonec 1:0 (kon.)
Plzeň – Hr. Králové 1:0 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:1 (1:0)
SK Sigma Olomouc
Neděle 28.07.2024, 14:30 • Stadion U Nisy, Liberec • Chance Liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     

    FC SLOVAN LIBEREC


    Slovan vstupuje do nové sezony s vysokými ambicemi a mnoha novinkami, které již byly detailně představeny a rozebrány ze všech stran před začátkem ročníku. Na pozici hlavního trenéra se novic Radoslav Kováč úspěšně předvedl v Karviné při své premiéře a se svým mužstvem zvítězil 3:1.


    Ačkoliv utkání začalo pro Liberec tím nejhorším možným způsobem, tedy inkasováním branky ve čtvrté minutě, nakonec bylo pro Severočechy první ligové kolo v Karviné vítězné. Obrat obstarali Kováčovi svěřenci dokonce již před poločasovou přestávkou. Srovnání přinesla branka Višinského a vedení na libereckou stranu následně překlopil Ševínský. Druhé dějství již Slovan zvládl bez turbulencí a tři minuty před koncem přidal navíc Tupta třetí branku.


    Modrobílý celek ze severu Čech si během šesti přípravných zápasů připsal čtyři vítězství, jednu remízu a jednu porážku. Nejprve si poradil s druholigovými celky Varnsdorfem a Chrudimí (po penaltách), Následně prohrál s Mladou Boleslaví, zvítězil nad Universitateou Kluž a maďarským Debrecenem a v generálce remizoval s Puskásem Akadémia 1:1.


    Asistent trenéra Miroslav Holeňák před nedělním zápasem uvedl: „Čeká nás silný protivník, který určitě budí respekt. Olomouc vyhrála v prvním kole venku, stejně jako my, a ukázala, že na hřištích soupeřů to bude umět. U týmu také došlo ke změně na postu trenéra, když ho převzal Tomáš Janotka, kterého dobře znám a do mužstva jakoby vlil novou krev. Nás ale čeká první domácí zápas a chtěli bychom se předvést v co nejlepším světle. V Karviné jsme sice nezačali dobře, ale naše obměněné mužstvo ukázalo charakter a sílu a dokázalo zápas otočit. A jak zní i z kabiny od našich hráčů, kdybychom teď nezvládli utkání s Olomoucí, body z Karviné bychom zahodili. Proto máme všichni motivaci jasnou. Přejeme si, aby nás na stadionu U Nisy v premiérovém zápase nového ročníku hnalo dopředu co nejvíc diváků, abychom je potěšili dobrou hrou a vítězstvím a navnadili je hned na příští domácí zápas se Slavií. Z týmu je cítit energie a chuť neustále se zlepšovat.“


    Libereckou kabinou prolétl uragán, ale tentokrát hlavně směrem dovnitř, což v dřívějších letech nebylo zvykem. Nový většinový majitel Ondřej Kania napumpoval do klubu nemalé prostředky a na soupisce to je znát. Pojďme si představit nejzásadnější změny.


    Vybrané přestupy:


    Příchody: Michal Hlavatý (přestup Pardubice), Marek Icha (přestup Slavia), Josef Koželuh (přestup Plzeň), Adam Ševínský (hostování Sparta), Denis Halinský (hostování Slavia)


    Odchody: Olivier Vliegen (přestup Genk), Filip Prebsl (návrat z hostování), Matěj Chaluš (návrat z hostování), Jan Žambůrek (návrat z hostování)

     

    SK SIGMA OLOMOUC


    Olomoučtí zakončili minulou sezonu téměř stejně, jako liberecký tým. Většinu roku se drželi kolem páté až osmé pozice, přičemž na závěr skončili osmí, o jedno místo pod Slovanem. V rámci Skupiny o Evropu vypadla Olomouc již v semifinále. Dvakrát totiž prohrála s Hradcem Králové, a to vždy stejným výsledkem 1:3. Po konci ligového ročníku vyměnila trenéra, nově vede mužstvo trenér Tomáš Janotka, který byl povýšen z B-týmu. Nahradil tak trenéra Saňáka.


    Co se přípravy týče, tak si Olomouc vedla velmi dobře. Odehrála pět přípravných utkání, z nichž tři vyhrála (Trenčín, Žilina, Cracovia) a dvakrát remizovala (Pogon Štětín, Jagiellonia), a to se skórem 8:2.


    Do nového ligového ročníku vstoupila Sigma vítězně. S osvěženým kádrem a novým trenérem nastoupila venku proti Českým Budějovicím s velkým nasazením. Utkání rozhodla dvěma góly nová akvizice z Plzně Jan Kliment. Zvláště první branka, kterou 30letý útočník trefil kopem přes hlavu, skutečně stála za to.


    Olomoucký kádr neutrpěl přes léto mnoho ztrát, naopak bylo přivedeno několik posil. Mimo hráče vypsané níže však v klubu skončil například dlouholetý obránce Michal Vepřek, který ukončil kariéru. Jedna ze zajímavějších posil je již zmíněný Jan Kliment z Plzně. Útočník se stihl prosadit dvakrát hned v prvním soutěžním zápase, čímž již vyrovnal svůj počet gólů za minulou sezonu. Nový trenér také provedl radikální řez a přeřadil do B-týmu trojici zkušených hráčů: brankáře Macíka, obránce Beneše a záložníka Pospíšila.


    Vybrané přestupy:


    Příchody: Jan Kliment (přestup Viktoria Plzeň), Michael Leibl (přestup Hradec Králové), Kenneth Ikugar (přestup Zbrojovka Brno), Jakub Přichystal (návrat z hostování).


    Odchody: Jan Fortelný (návrat z hostování), Pavel Zifčák (hostování Pardubice), Ebrima Singhateh (návrat z hostování), Martin Pospíšil (konec smlouvy).

     

    Historická bilance:


    Liberec a Olomouc mají v ligové historii naprosto vyrovnanou bilanci. Oba celky vyhrály 22 utkání, 22 tím pádem tedy prohrály a 16x remizovaly. Nejčastější výsledek vzájemných střetů byl 1:0 (celkem 13x), avšak průměrně padá 2,3 branky na duel. Liberec se s Olomoucí střetl naposledy letos v únoru v rámci 20. ligového kola. První kolo jarní fáze sezony dopadlo lépe pro Severičechy, kteří vyhráli 2:0.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec: Bačkovský – Plechatý, Ševínský, Mikula (C) – Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali – Višinský, Nyarko, Tupta.
    Náhradníci: Musil – Pourzitidis, Preisler, Kayondo, Varfolomejev, Zyba, Frýdek, Kok, Dulay, Letenay, Rabušic.
    Trenér: Radoslav Kováč

    SK Sigma Olomouc: Koutný – Hadaš, Pokorný, Dohnálek, Sláma – J. Spáčil, Breite (C) – Navrátil, Zorvan, Šíp – Kliment.
    Náhradníci: Digaňa – Elbel, Fiala, Vraštil, Chvátal, Mikulenka, Langer, L. Juliš, Israel, Leibl.
    Trenér: Tomáš Janotka

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Cichra; VAR: Volek, AVAR: Nádvorník.
     
    Hráči již nastoupili na hrací plochu. Domácí Liberec ve svých nových bílých dresech, hosté z Olomouce dnes budou hrát ve žlutém.
     
    Sigma zahájí zápas úvodním výkopem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První útočná akce hostí končí u Bačkovského.
     
    1
    Ani dlouhý balon libereckých nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    3
    Jan Kliment se dral za balonem, ale dopustil se útočného faulu.
     
    3
    Domácí Ghali chtěl najít Tuptu, ale přihrávka se mu nepovedla.
     
    4
    Na centr z pravé strany si naskakoval Nyarko. Na balon nedosáhl.
     
    4
    Denis Višinský se snažil vymotat s balonem v pokutovém území, ale trojic hráčů ho o něj připravila. Následný centr Plechatého letěl do rukavic ligového debutanta Koutného.
     
    5
    Liberec je zatím aktivnější. Na přihrávku Ghaliho jen těsně nedosáhl opět útočník Benjamin Nyarko.
     
    6
    Na druhé straně došlo k nepříjemnému střetu mezi Klimentem a Ševínským. Po krátké pauze se ale oba zvedli a hra tak může pokračovat.
     
    7
    Marek Icha dostal těžkou přihrávku, se kterou si neporadil a hosté se dostávali do šance. Vše ale zhatila hra rukou Radima Breiteho.
     
    8
    Rychlá přímočará akce domácích skončila na jednom z olomouckých obránců.
     
    9
    Jan Kliment teatrálně upadl v pokutovém území a rozhodčí Berka jasně ukazuje: vstávej!
     
    10
    Teď se rozehra nakrátko Liberci nevyplatila a rychle ztratil balon.
     
    11
    Jenže Signa toho po autovém vhazování nedokázala využít.
     
    12
    Dominik Plechatý fauloval těsně za vápnem aktivního Klimenta a hosté mají k dispozici zajímavou příležitost.
     
    13
    Jiří Sláma hledal spoluhráče na zadní tyči, ale domácí obrana si s touto situací poradila.
     
    14
    Pro dlouhý balon za obranu si vyběhl domácí brankář Bačkovský a zastavil olomoucké snažení.
     
    15
    Centr z kopačky Jana Mikuly letěl za jeho spoluhráče.
     
    15
    Vzápětí se Ghalimu nepovedlo zpracovat vysoký míč.
     
    16
    Jan Kliment dotíral na Bačkovského, a ten raději zakopl míč do zámezí.
     
    16
    Liberec se na tři doteky přes Hlavatého a Tuptu dostal až k bráně, ale Benjamin Nyarko prováhal ideální moment k zakončení.
     
    17
    Hadašův centr si ze vzduchu sebral domácí brankář.
     
    18
    Jiří Sláma si pohlídal Koželuha a následně o něj, volejbalovou terminologií řečeno, vytloukl bloky.
     
    19
    Domácí ztratili míč na polovině hřiště a Filip Zorvan pohotově hledal volného Klimenta u pokutového území. Olomoucký útočník jen těsně nedosáhl na balon.
     
    20
    Navrátilova střela se daleko nedostala. Míč zblokoval Icha.
     
    20
    Následně si Filip Zorvan nevěděl moc rady, co s míčem, protože se mu žádný spoluhráč neukázal pohybem, a tak hraje znovu Liberec.
     
    21
    O první zajímavou střelou se postaral po skryté přihrávce Hlavatého Višinský. Míč byl lehce tečován těsně vedle. Následovat bude rohový kop.
     
    22
    Zajímavá situace v malém vápně! Balon propadl na zadní tyči, ale ani Mikula ani Nyarko jej nestihli usměrnit do sítě. Místo toho přijde rohový kop z druhé strany.
     
    23
    Odražený míc vyplavat před Ľubomírem Tuptou, jehož tvrdá rána letěla do nohou jednoho z bránících hráčů.
     
    24
    Benjamin Nyarko sám napadal rozehrávku brankáře Koutného a scházelo málo, aby vybojoval balon.
     
    25
    A další zajímavá akce! Dlouhý aut Mikuly našel Tuptu, který se s balonem otočil a vystřelil, odražený míč se dostal opět k Nyarkovi, jehož pokus taktéž trefil soupeře. Domácí reklamovali ruku, ale po krátkém přezkumu se bude rozehrávat od rohového praporku.
     
    26
    Tentokrát z toho nebezpečí pro bránu Koutného nebylo.
     
    27
    Olomouc se v posledních minutách nemůže dostat do zápasu a Liberec je jednoznačně aktivnějším týmem.
     
    28
    Další dlouhý aut domácích mnoho vzrušení nepřinesl.
     
    29
    A centr na Višinského byl příliš vysoký, což u nevysokého adresáta poměrně dává smysl.
     
    30
    Na střelu mezi tři tyče stále čekáme, ale těch zablokovaných je stále více. O jednu další se postarala Olomouc po střele Nyarka.
     
    30
    A další zmatky v pokutovém území hostů! Ani tentokrát z toho není gól! Mikula s Tuptou se nedohodli, když jeden nebo druhý mohli dorážet do poloprázdné brány, následně střílel Ševínský do padlého protihráče a Nyarko z úhlu nad.
     
    32
    Po pádu Klimenta se domácí kapitán Mikula sportovně rozhodl zakopnout balon.
     
    32
    Nová posila Sigmy je v pořádku, bude se hrát dále.
     
    33
    Nepřesná přihrávka hráčů ve žlutém znamená aut pro Liberec na polovině hřiště.
     
    34
    Po pěkné kombinaci se o první střelu na bránu postaral liberecký Michal Hlavatý. Střelou v pádu ale brankáře Koutného příliš neohrozil.
     
    36
    Momentálně se hraje spíše uprostřed hřiště s velkým množstvím nepřesností.
     
    37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ahmad Ghali sice zatím nehraje svůj nejlepší zápas, ale teď má lví podíl na první brance zápasu. Jeho centr z levé strany našel přesně hlavu BENJAMINA NYARKA stojícího na zadní tyči a ghanský útočník tak otevřel svůj ligový gólový účet.
    37. Benjamin NYARKO - 1:0
     
    38
    Liberec je na koni a opět útočí.
     
    40
    Po krásné kolmé přihrávce za obranu přidal Ahmad Ghali druhý gól domácích, ale asistent rozhodčího následně zdvihl praporek a video potvrdilo jeho verdikt. Ofsajd.
     
    41
    Olomoučtí se po delší době dostali na dostřel domácí svatyni, ale zakončit nedokázali.
     
    42
    To na druhé straně našel Tupta úplně volného Nyarka, kterému se ale nepovedl první dotyk s balonem. Následně se k míči dostal právě Tupta, který mířil střelou z první nad.
     
    43
    Po zatažení za dres bude následovat standardní situace Olomouce.
     
    44
    Centr z přímého volného kopu odvrátil domácí Tupta.
     
    44
    Míč se dostal na druhou stranu hřiště a Liberec, konkrétně Višinský, ještě vybojoval rohový kop.
     
    45
    Hlavatého centr si našel ve vzduchu brankář Koutný.
     
    45+1
    A v závěru také šance Olomouce! Zorvanovu přihrávku se domácí obraně nepodařilo odvrátit a Kliment opět stříhal nůžkami. Tentokrát vedle.
     
    45+1
    První dějství bude nastaveno minimálně o dvě minuty.
     
    45+2
    Liberec ještě připíše do statistik jednu střelu na bránu. Po přiťuknutí Koželuha zakončoval Višinský. Jenže v pádu a zády k bráně to nebyla v podstatě ani střela, jen takové zakončení do míst, kde stál brankář.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme viděli dvě branky, ale platila pouze jedna. Domácí Liberec je od začátku aktivnějším týmem a kromě krátké pasáže od 5. do 15. minuty je jednoznačně lepší. Svou převahu přetavil v gól ve 37. minutě, kdy se po centru Ghaliho prosadil hlavou Benjamin Nyarko. Ghali dal o chvíli později druhý gól, jenže přihrávku přebíral v ofsajdu. Dále ještě zakončoval Kliment nůžkami, avšak vedle. Po prvním poločase tedy vedou domácí 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Jáchym Šíp, přichází Jan Fiala.
     
    46
    Dlouhý balon z hloubi pole hledal domácího Koželuha, jenž stál v ofsajdu.
     
    47
    Hostující Navrátil hledal spoluhbráče na hranici velkého vápna. Našel pouze domácího Višinského.
     
    48
    Následně byl faulován Ľubomír Tupta.
     
    49
    Dominik Plechatý před sebe nepustil střídajícího Fialu a ještě o něj odrazil míč.
     
    49
    Jan Kliment (SK Sigma Olomouc) zbytečně dohrál Adama Ševínského po odehrání míče a je prvním hráčem, který dostává žlutou kartu.
     
    50
    Už se hrálo opět před Koutným. Višinský našel Hlavatého, jehož pokus na vzdálenější tyč letěl mimo.
     
    51
    Tentokrát si hostujícího Fialu pohlídal Koželuh.
     
    52
    Na utkání se přijel podívat také slávistický kouč Jindřich Trpišovský, který sedím mezi novináři.
     
    53
    Po faulu Plechatého bude Sigma zahrávat standardní situaci.
     
    53
    Zorvanovi se ale centr vůbec nepovedl.
     
    54
    Denis Višinský si dovolil parádičku, kterou ale obránce přečetl a následně jej domácí šikula fauloval.
     
    55
    Domácí Ghali výborně ve skluzu vypíchl přihrávku a zastavil akci Olomouce.
     
    56
    Liberecký kapitán Mikula fauloval Zorvana u půlící čáry.
     
    58
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Benjamin Nyarko, přichází Lukáš Letenay.
     
    59
    Hosté se poprvé ve druhém poločase usadili kolem vápna Liberce.
     
    60
    Centr hostí byl ale lehce tečován a skončil u Bačkovského.
     
    60
    Jan Kliment se už už napřahoval a zezadu ho vyvedl z rovnováhy Koželuh. Penalta se však nepíská.
     
    61
    Po rohovém kopu se už ale penalta píská! Jan Kliment předskočil Hlavatého, který jej fauloval a rozhodčí neváhal ani vteřinu. Penalta pro Olomouc!
     
    62
    K míči se staví Filip Zorvan.
     
    63
    Olomouc právě vstřelila branku!
    FILIP ZORVAN poslal balon z puntíku doleva k tyči, na který Bačkovský reagoval pozdě.
    63. Filip ZORVAN - 1:1
     
    64
    Domácí přestali být na pár minut aktivní, Olomouc je hned trestá tím nejtvrdším způsobem a vyrovnává skóre utkání.
     
    65
    Radim Breite nastavil stoličku Ghalimu a rozhodčí píská faul.
     
    66
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Ahmad Ghali, přichází Dominik Preisler,
    ze hřiště odchází Ľubomír Tupta, přichází Christian Frýdek.
     
    67
    Dnešní utkání sleduje 3640 diváků.
     
    67
    Denis Višinský si hezky navedl míč do středu, ale střela se mu vůbec nepovedla a letěla až k rohovému praporku.
     
    68
    Lukáš Letenay sice v souboji ve vápně upadl, ale k zemi se poroučel už o něco dříve, takže o penaltu se jednat nemohlo.
     
    69
    Hosté se hnali do zajímavého protiútoku, kdy to vzal na sebe Jan Kliment, jenže trefil před sebou bránícího Ichu.
     
    69
    Také Hugo Jan Bačkovský si připisuje první zákrok. Po kombinaci ve vápně zakončoval Kliment, ale střelu po zemi domácí brankář lapil.
     
    70
    Michal Hlavatý má neskutečný rádius. Liberec díky němu přimáčkl soupeře na vápně, ale vše skončilo nepřesnou hlavičkou Letenaye.
     
    71
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
    ze hřiště odchází Jan Mikula, přichází Aziz Kayondo,
    ze hřiště odchází Denis Višinský, přichází Qëndrim Zyba.
     
    72
    Christian Frýdek hledal Letenaye, ale přihrávka byla sražena na roh.
     
    73
    Olomouc odvrátila balon až k Bačkovskému, který následně hledal Preislera, jenž stál v ofsajdu.
     
    74
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Matěj Mikulenka,
    ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Štěpán Langer.
     
    74
    Dlouhý balon odvrátil Plechatý raději do autu.
     
    75
    Tentokrát letěl vysoký míč také na druhou stranu, ale Frýdek s Kayondem byli o krok pomalejší.
     
    75
    Aziz Kayondo hezky vyslal do šance Letenaye, jenže domácí útočník byl pomalejší než stoper Pokorný.
     
    76
    Sigma se evidentně více soustředí na obranu a domácí se snaží proniknout k brankáři. Zatím neúspěšně.
     
    77
    Oba trenéři stojí u autové čáry a vehementně předávají pokyny svým svěřencům.
     
    78
    Už třetí dlouhý míč v krátké době z kopačky hostujících hráčů skončil v rukavicích Bačkovského.
     
    79
    Frýdek sice Hlavatého ve vápně nenašel, ale jeden z obránců se na poslední chvíli dotkl míče. Následovat tak bude roh.
     
    80
    Ten mnoho povyku nepřinesl.
     
    81
    Lukáš Letenay sice protáhl Koutného, jenže následně asistent na pomezí zdvihl praporek nad hlavu.
     
    81
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
    ze hřiště odchází Jan Kliment, přichází Lukáš Juliš,
    ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Dele Ola Israel.
     
    82
    Slovenský útočník v libereckých barvách nenašel spoluhráče od brankové čáry a míč skončil v autu.
     
    84
    Domácí stoper Ševínský také spoluhráče nenašel a v tísni odkopával na tribunu.
     
    85
    S dlouhým autem do vápna si hostující obrana poradila.
     
    85
    A Hlavatý už následně nezachytil balon na hrací ploše.
     
    86
    Olomoučtí hráči dobře napadají a Liberec se ne a ne dostat ke střele.
     
    88
    Centr Fialy z levé strany přistál v náručí Bačkovskému.
     
    88
    Lukáš Letenay se tak vehementně dral k balonu, až se dopustil útočného faulu loktem.
     
    89
    Navíc za tento zákrok vidí žlutou kartu. První pro domácí tým.
     
    90
    Hosté se kombinací chtěli dostat do vápna, jenže přihrávka na Juliše byla příliš dlouhá.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven minimálně o čtyři minuty.
     
    90+1
    Obrovská šance pro Liberec! Míč se poodrážel až k úplně volnému Plechatému, který z voleje trefil tyč!
     
    90+2
    Koželuhova hlavička skončila opět u Koutného.
     
    90+3
    Jan Fiala ukličkoval Koželuha a svým pokusem mířil pod břevno. Bačkovský se vytáhl a prsty vytěsnil míč nad bránu.
     
    90+4
    Rohový kop byl přetažen na zadní tyč, ale po chvíli se balon vrátil do vápna a bude z toho další roh.
     
    90+5
    Liberecká obrana odvrátila i tuto standardní situaci a rozhodčí už kouká na hodinky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Zápas druhého kola mezi domácím Slovanem Liberec a Sigmou Olomouc je u konce. Oba týmy si rozdělí bod a historická bilance tak bude nadále vyrovnaná. První poločas jednoznačně patřil Liberci, svůj tlak přetavil v jeden gól z hlavičky Nyarka. Do druhého poločasu nastoupili hosté lépe a vyústěním byl pokutový kop, který bezpečně proměnil Filip Zorvan. Následně se Olomouc více zatáhla a domácí hledali cestu k bráně. Tu našli až v nastavení, kdy pálil z voleje do tyče volný Dominik Plechatý. V závěru se ještě vytáhl Bačkovský proti střele Fialy. Zápas tak skončil nerozhodně 1:1. (16:28:55)

    Tomáš Honzejk

    Branky: 37. Nyarko (Ghali) – 63. Zorvan (pen.)

    Karty:   89. Letenay (LIB) – 49. Kliment (OLO)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 9:10.
    FC Slovan Liberec: Bačkovský – Plechatý, Ševínský, Mikula (C) (71. Kayondo) – Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali (66. Preisler) – Višinský (71. Zyba), Nyarko (58. Letenay), Tupta (66. Frýdek).
    Náhradníci: Musil – Pourzitidis, Varfolomejev, Kok, Dulay, Rabušic.

    Trenér: Radoslav Kováč

    SK Sigma Olomouc: Koutný – Hadaš, Pokorný, Dohnálek, Sláma – J. Spáčil, Breite (C) (74. Langer) – Navrátil (74. Mikulenka), Zorvan (81. Israel), Šíp (46. Fiala) – Kliment (81. L. Juliš).
    Náhradníci: Digaňa – Elbel, Vraštil, Chvátal, Leibl.

    Trenér: Tomáš Janotka

    Rozhodčí: Berka – Vlček, Cichra; VAR: Volek, AVAR: Nádvorník

    Diváci: 3640