Dopolední program (kon.) | Odpolední program (kon.)
Večerní program (kon.)
konec
Dopolední program
Předkola

Neděle 28.07.2024, 11:00 • Arena Paris Nord, Paříž • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    8
    Poslední souboj dopoledního programu je u konce. Na závěr jsme viděli hodně atraktivní bitvu, která byla po celou dobu vyrovnaná. Rozhodčí přisoudili výhru Rygielskaové, jenž udeřila hodně ran především z obrany. Stačilo jí to na postup do osmifinále poměrem 3:2.
     
    8
    Vítězka: Aneta Rygielskaová (POL)
     
    7
    Druhý ženský zápas do 50 kilogramů je u konce. Svižný a atraktivní box pro sebe zaslouženě urvala Victoriaová, která prakticky Oyuntsetsegovou nepustila k něčemu velkému. Kolumbijská zástupkyně vítězí bez ztráty kola, tedy jednoznačně 5:0.
     
    7
    Vítězka: Valencia Victoriaová (COL)
     
    6
    Vyrovnané ženské střetnutí do 50 kilogramů je u svého konce. Zasloužené vítězství na svou stranu urvala především ve druhém a třetím kole Zareen Nikhatová. Ta byla lepší v přestřelkách a ukázala i chytrou defenzivní hru. Němce Kloetzerové statečný výkon nestačil a prohrává 5:0.
     
    6
    Vítězka: Zareen Nikhatová (IND)
     
    5
    Poslední mužský zápas dopoledního programu je u konce. Ve váze do 92 kilogramů jsme viděli hodně atraktivní bitvu, která byla dost svižná a intenzivní. Opticky působil lépe Xuezhen, jenže Reyes Pla zvládal obranu a v úderech byl efektivnější. Do čtvrtfinále postupuje poměrem 4:1.
     
    5
    Vítěz: Enamnuel Reyes Pla (ESP)
     
    4
    Osmifinálové střetnutí mužů do 92 kilogramů je u konce. Poprvé jsme dnes viděli úplně jednoznačnou bitvu, ve které dominoval Oralbay, jenž trpělivě čekal na soupeře a efektivně ho trefoval. To všichni sudí odměnili jasnou výhrou 5:0 a Kazachstánec neztratil ani jedno kolo u bodových.
     
    4
    Vítěz: Aibek Oralbay (KAZ)
     
    3
    Hala v Paříži jásá, protože na body vítězí domácí Makan Traore! Ten sice padl jednoznačně v úvodním kole, jenže od druhého zabral a začal trefovat povedené kombinace. Jeden z bodových viděl remízu, a tak Francouz vítězí nad Walshem výsledkem 4:0 a postupuje do osmifinále.
     
    3
    Vítěz: Makan Traore (FRA)
     
    2
    Zajímavý druhý zápas je u svého konce. S výškovou převahou Bulhar Kiwan nepouštěl celý duel k sobě polského zápasníka. Durkacz sice byl aktivní a snažil se, jenže výška hrála obrovskou roli při jedničkových úderech. Rami Kiwan tedy u sudích vítězí jednoznačným poměrem 5:0.
     
    2
    Vítěz: Rami Kiwan (BUL)
     
    1
    Skončilo první utkání dopoledního programu mezi Ahmadisafou a Hillem. Opticky působil prvně jmenovaný, jenže u rozhodčích rozhodla efektivita úderů, kterou měl Američan jednoznačně lepší. I přes ruce dole neinkasoval nějaký závratný úder a raduje se z postupu do osmifinále poměrem 5:0.
     
    1
    Vítěz: Roscoe Hill (USA)

    Matyáš Kotlan