Jihlava – Č. Budějovice 1:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HC Motor České Budějovice
Středa 31.07.2024, 16:15 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Peš ještě mohl v úplném závěru vylepšit výsledek pro Duklu z trestného střílení, to se mu ale nepovedlo. Dukla tak z dnešního zápasu odchází s fotbalovou výhrou 1:0 a už zítra znovu vyjede na led v Pelhřimově, kde vyzve Kometu Brno. Z dnešního přenosu je to vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (18:34:28)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Poslední šance pro Duklu, Budějovice vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    59:47
    Peš nic složitého nevymýšlel a zkoušel Schacherla prostřelit mezi nohama, brankář o puku zpočátku úplně nevěděl, nakonec ho však dokázal zachytit hokejkou a skóre tak již zřejmě zůstane 1:0.
     
    59:47
    V závěrečných vteřinách musely české Budějovice zatáhnout za záchrannou brzdu a Dukla pojede trestné střílení!
     
    59:26
    Berzins si sjížděl pro střelu k mantinelu, ta mu ale nesedla a Málek nebude muset zasahovat.
     
    58:55
    Dukla po nepřesné přihrávce sama sebe vyhnala do středního pásma, rychle se však vrátila do útoku a ani v závěru zápasu nepolevuje v útočném snažení, stále totiž drží pouze jednobrankový náskok.
     
    58:01
    Dvě minuty do konce zápasu, Jihlava se dostává do útočného pásma a je jisté, že zde v závěrečných minutách bude chtít strávit co nejvíce času a nevystavovat se tak zbytečnému riziku.
     
    57:41
    Hra se přerušuje, po tvrdém hitu zůstal ležet na ledě jeden z hostů. Nakonec však odjíždí z ledu bez pomoci, tento zásah tak snad nebude mít dlouhodobé následky.
     
    57:26
    Motor pálil z malého úhlu, Málek byl znovu donucen přerušit hru po zákroku lapačkou.
     
    56:12
    České Budějovice nyní měly na hokejkách vyrovnání, Šimon s Lukešem se dostali do přečíslení 2 a 1 a právě Lukeš po přihrávce zkoušel dorážet do odkryté, Málek se ale stihl včas přesunout a skvělým zákrokem sebral Budějovicím gól.
     
    55:38
    Váňa sebral v obranném pásmu puk a rozjel se na Schacherla, ještě před zakončením si ale na něj počkala dvojice obránců a pouhým vypíchnutím puku mu překazila celou akci.
     
    54:40
    Peš se podél mantinelu prokličkoval s pukem a dostal ho přímo před brankáře, zakončení z minimální vzdálenosti ale letělo přímo na výstroj hostujícího Schacherla.
     
    53:46
    Podroužek musel pro odražený puk do středního pásma proti dvěma hráčům Českých Budějovic, celou situaci nakonec ustál a vrátil Duklu do útočného pásma.
     
    52:51
    Jaroš zdržel Noska u střídaček, Jihlava tak nemůže do útoku, jelikož by se vystavila ofsajdu.
     
    51:58
    Dukle se aktuálně nedaří usadit v útočném pásmu, Motor prakticky ihned po průniku do pásma vyhazuje puky zpátky.
     
    51:00
    Burkov při průniku do útočného pásma narazil hned na dvojici hostů, Dukla se přesto dostává do pásma, jelikož Motor vyhodil puk až na zakázané uvolnění.
     
    50:23
    Nosek se na levém kruhu dostal do skvělé příležitosti, po přihrávce mohl dorážet do zcela odkryté nad ležícího brankáře, se zpracováním ovšem váhal příliš dlouho a puk mu vypíchl jeden z hostujících obránců.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 3. Vildomec (Kuprijanov)


    HC Dukla Jihlava: Málek – Vildomec, Podroužek, Tomica, Löffler, Pražák, Jeletz – Kuprijanov, Burkov, Kupčo, Fiala, Peš, Váňa, Nosek, Niederhafner, Chlubna
    Trenér: Michal Broš

    HC Motor České Budějovice: Schacherl – Gřegořek, Blažek, Prušák, Matějka, Lukáš, Jaroš – Lukeš, Šimon, Sochor, Snepsts, Berzins, Skute, Vardas, Puhans, Lev, Muška, Přibyl, Trefil
    Trenér: David Vrbata

    Diváci: 80